iluminat restaurant bucuresti dorobanti floreasca

Le Corbusier - “Lumina creează atmosfera și senzația pe care ți-o oferă un loc, precum și expresia unei structuri.”

Fiecare business, mai mic sau mai mare, are un target pe care îl urmărește și cu care încearcă să se conecteze. Cine este clientul meu, cu ce se ocupă, ce îl interesează, ce îi pot oferi eu (în plus)? etc. - sunt câteva dintre întrebările pe care ni le punem fiecare (sau ar trebui).

În cazul unui restaurant, în funcție de clientela pe care și-o dorește, localizarea, design-ul și meniul (inclusiv prețurile) sunt lucrurile de bază care contribuie la poziționarea sa.

Azi vă vom povesti despre conceptul de iluminat restaurant. De ce? Nu doar pentru că ăsta e business-ul nostru, ci pentru că atmosfera într-un restaurant este esențială pentru crearea unei experiențe (frumoase), care poate determina clientul să revină sau nu, iar iluminatul este o parte importantă a acesteia.

Design-ul de iluminat al unui restaurant devine o componentă a identității brand-ului său, la fel ca și mobilierul, design-ul de interior sau serviciul oferit. "True luxury lies in the details", așa cum se spune, și necesită o îmbinare armonioasă a tuturor acestor factori.

Lumina este o formă de comunicare care evocă un răspuns perceptual. Modul în care spațiile și obiectele sunt iluminate va forma modul în care le simțim și le răspundem. 

Și ca să trecem la lucruri practice, plecând de la principiile de bază ale unui concept de iluminat restaurant, putem împărți iluminatul într-un restaurant în 4 layere:

1. Lumină ambientală - pentru iluminatul general al spațiului. Creează atmosfera unui restaurant.

O lumină slabă creează o atmosferă intimă, de lux, care îi determină pe clienți să petreacă mai mult timp acolo. Când ești într-o companie bună, timpul tinde să nu mai aibă așa mare importanță. Și nici numărul paharelor cu vin. Sunt și niște studii care arată că fumătorii consumă mai mult într-un restaurant / bar față de nefumători. 

Lumina puternică, pe de altă parte, produce o stare mai vioaie și plină de viață. Un iluminat mai intens este potrivit pentru mic dejun sau prânz ori pentru spații mai simple, cum ar fi pizzeriile sau locurile de tip fast-food și nu pentru iluminat restaurant.

Un exemplu bun în acest sens este comparația între McDonalds și Starbucks. Cele două lanțuri au ca target o clientelă similară, dar puteți observa cum design-ul, meniul și iluminatul reflectă intenția fiecăruia, diferită. 

McDonalds este puternic luminat - mănânci repede, pleci repede - în timp ce Starbucks are o lumină caldă, difuză (și cafea la 1L) - povestim, lucrăm, mai mâncăm o brioșă și apoi mai vedem.

Cel mai important aspect al conceptului de iluminat restaurant este reglajul intensității luminoase (dimmer). În timpul zilei este potrivită o intensitate luminoasă mai ridicată, iar la cină puteți scădea intensitatea luminoasă pentru crearea unei atmosfere intime. Atenție totuși ca lumina să nu fie prea slabă; poate să creeze o stare de somn sau o lipsă de concentrare.

De asemenea, puteți opta și pentru reglajul temperaturii de culoare a luminii.  Astfel, se poate schimba rapid de la 2700K, care este lumina ideală pentru cină, la 3000K, ideală pentru micul dejun. Iar dacă dorești să obții o atmosferă romantică, poți seta lumina la 2200K, care va căpăta un aspect de iluminat de lumânări.

2. Lumină de lucru (sau task lighting) - nu doar în bucătărie sau la zona de casierie.

 • Mesele - clienții trebuie să poată citi meniul cu lejeritate și să vadă aranjamentul mesei
 • Intrările și ieșirile - clientul trebuie să poată intra și să părăsească restaurantul în siguranță
 • Toaletele - fără a intra în detalii, o zonă de toaletă trebuie să fie bine iluminată
 • Oglinzile - clienții doresc să se poată vedea într-o oglindă

Când vorbim despre iluminatul de lucru, o întrebare pe care trebuie să ne-o punem este "ce va avea nevoie personalul sau clientul să facă aici?". 

Faceți o "tură" a restaurantului și analizați task-urile care se vor îndeplini în fiecare zonă. Gândiți-vă "cum trebuie să fie iluminatul ca să ajute la îndeplinirea sarcinii respective?"

3. Iluminatul de accent - atrage atenția asupra arhitecturii sau a unei caracteristici particulare.

Cu iluminatul de accent puteți pune în evidență anumite detalii - tablouri, elemente arhitecturale, decorațiuni - care întăresc personalitatea spațiului. Ca și în design-ul nordic, un singur element este suficient să schimbe sau să dea o față nouă întregului spațiu. 

Spre exemplu, pe stilul Loft, des întâlnit în ultima perioadă, puteți pune accentul cu un iluminat în stil industrial sau tip wall-washer pe un perete din beton nefinisat sau cu cărămidă.

Lumina poate fi utilizată și pentru a crea "un traseu" prin atragerea atenției asupra diferitelor puncte focale sau zone. Punctele focale sunt create prin contraste în luminozitate, adesea între iluminatul de accent și iluminatul ambiental.

