DESIGN DE ILUMINAT FAȚADE

CONCEPT, CORPURI DE ILUMINAT, MONTAJ.


Lumina evidențiază arhitectura și arhitectura evidențiază lumina.

În arhitectură, fațada unei clădiri este deseori cea mai importantă parte din punct de vedere al design-ului, întrucât ea transpune vizual povestea clădirii.

Aspectul fațadelor este determinat nu numai de materiale și forme, ci și de lumină. Design-ul de iluminat arhitectural pentru fațade creează o poveste unică a clădirilor, care atrage atenția și transmite emoție.

PACHET COMPLET PENTRU ILUMINAT ARHITECTURAL FATADE

TRIMITE-NE PROIECTUL TĂU

Vrei un iluminat arhitectural pentru fațade? Te putem ajuta.

Trimite-ne planul sau poze și câteva informații despre proiect:

  • faza în care se află proiectul (fie că este în construcție sau finalizat)
  • faza în care se află lucrările de instalații electrice (proiectate, în curs de finalizare, realizate)
  • termenul estimat de finalizare a proiectului

Design-ul de iluminat arhitectural al fațadelor devine o componentă importantă a identității clădirii, fiind o carte de vizită pentru întreaga structură. Pentru a obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește iluminatul fatadelor, recomandăm realizarea conceptului de iluminat încă din faza de proiectare a structurii, dacă este posibil.

Trimite-ne un e-mail la staff@lucedomotica.ro sau sună-ne la 0742-014.333.

PALATUL ȘUȚU

Cu o arhitectură neogotică, Palatul Șuțu este un monument deosebit, având un aspect de castel romantic flancat de 4 turnuri poligonale.

CONCEPT ILUMINAT ȘI CALCUL LUMINOTEHNIC

Structura are un design modern, minimalist, în care s-au utilizat finisaje metalice, beton și sticlă. Pentru că iluminatul are și un rol estetic, nu doar funcțional, corpurile de iluminat au fost alese pentru a complementa design-ul clădirii și pentru a pune în evidență materialele utilizate.

FENESTRA | FLOS - ITALIA

Iluminat ferestre, arcade

Corpurile de iluminat de exterior Fenestra sunt o soluție ideală pentru iluminatul arhitectural al fațadelor. Cu ajutorul acestor proiectoare, se pot pune în evidență volumele arcadelor și ale ferestrelor, diverse ancadramente.

CLIMBER | FLOS - ITALIA

Iluminat LED, bidirecțional cu unghi 10° / 70°

Proiectoarele Climber sunt realizate de Piero Lissoni pentru FLOS și disponibile în mai multe variante de dimensiuni, finisaje și putere a LED-urilor, cu emisie dublă (bi-direcționale) sau cu o singură emisie.

ALTE CATEGORII:


Top
x

Abonare Newsletter