DESIGN DE ILUMINAT COMERCIAL

CONCEPT, CORPURI DE ILUMINAT, MONTAJ.


"În lumina potrivită, la momentul potrivit, totul este extraordinar."- Aaron Rose, fotograf.

O teorie în general acceptată ar fi ca magazinele de retail să fie cât mai strălucitoare posibil, astfel încât produsele să fie vizibile. Însă, un iluminat puternic și uniform nu este atât de eficient pe cât s-ar crede. Nu doar că aduce risipă de energie electrică, dar cercetările în domeniu subliniază faptul că nu conduce în mod special la maximizarea timpului petrecut de către clienți în magazin și nici a vânzărilor.

Contrastul este cheia pentru a atrage atenția clientului, iar crearea unui joc de zone luminoase și întunecate reprezintă cea mai bună practică. Contrastul nu doar că evidențiază anumite produse; mai mult de atât, subiecții cercetării afirmă că iluminarea contrastantă face ca aceștia să se simtă mai confortabil și să-și mărească percepția. Motivul din spatele acestui lucru este rolul pe care lumina îl joacă în crearea atmosferei și cum afectează starea emoțională a persoanelor. Prin urmare, un design bun de iluminat pentru retail va avea nu doar efecte benefice din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al vânzărilor.


LuceDomotica vă oferă un pachet complet pentru iluminatul comercial și al magazinelor:

TRIMITE-NE PROIECTUL TĂU

Vrei un iluminat profesional pentru magazinul tău? Te putem ajuta.

Trimite-ne planul sau poze și câteva informații despre proiect:

  • faza în care se află proiectul (fie că este în construcție sau finalizat)
  • faza în care se află lucrările de instalații electrice (proiectate, în curs de finalizare, realizate)
  • termenul estimat de finalizare a proiectului

Un concept de iluminat pentru retail conferă beneficii importante unui magazin: optimizarea circuitelor de lucru și operațiunilor, sporește și intensifică experiența vizitatorului, crește conversia și loializează, conferă identitate brand-ului și o personalitate distinctă.

Trimite-ne un e-mail la staff@lucedomotica.ro sau sună-ne la 0742-014.333.LuceDomotica
x

Abonare Newsletter

Lateral fixed button

Vrei o soluţie de iluminat
pentru proiectul tău?

Cere ofertă