Aveți în vedere ca lămpile să fie plasate în afara câmpului vizual al persoanelor pentru a evita efectul de orbire. De asemenea, lumina poate fi reflectată și de pe suprafețele lucioase sau din oglinzi. Difuzoarele, din sticlă mată sau textil spre exemplu, pot fi de ajutor în aceste cazuri.

4. Iluminatul decorativ - cu rol estetic, mai puțin funcțional.

Ca și mobilierul, este un element care personalizează un bar sau un restaurant. Funcționalitatea acestui tip de iluminat restaurant este mai puțin semnificativă aici; este vorba despre crearea unui stil individual.

Vă puteți juca cu diferite culori și texturi, puteți crea diverse contraste. 

Nu recomandăm uniformitatea pentru că ar putea crea monotonie prin alegerea corpurilor de iluminat cu aceeași culoare sau același model.

Aici intervine creativitatea fiecăruia și nivelul de creativitate permis. Spre exemplu, dacă vorbim de un loc mai "hipster", putem experimenta mai mult.

Indiferent de modul în care alegeți să proiectați iluminatul restaurantului, păstrați funcționalitatea ca focus principal. Estetica este importantă, dar dacă nu rezolvă un scop, clienții nu o vor aprecia mult timp.

Iluminatul restaurantelor și hotelurilor este o zonă mai dificilă a design-ului de iluminat. De aceea, am fi încântați să vă ajutăm. 

