DESIGN DE ILUMINAT OFFICE

CONCEPT, CORPURI DE ILUMINAT, MONTAJ.


La iluminatul office sau pentru birou, conceptul de iluminat este foarte important, întrucât poate aduce beneficii substanțiale, imediat sesizabile.

Zona de intrare sau recepția este cartea de vizită a unei companii, care conferă vizitatorilor prima impresie și, fie direct sau indirect, o parte a culturii corporative, cât și identitatea de brand. Lumina potrivită și corpurile de iluminat corespunzătoare sunt factori decisivi în realizarea unei impresii globale coordonate și armonioase.

La spațiul de lucru, birourile propriu-zise și sălile de conferință sau de întâlnire, iluminatul este un factor important al principiilor ergonomice de lucru. Un iluminat corespunzător are un impact pozitiv asupra motivației și performanței și creează un sentiment de identitate. Utilizând noile tehnologii LED, se reduc și costurile de operare. 

LuceDomotica vă oferă un pachet complet pentru iluminatul office:

TRIMITE-NE PROIECTUL TĂU

Vrei un iluminat profesional pentru birou? Te putem ajuta.

Trimite-ne planul sau poze și câteva informații despre proiect:

  • faza în care se află proiectul (fie că este în construcție sau finalizat)
  • faza în care se află lucrările de instalații electrice (proiectate, în curs de finalizare, realizate)
  • termenul estimat de finalizare a proiectului

Pentru realizarea unui design de iluminat office se analizează o varietate de parametri. Criteriile majore sunt nivelul de iluminare și luminozitatea, controlul luminozității armonice, culoarea luminii, direcția luminii și limitarea strălucirii și a umbrelor.

Trimite-ne un e-mail la staff@lucedomotica.ro sau sună-ne la 0742-014.333.x

Abonare Newsletter

Lateral fixed button

Vrei o soluţie de iluminat
pentru proiectul tău?

Cere ofertă