DESIGN DE ILUMINAT OFFICE

CONCEPT, CORPURI DE ILUMINAT, MONTAJ.

La iluminatul office sau pentru birou, conceptul de iluminat este foarte important, întrucât poate aduce beneficii substanțiale, imediat sesizabile.

Zona de intrare sau recepția este cartea de vizită a unei companii, care conferă vizitatorilor prima impresie și, fie direct sau indirect, o parte a culturii corporative, cât și identitatea de brand. Lumina potrivită și corpurile de iluminat corespunzătoare sunt factori decisivi în realizarea unei impresii globale coordonate și armonioase.

La spațiul de lucru, birourile propriu-zise și sălile de conferință sau de întâlnire, iluminatul este un factor important al principiilor ergonomice de lucru. Un iluminat corespunzător are un impact pozitiv asupra motivației și performanței și creează un sentiment de identitate. Utilizând noile tehnologii LED, se reduc și costurile de operare.

Evoluția rapidă a tehnologiei LED a deschis noi orizonturi în sfera design-ului de iluminat office și a redefinit utilitatea și funcționalitatea corpurilor de iluminat. Efectele anti-orbire, anti-strălucire și indicele de reflexie constituie criterii importante în alegerea corpurilor de iluminat pentru birou. Componenta economică, un factor important, a devenit acum derizorie în comparația dintre un corp de iluminat LED și unul fluorescent. Performanțele și durata de viață ale corpurilor de iluminat LED sunt incomparabile cu un corp de iluminat tradițional, cu un consum redus de energie electrică.

Pentru realizarea unui design de iluminat office se analizează o varietate de parametri. Vă prezentăm câteva caracteristici importante pe care corpurile de iluminat pentru birou trebuie să le prezinte:

Vrei un iluminat profesional pentru birou?

Îți pregătim proiectul complet, de la calcul luminotehnic până la montajul corpurilor de iluminat. Trimite-ne câteva informații despre proiect pe e-mail la staff@lucedomotica.ro sau completează formularul alăturat.


LuceDomotica îți oferă un pachet complet pentru iluminatul office:LuceDomotica
x

Abonare Newsletter

Lateral fixed button

Vrei o soluţie de iluminat
pentru proiectul tău?

Cere ofertă