Iluminat office
 • ">Bd. Aviw-euer panr. 59ditoataSe">reply-rst-child panel-iCdiv mandăm uniformitatea pentru că aret widget_se bh19-0ficle=rei-ilumdiv corid="panel-5003-23-1-0" class="so-panel widget widget_sflpan7ba00f117e95or so-widget-sow-editor-base">
  Sau trimite-ne un e-mail pe
  IluCdiinv cl-aIkgr ruminats="23-1-0"s://w1ro/wp-contehitec4merc-xs-12 soca.jpgh ruminats="di-ilumifice bh19-0ficle=rei-ilumifice bh19-0ficle=rei-i0max-wi4icle=det">
  ">Bd. Aviw-euer panr. 59ditoataSe">reply-rst-child panel-iCdiv mandăm uniformitatea pentru că aret widget_se bh19-0ficle=rei-ilumdiv corid="panel-5003-23-1-0" class="so-panel widget widget_sflpan7ba00f117e95or so-widget-sow-editor-base">
  Sau trimite-ne un e-mail pe
  Newslettbase-iluminapt>(div>s="p()stauif ( !jpgndow.mc4wp)stau pgndow.mc4wp =stauralist >s="p (inatt3-19" armc4wpwidget1ro/wp-conmc4wpwidge mc4wpwidget564jpg 640w, https:th="60w, 564jpth="6/ilumiNewslettba;" href="https:mc4wpwidgetfields"tasv>Iluextc Sa-sow-ca pentrditor > /a>
 • I3oCdiinv clasawidget-sow-editor-iteor i4icso/tau--linkn> -fffibook i4icso/tau--linkn> ialSafff;">Sau asawidget-sow-editor-iteor i4icso/tau--linkn> -p-imagvst i4icso/tau--linkn> ialSafff;">Sau asawidget-sow-editor-iteor i4icso/tau--linkn> -inftagril i4icso/tau--linkn> ialSafff;">Sau asawidget-sow-editor-iteor i4icso/tau--linkn> -youtube i4icso/tau--linkn> ialSafff;">Sau asawidget-sow-editor-iteor i4icso/tau--linkn> -uratehild"4icso/tau--linkn> ialSafff;">Sau >Linea Light Group – iluminat arhitec4 soca.5y9)e1lightnat ddruminats="nav_-50u-5
 • "https:m50uuminatm50u-taurap-codomot_eAnharf; ficturaHarf; Sii>
 • "https:m50uuminatm50u-taurap-codcus-60mm50u-tauraobjectgcus-60mm50u-taura7396"ne1ody>An">ANPC
 • "https:m50uuminatm50u-taurap-codomot_eAntba-edi-si/wp-"https:m50uuminatm50u-taurap-codomot_e"https:m50uuminatm50u-taurap-codomot_eAnuplo: 0;"dtI3ookeenajooke"https:m50uuminatm50u-taurap-codomot_e uminapt>jQuery(docu-500).://dy(div>s="p($){ equalry-370 =0div>s="p(3oCdiinv ){ vpr-1ursonpTt-chs0 =00, 1ursonpRowSst-0 =00, kgrDivs =0new Array(), $el, topPofic="p =tria $(3oCdiinv ).each(div>s="p()sta $el =t$(;his); $($el).ry-370('ery-') topPofc="p =t$el.pofic="p().top;a if (1ursonpRowSst-0 != topPofc="p)sta or (1ursonpDiv =tr ; 1ursonpDiv < kgrDivs.e, ame ; 1ursonpDiv++)sta kgrDivs[1ursonpDiv].ry-370(1ursonpTt-chs0); } kgrDivs.e, ame =tri // empty thtps:ray 1ursonpRowSst-0 =0topPofc="p; 1ursonpTt-chs0 =0$el.ry-370(); kgrDivs.push($el); } elsesta kgrDivs.push($el); 1ursonpTt-chs0 =0(1ursonpTt-chs0 < $el.ry-370()) ? ($el.ry-370()) :0(1ursonpTt-chs0); } or (1ursonpDiv =tr ; 1ursonpDiv < kgrDivs.e, ame ; 1ursonpDiv++)sta kgrDivs[1ursonpDiv].ry-370(1ursonpTt-chs0); } }); }a $(pgndow)./upl(div>s="p()sta equalry-370('.t-c_pumo .ery-_ry-370'); }); a $(pgndow).gvsize(div>s="p()ta equalry-370('.t-c_pumo .ery-_ry-370'); }); a });fffinapt> uminapt>// tabs jQuery(docu-500).://dy(div>s="p($){ (div>s="p ($)staur$('.soua-tab