DESIGN DE ILUMINAT REZIDENȚIAL

CONCEPT, CORPURI DE ILUMINAT, MONTAJ.


Iluminatul este o modalitate foarte bună pentru a defini un spațiu sau cum acesta va fi utilizat. De asemenea, iluminatul stabilește ambientul; este posibilă recrearea în întregime a unui spațiu doar prin schimbarea corpurilor de iluminat. Ca și design-ul de interior,  design-ul de iluminat poate exprima stilul și personalitatea ficărui proprietar de casă sau apartament.

Lămpile suspendate sunt un exemplu foarte bun. Sunt acel obiect wow pe care oamenii și-l doresc să îl vadă atunci când intră în living sau în bucătărie.

Iluminatul tehnic - spoturi încastrate, proiectoare, profile iluminat LED - ajută la desfășurarea activităților. Spre exemplu, în bucătărie este necesar un iluminat care să ajute la zona de lucru; iluminatul bailor este de asemenea important, precum și iluminatul în dressing sau la birou, unde există o zonă de lucru, de citit etc.

LuceDomotica vă oferă un pachet complet pentru iluminatul casei sau apartamentului:

TRIMITE-NE PROIECTUL TĂU

Vrei un iluminat profesional pentru casa sau apartamentul tău? Te putem ajuta.

Trimite-ne planul sau poze și câteva informații despre proiect:

  • faza în care se află proiectul (fie că este în construcție sau finalizat)
  • faza în care se află lucrările de instalații electrice (proiectate, în curs de finalizare, realizate)
  • termenul estimat de finalizare a proiectului

Iluminatul într-un spațiu rezidențial ar trebui să se concentreze întâi pe oameni, apoi pe arhitectură și artă. Acestea nu se exclud reciproc, dar iluminatul unei locuințe se realizează în principal pentru oameni, pentru a le spori confortul și relaxarea, cât și pentru a le facilita task-urile zilnice. 

Trimite-ne un e-mail la staff@lucedomotica.ro sau sună-ne la 0742-014.333.LuceDomotica
x

Abonare Newsletter

Lateral fixed button

Vrei o soluţie de iluminat
pentru proiectul tău?

Cere ofertă