ul.soua-tabs').tnaCding('ec/p><').fgnd('> li:eq(0)').tnaCding('1ursonp'); aur$('.soua-tab ul.soua-tabs li a').clock(div>s="p (g)stauravpr-tab =t$(;his).closhs0('.soua-tab')< =t$(;his).closhs0('li').n4"><(); aur tab.fgnd('ul.soua-tabs > li').:/mteoCding('1ursonp'); ur$(;his).closhs0('li').tnaCding('1ursonp'); aur tab.fgnd('.tab_wp-cont').fgnd('ăm.tabs_le-vi).not('ăm.tabs_le-v:eq(' + n4">< + ')').sl"/iUp(); urtab.fgnd('.tab_wp-cont').fgnd('ăm.tabs_le-v:eq(' + n4">< + ')').sl"/iDown(); aur g.lui onpDufault(); u} ); a //aceord="p // $('.tceord="p > li:eq(0) a').tnaCding('ec/p><').iead().sl"/iDown(); a $('.soua-pumo .soua-tceord="p7tunsu').clock(div>s="p(j)sta vpr-dropDown =t$(;his).closhs0('.soua-tceord="p').fgnd('.soua-tceord="p7wp-cont');a $(;his).closhs0('.soua-tceord="p').fgnd('.soua-tceord="p7wp-cont').not(dropDown).sl"/iUp(); if ($(;his).hasCding('ec/p><'))sta $(;his).:/mteoCding('ec/p><'); } elsesta $(;his).closhs0('.soua-tceord="p').fgnd('.soua-tceord="p7tunsu .ec/p><').:/mteoCding('ec/p><'); $(;his).tnaCding('ec/p><'); } dropDown.s-6p(false, true).sl"/iToggle(); j.lui onpDufault(); }); })(jQuery); a });fffinapt>style="padura12164 bh19-0fidur durateorlay durathtme-7749 durathtme-lufault-thtme popmakeateorlay clock_5" >fffff; popmake="{"id":12164,"slug":"fixed-toCdic.widge","thtme_id":7749,"3ooke","suminng/":{"eadra_sele">e_discatod":null,"tcatot_discatod":null,"meta":{"ef="h 3":{"sdickcato":false,"teorlay_discatod":false,"finollcato_wp-cont":false,"discato_repofic="p":false,"fize":"-linue"," nupt-ep><_min_ss="w":"0%"," nupt-ep><_min_ss="w_unit":false," nupt-ep><_max_ss="w":"100%"," nupt-ep><_max_ss="w_unit":false,"cus-60_ss="w":"ent_e","cus-60_ss="w_unit":false,"cus-60_ry-370":"38t_e","cus-60_ry-370_unit":false,"cus-60_ry-370_ery-":false,"locac="p":"c.ro/wp-6p","pofic="p_fr60_t5y9ger":false,"pofic="p_-6p":"100","pofic="p_jpgh":"0","pofic="p_ica-60":"0","pofic="p_r-370":"0","pofic="p_fixed":false,"animac="p_-<":false,"zn4"><":"1999999999"},"closh":{"uplo":"","> _deh 3":"0","teorlay_clock":false,"esc_luiss":false,"f4_luiss":false},"clock_5" >":[]}}div><="truetr style="padopmakea12164 bh19-0fidurI3oCdiinv popmake thtme-7749 dura nupt-ep>< dura nupt-ep><--linue nupt-ep>< ds/20-linueorid="panel-50durI3oCdatt dopmakea3oCdattorid="pv> @lucedom/wp-conwpcf7widgea3oCdv><-wrap nu-5-luinu-5">sv>< wpcf7wpanelwpcf7wval"/aces-as-r" width=l"n. Iign="centetruetr"n. Iinval"/d=ialseat-office/">Ilucapel< ds Puinu-5: 20/>d="c mpou, lucedom/wp-conwpcf7widgea3oCdv><-wrap 2/de>sv>< wpcf7wpanelwpcf7winatwpcf7wval"/aces-as-r" widthtwpcf7wval"/aces-as-upo"""n. Iign="centetruetr"n. Iinval"/d=ialseat-office/">IluT5: fa><-wrap tictaude>sv>< wpcf7wpanelwpcf7wsigne1wpcf7wval"/aces-as-r" widthtwpcf7wval"/aces-as-v>IluE><-wrap mesaj"ca.ro/ilumi datnamesaj"mercia}"0ackgroun10s:/wp-conwpcf7widgea3oCdv>< wpcf7wpaneilumiwpcf7wval"/aces-as-r" width=l"n. Iign="centetruetr"n. Iinval"/d=ialseat-office/">IluMesaj"ca0%" />

  <-wrap youra3oCsattoricedom/wp-conwpcf7widgea3oCdv>< wpcf7wtce99d="c oricedom/wp-conwpcf7wlist-taurw-editor>sv><-wrap youra3oCsatt2oricedom/wp-conwpcf7widgea3oCdv>< wpcf7wtce99d="c oricedom/wp-conwpcf7wlist-taurw-editor>sv>.blog"-iluminat-sow-ca widget-sow-edi"c mpou, luv>< wpcf7wotica.ro wc-edasv>dopup":false,"5" >dopup_ida:0}'o/ href="https:wpcf7w nupt-e=s wi iaanel-50durI3losh dopmakea3loshll"n. I-sow- CLOSE ecfo.-eg-5etatea pentru că ardurI7808 bh19-0fidur durateorlay durathtme-7750 durathtme-ne-20box popmakeateorlay clock_5" >fffff; popmake="{"id":7808,"slug":"v>","suminng/":{"eadra_sele"> _145, a[nt/up\"eahtt_url\"]"}}],"/div>e_discatod":null,"tcatot_discatod":null,"meta":{"ef="h 3":{"sdickcato":false,"teorlay_discatod":false,"finollcato_wp-cont":false,"discato_repofic="p":false,"fize":".ro/b"," nupt-ep><_min_ss="w":"0%"," nupt-ep><_min_ss="w_unit":false," nupt-ep><_max_ss="w":"100%"," nupt-ep><_max_ss="w_unit":false,"cus-60_ss="w":"ent_e","cus-60_ss="w_unit":false,"cus-60_ry-370":"38t_e","cus-60_ry-370_unit":false,"cus-60_ry-370_ery-":false,"locac="p":"c.ro/wp-6p","pofic="p_fr60_t5y9ger":false,"pofic="p_-6p":"100","pofic="p_jpgh":"0","pofic="p_ica-60":"0","pofic="p_r-370":"0","pofic="p_fixed":false,"animac="p_-<":false,"zn4"><":"1999999999"},"closh":{"uplo":"","> _deh 3":"0","teorlay_clock":false,"esc_luiss":false,"f4_luiss":false},"clock_5" >":[]}}div><="truetr style="padopmakea7808 bh19-0fidurI3oCdiinv popmake thtme-7750 dura nupt-ep>< dura nupt-ep><-.ro/b nupt-ep>< ds/20.ro/borid="panel-50durI3oCdatt dopmakea3oCdattor [toCdic.widge-7 404 "Not Fx; t"]t-sow-le, Flos iaanel-50durI3losh dopmakea3loshll"n. I-sow- × ecfo.-eg-5etatea pentru că ardurI7780 bh19-0fidur durateorlay durathtme-7750 durathtme-ne-20box popmakeateorlay clock_5" >fffff; popmake="{"id":7780,"slug":"v>","suminng/":{"eadra_sele"> _124, a[nt/up\"eahtt_url\"]"}}],"/div>e_discatod":null,"tcatot_discatod":null,"meta":{"ef="h 3":{"sdickcato":false,"teorlay_discatod":false,"finollcato_wp-cont":false,"discato_repofic="p":false,"fize":".ro/b"," nupt-ep><_min_ss="w":"0%"," nupt-ep><_min_ss="w_unit":false," nupt-ep><_max_ss="w":"100%"," nupt-ep><_max_ss="w_unit":false,"cus-60_ss="w":"ent_e","cus-60_ss="w_unit":false,"cus-60_ry-370":"38t_e","cus-60_ry-370_unit":false,"cus-60_ry-370_ery-":false,"locac="p":"c.ro/wp-6p","pofic="p_fr60_t5y9ger":false,"pofic="p_-6p":"100","pofic="p_jpgh":"0","pofic="p_ica-60":"0","pofic="p_r-370":"0","pofic="p_fixed":false,"animac="p_-<":false,"zn4"><":"1999999999"},"closh":{"uplo":"","> _deh 3":"0","teorlay_clock":false,"esc_luiss":false,"f4_luiss":false},"clock_5" >":[]}}div><="truetr style="padopmakea7780 bh19-0fidurI3oCdiinv popmake thtme-7750 dura nupt-ep>< dura nupt-ep><-.ro/b nupt-ep>< ds/20.ro/borid="panel-50durI3oCdatt dopmakea3oCdattor [toCdic.widge-7 404 "Not Fx; t"]t-sow-le, Flos iaanel-50durI3losh dopmakea3loshll"n. I-sow- × ecfo.-eg-5etatea pentru că ardurI7755 bh19-0fidur durateorlay durathtme-7750 durathtme-ne-20box popmakeateorlay clock_5" >fffff; popmake="{"id":7755,"slug":"v>","suminng/":{"3ooke<_ dat":"","eadra_sele"> _123, a[nt/up\"eahtt_url\"]"}}],"/div>e_discatod":null,"tcatot_discatod":null,"meta":{"ef="h 3":{"sdickcato":false,"teorlay_discatod":false,"finollcato_wp-cont":false,"discato_repofic="p":false,"fize":".ro/b"," nupt-ep><_min_ss="w":"0%"," nupt-ep><_min_ss="w_unit":false," nupt-ep><_max_ss="w":"100%"," nupt-ep><_max_ss="w_unit":false,"cus-60_ss="w":"ent_e","cus-60_ss="w_unit":false,"cus-60_ry-370":"38t_e","cus-60_ry-370_unit":false,"cus-60_ry-370_ery-":false,"locac="p":"c.ro/wp-6p","pofic="p_fr60_t5y9ger":false,"pofic="p_-6p":"100","pofic="p_jpgh":"0","pofic="p_ica-60":"0","pofic="p_r-370":"0","pofic="p_fixed":false,"animac="p_-<":false,"zn4"><":"1999999999"},"closh":{"uplo":"","> _deh 3":"0","teorlay_clock":false,"esc_luiss":false,"f4_luiss":false},"clock_5" >":[]}}div><="truetr style="padopmakea7755 bh19-0fidurI3oCdiinv popmake thtme-7750 dura nupt-ep>< dura nupt-ep><-.ro/b nupt-ep>< ds/20.ro/borid="panel-50durI3oCdatt dopmakea3oCdattor [toCdic.widge-7 404 "Not Fx; t"]t-sow-le, Flos iaanel-50durI3losh dopmakea3loshll"n. I-sow- × ecfo.-eg-5etatea pentrnt-sizp-conmuplo/cssle=/nt-si href="https:wpge-wrappv cl-aIwpge-teorlay"ea pentru că arwpgeenu_su/distyl">Iwpgeenu_su/ al/psl"/i 5y9)ecl-aIha>Safff;"-– iluminat eenu_tunsulun-widget-tedomotercio-iluminat-restal>reply-rst-child panel- / 021ref5.84.35dau >Linea Light ; iluminat abp-sp-50u-abp-sp-50u-eor panl-abp-sp-50u-5y9)e1lufault ucedommg-wpge-wrapmotul arwpgeenu_eenu_ude>s"ca arm50u-taura8333">"https:m50uuminatm50u-taurap-codcus-60mm50u-tauraobjectgcus-60mm50u-taurahaspx;" wren m50u-taura8333"ontent/uploads/2017/12/iluminat-facial/">Iluminat comerciedomotica.ro/iluminat-rezidul /wp-conten-m50u"cial/ arm50u-taura8155 bh19-0fim50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura8155 un răspuns

 • "https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura870f="https://www.lucedomotica.ro/iluminat-href="htttps://www.luccorpurf-="commentotulPromo< arm50u-taura8704 bh19-0fim50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura870/li>
 • Promo< arm50u-taura8702 bh19-0fim50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura870 iluminat arhitectural, tehnic și indusd="canceltps://www.lucedomoticapiscoti-spa-wellop: iCyjorpurf="https://piscotă,lumi & wellop: /">Promo< arm50u-taura8736">"https:m50uuminatm50u-taurap-codcus-60mm50u-tauraobjectgcus-60mm50u-taura8736"ontent/uploads/2017/12/iluminat-facial/">Iluminat comerc?jpgh=hrevietsleld" dtoath dreviseleunsul< arm50u-taura2163">"https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taurahaspx;" wren m50u-taura2163"luminat arhitectural, tehnic și indusd="cancelcat-itemciedomotica.Eat-itemrezidul /wp-conten-m50u"cial/ arm50u-taura2164 bh19-0fim50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura2164 luminat arhitectural, tehnic și indusd="cancelcat-itemcaplspo-de-pv etelcat-itemcieAplspov idpv etedpvntru cat-item/">Promo< arm50u-taura2165 bh19-0fim50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura2165 luminat arhitectural, tehnic și indusd="cancelcat-itemccorpurf- recentePromo< arm50u-taura2166">"https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura216 un răspuns Promo< arm50u-taura2167">"https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura2167 un răspuns Promo< arm50u-taura216t">"https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura216t"bar/#respond" style="display:none;">And="cancelcat-itemcproie">Promo< arm50u-taura2169">"https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura2169"bar/#respond" style="display:none;">And="cancelcat-itemcspoturf-dncast"htelcat-itemcieSpoturf încast"htedpvntru cat-item/">Promo< arm50u-taura2170">"https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura2170"un răspuns Promo< arm50u-taura2620">"https:m50uuminatm50u-taurap-codcus-60mm50u-tauraobjectgcus-60mm50u-taura2620"luminat arhitectural, tehnic și indusd="cancelcat-itemc?jpgh=hrevietsleld" dtoath dreviseleunsul< arm50u-taura2171">"https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taurahaspx;" wren m50u-taura2171"luminat arhitectural, tehnic și industorpurf-d="cancel-imagtemciedomotica.Int-itemrezidul /wp-conten-m50u"cial/ arm50u-taura2174 bh19-0fim50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura21rior fațade și iluminat urban.">Iluminatorpurf-d="cancel-imagtemclampi-suspvn/ace-lica.odcandeh brond"Lămpotucspvn/ace, lica.oPromo< arm50u-taura2175 bh19-0fim50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura2175 luminat arhitectural, tehnic și industorpurf-d="cancel-imagtemcplafonieet_-imagtem_cplspo-tavană rlafonieet, cplspo tavan/">Promo< arm50u-taura2172 bh19-0fim50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura2172 luminat arhitectural, tehnic și industorpurf-d="cancel-imagtemcaplspo-de-pv etecieAplspov idpv etedpvntru int-item/">Promo< arm50u-taura2179">"https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura2179"bar/#respond" style="display:none;">Antorpurf-d="cancel-imagtemcveioze-lampi-do-class/leldioze, lămpotdi class/">Promo< arm50u-taura2173">"https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura2173"r fațade și iluminat urban.">Iluminatorpurf-d="cancel-imagtemclampadarond"Lampadaro, lămpotdi podea/">Promo< arm50u-taura2176">"https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura217 un răspuns Promo< arm50u-taura2177">"https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura2177 un răspuns < sau magnetnesv/">Promo< arm50u-taura217t">"https:m50uuminatm50u-taurap-codtaxonomymm50u-tauraobjectghrevietem c m50u-taura217t"bar/#respond" style="display:none;">Antorpurf-d="cancel-imagtemcspoturf-dncast"htela1edentecieSpoturf încast"hte, cplsphte/">Promo< arm50u-taura26e9">"https:m50uuminatm50u-taurap-codcus-60mm50u-tauraobjectgcus-60mm50u-taura26e9"bar/#respond" style="display:none;">Antorpurf-d="cancel-imagtemc?jpgh=hrevietsleld" dtoath dreviseleunsul< arm50u-taura8152 bh19-0fim50uuminatm50u-taurap-codomot_eAndes"sit recente"https:m50uuminatm50u-taurap-codcus-60mm50u-tauraobjectgcus-60mm50u-taura6899"ontent/uploads/2017/12/iluminat-fades"sit recente"https:m50uuminatm50u-taurap-codomot_eAndes"sit recentePromo< arm50u-taura6891">"https:m50uuminatm50u-taurap-codomot_e

  "https:m50uuminatm50u-taurap-codomot_e"https:m50uuminatm50u-taurap-codomot_ePromo< arm50u-taura6893">"https:m50uuminatm50u-taurap-codomot_eIluminades"sit recentetle" class= arm50u-taura8156">"https:m50uuminatm50u-taurap-codomot_e< arm50u-taura2274 bh19-0fim50uuminatm50u-taurap-codcus-60mm50u-tauraobjectgcus-60mm50u-taura22rior fațade și ilumrel="nofollow" ides"sitedomotica.ro/cutia-cu-proie">ecieProie">e/">Promo< arm50u-taura2237">"https:m50uuminatm50u-taurap-codomot_ePromo< arm50u-taura2184 bh19-0fim50uuminatm50u-taurap-codomot_e<"ca arm50u-taura8435 bh19-0fim50uuminatm50u-taurap-codomot_eIwpg_>
 • nat off_-6pwc3-19" e)e1h7oe'gamo 003-19-0" clstyl">Iwpg->
 • ymce b"panetrditor icali>
 • Iwpg->
 • IluS
 • ...""soca.jpgh/iluminatl ica:"ir, Flostica.rcav styl">Iwpg-now-eoe'gamot
 • Imoove_gdpt-dnor28.jIase">< moove_gdpt-s="sitc.ro/wpmoove_gdpt-dark-schtme gdpt_dnor8.j_http="p_ica-60cl-aImoove_gdpt-dnor28.jIluCdiinv cl-aImoove_gdpt-dnor28.jIluCdattorid="pstyl">Imoove_gdpt-3ooke<-nce bepanel-grid phtnat d: 0px;">A="soclasshutilizeaz>< 3ooke<-urf ptntru a v>< ofagt cea mai bună expagt offă de-utilizilu pofibilă -  fațade și ilumrel="nofollow" iuplo: 0;"dtI3ookeenași ilumrel="nofollow" iuplo: 0;"dtI3ookeeSau .ffpanel-grid phtnat d: 0px;">Puo încajus-adtoath setsvrile 3ooke<-urfr panavigândomotscedomfff; țade #moove_gdpt_3ooke<_modalro/wp-conthangelsuminng/umdiv corsetsvriSafff;".v mandăm u; iluminat moove_gdpt-editor-itl/i clas, FlosjQuery(docu-500).://dy(div>s="p($){ (div>s="p ($)sta $('.t"soimenmin_caroisel').owlCaroisel(ta ery-Ph 3t 3000 , //Set Ary-Ph 3dto 3 sewp-ymce b"pane}},{"@p-co": ListIaur","pofic="p":2,"taur":{"/ilu": Cutiot="ă ei","@ida: și il\/\/celu/div>ymce b"pan\/cutiogcu- ei-diy\/"}},{"@p-co": ListIaur","pofic="p":3,"taur":{"/ilu": Ctsy99d=>ymce b"pan\/="commentotulsfinapt>(div>s="p()stdiv>s="p tnaE onpList >s="p maybePadixUrlField()stauif (;his.soca..trim()s!== '' && ;his.soca..n4"> 0 )stauor ( vpr-j =tri j < urlFields.e, amei j++ )stau tnaE onpList >I & htttbandto o/b /ace fields */ avpr-/aceFields =0docu-500.querySele">I)staura/aceFields[i].-office/">I =t'YYYY-MM-DD';g' pg'uif ( !j/aceFields[i].-tttban)staura/aceFields[i].-tttband=t'[0-9]{4}-(0[1-9]|1[012])-(0[1-9]|1[0-9]|2[0-9]|3[01])';g' pg'} } })();fffinapt> sfinaptvpr-1 =0docu-500.al/p.h19-0Nilu;g' 1 =0c.:/-offi(/wo-"/wul sfinaptvpr-wc_luevieteiCick_fff; =0JSON.-trse( ref=deURICompon500( '%7B%22min_colucns%22%3A1%2C%22max_colucns%22%3A6%2C%22lufault_colucns%22%3A3%2C%22min_kgro%22%3A1%2C%22max_kgro%22%3A6%2C%22lufault_kgro%22%3A1%2C%22thumbnail_ds/2%22%3A300%2C%22-office/">IImgSrc%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2F/div>ymce b"pan%5C%2FwpwluCdatt%5C%2Fup/upls%5C%2Fwo-"/wulI.png%22%2C%22min_ry-370%22%3A500%2C%22lufault_ry-370%22%3A500%2C%22isLt-chCff;log%22%3Atrue%2C%22lica.Tago%22%3Afalse%2C%22hasTago%22%3Atrue%2C%22luevietCffegogt o%22%3A%5B%7B%22tba-_id%22%3A89%2C%22/ilu%22%3A%22-link" h%20.ro/cutia-cu%22%2C%22slug%22%3A%22edomotica.ro/cutia-cu%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A89%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%20-grid%3D%5C%22uplo-s="si%3A%20jus-ify%3B%5C%22%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22color%3A%20%23000000%3B%20une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3E-link" h%20.ro/cutia-cu%20cat-item%20%5Cu0219i%20-imagtem%2C%20proie">ilu%20%5Cu0219i%20des"si%20-link" h%20.ro/cutia-cu%20ptntru%20cl%5Cu0103diri%20-s>ymce b"pan%5C%2Fedomotica.ro/cutia-cu%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A92%2C%22/ilu%22%3A%22jorpurf%20-link" h%20piscot%5Cu0103%2C%20fff%20%26amp%3B%20wellop: %22%2C%22slug%22%3A%22edomoticapiscoti-spa-wellop: %22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A92%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3Ejorpurf%20de%20-link" h%20ptntru%20piscot%5Cu0103%20%5Cu0219i%20fff%2C%20ctrpurf%20-link" h%20>tictwi=iv>e%20%5C%2F%20ucnacvhttpo.%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A89%2C%22count%22%3A6%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fedomotica.ro/cutia-cu%5C%2Fedomoticapiscoti-spa-wellop: %5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A90%2C%22/ilu%22%3A%22jorpurf%20-link" h%20.ro/cutia-cu%20fa%5Cu021bade%22%2C%22slug%22%3A%22edomotica.ro/cutia-culidei-d%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A90%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3Ejorpurf%20-link" h%20.ro/cutia-cu%20fa%5Cu021bade%2C%20cl%5Cu0103diri%20-s>e%20privato.%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A89%2C%22count%22%3A20%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fedomotica.ro/cutia-cu%5C%2Fedomotica.ro/cutia-culidei-d%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A94%2C%22/ilu%22%3A%22jorpurf%20-link" h%20efnat o%5Cu021bial%22%2C%22slug%22%3A%22corpurf-="comment-comment-re%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A94%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%20uplo-s="si%3A%20jus-ify%3B%5C%22%3Ejorpurf%20-link" h%20efnat o%5Cu021bial%2C%20-link" h%20.ro/cutia-cu%20-imagtem%20%5Cu0219i%20cat-item%2C%20des"si%20de%20-link" h%20ptntru%20casu%20%5Cu0219i%20vv>e%20privato.%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A89%2C%22count%22%3A68%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fedomotica.ro/cutia-cu%5C%2Fcorpurf-="comment-comment-re%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A91%2C%22/ilu%22%3A%22jorpurf%20-link" h%20.ro/cutia-cu%20reply-%2C%20classri%22%2C%22slug%22%3A%22corpurf-="comment-respo-classri%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A91%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3E%3Cftrong%3Ejorpurf%20de%20-link" h%20reply-%2C%20des"si%20de%20-link" h%20.ro/cutia-cu%20ptntru%20classri%2C%20calcul%20%5Cu0219i%20proie">ilu%20link"otehnic%5Cu0103.%3C%5C%2Fftrong%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A89%2C%22count%22%3A33%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fedomotica.ro/cutia-cu%5C%2Fcorpurf-="comment-respo-classri%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A98%2C%22/ilu%22%3A%22jorpurf%20-link" h%20ctulymce b"pan%5C%2Fedomotica.ro/cutia-cu%5C%2Fcorpurf-="commenthorecan /ca.jpg el-gr,.%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A99%2C%22/ilu%22%3A%22jorpurf%20de%20-link" h%20.ro/cutia-cu%20-%20uoath%20provisele%22%2C%22slug%22%3A%22corpurf-="comment.ro/cutia-cu%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A99%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3Ejorpurf%20de%20-link" h%20profei="pale%20ptntru%20-link" h%20.ro/cutia-cu%20-imagtem%20%5Cu0219i%20cat-item.%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A89%2C%22count%22%3A114%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fedomotica.ro/cutia-cu%5C%2Fcorpurf-="comment.ro/cutia-cu%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A95%2C%22/ilu%22%3A%22jorpurf%20-link" h%20public%2C%20-link" h%20urbf;%2C%20-gradcu%22%2C%22slug%22%3A%22edomotica-gradcu-urbf;%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A95%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%22%2C%221edent%22%3A89%2C%22count%22%3A2%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fedomotica.ro/cutia-cu%5C%2Fedomotica-gradcu-urbf;%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A97%2C%22/ilu%22%3A%22jorpurf%20-link" h%20indica.tau%20LED%22%2C%22slug%22%3A%22edomoticaindica.tau-led%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A97%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%22%2C%221edent%22%3A89%2C%22count%22%3A0%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fedomotica.ro/cutia-cu%5C%2Fedomoticaindica.tau-led%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A14%2C%22/ilu%22%3A%22-link" h%20Eat-item%22%2C%22slug%22%3A%22edomoticaeat-item%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A14%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3Ejorpurf%20-link" h%20.ro/cutia-cu%20cat-item%2C%20-link" h%20.ro/cutia-cu%20fa%5Cu021bade%2C%20gr%5Cu0103dit%5Cu0103%20%5Cu0219i%20t-ias%5Cu0103.%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A0%2C%22count%22%3A72%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fedomoticacat-item%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A23%2C%22/ilu%22%3A%22jorpurf%20de%20-link" h%20ref="httpd%22%2C%22slug%22%3A%22corpurf- recenteymce b"pan%5C%2Fedomoticacat-item%5C%2Faplspo-de-pv etelcat-item%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A28%2C%22/ilu%22%3A%22Proie">ymce b"pan%5C%2Fedomoticacat-item%5C%2Fproie">ymce b"pan%5C%2Fedomoticacat-item%5C%2Fspoturf-dncast"htelcat-item%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A25%2C%22/ilu%22%3A%22rlafonieet%20cu%20led%20ptntru%20cat-item%22%2C%22slug%22%3A%22plafonieet_cplspo-tavan%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A25%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3EPlafonieet%20%5Cu0219i%20corpurf%20de%20-link" h%20.plsphte%20ptntru%20-link" h%20cat-item%2C%20plafonieet%20LED%20outdoem.%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A14%2C%22count%22%3A3%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fedomoticacat-item%5C%2Fplafonieet_cplspo-tavan%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A27%2C%22/ilu%22%3A%22St%5Cu00e2lpi%20led%2C%20po: 0f%20bollcrds%20ptntru%20-link" h%20cat-item%22%2C%22slug%22%3A%22stalpi-si/po: 0f-d="cance%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A27%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3ESt%5Cu00e2lpi%20LED%2C%20po: 0f%20bollcrds%20-link" h%20cat-item%20gr%5Cu0103dit%5Cu0103%20%5Cu0219i%20t-ias%5Cu0103%2C%20parchlu%2C%20parcsri%2C%20cl%5Cu0103diri%20de%20classri%20sau%20ctulymce b"pan%5C%2Fedomoticacat-item%5C%2Fstalpi-si/po: 0f-d="cance%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A29%2C%22/ilu%22%3A%22jorpurf%20de%20-link" h%20ucnacvhttpo%22%2C%22slug%22%3A%22corpurf-d="canceltenacvhttpo%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A29%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3Ejorpurf%20de%20-link" h%20LED%20ptntru%20piscote%2C%20f%5Cu00e2nt%5Cu00e2ni%20sau%20lacsri%5C%2Fiazsri.%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A14%2C%22count%22%3A2%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fedomoticacat-item%5C%2Fcorpurf-d="canceltenacvhttpo%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A13%2C%22/ilu%22%3A%22-link" h%20Int-item%22%2C%22slug%22%3A%22torpurf-d="cancel-imagtem%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A13%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3Ejorpurf%20de%20-link" h%20ptntru%20ilunaj%5Cu0103ri%20de%20-imagtem%2C%20des"si%20de%20-link" h%20profei="pal.%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A0%2C%22count%22%3A202%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Ftorpurf-d="cancel-imagtem%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A15%2C%22/ilu%22%3A%22L%5Cu0103mpi%20ucspvn/ace%2C%20lica.o%2C%20cvndeh bro%22%2C%22slug%22%3A%22lampi-suspvn/ace-lica.odcandeh bro%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A15%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3Ejorpurf%20de%20-link" h%20ucspvn/ace%2C%20lica.o%20%5Cu0219i%20candeh bro%20h19-spo%20%5Cu0219i%20moderne.%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A13%2C%22count%22%3A81%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Ftorpurf-d="cancel-imagtem%5C%2Flampi-suspvn/ace-lica.odcandeh bro%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A18%2C%22/ilu%22%3A%22Aplspo%20de%20pv ete%20ptntru%20-nt-item%22%2C%22slug%22%3A%22aplspo-de-pv ete%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A18%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3EAplspo%20de%20pv ete%20ptntru%20-link" h%20-imagtem%20ref="http%2C%20l%5Cu0103mpi%20p h%20%5Cu0219i%20l%5Cu0103mpi%20de%20co: t.%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A13%2C%22count%22%3A21%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Ftorpurf-d="cancel-imagtem%5C%2Faplspo-de-pv ete%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A19%2C%22/ilu%22%3A%22ldioze%20%5Cu0219i%20l%5Cu0103mpi%20de%20class%22%2C%22slug%22%3A%22veioze-lampi-do-class%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A19%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3Eldioze%20ref="httpd%20de%20-imagtem%2C%20vdioze%20rormitem%2C%20l%5Cu0103mpi%20de%20class%20cu%20LED%2C%20vdioze%20d paaiv>e.%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A13%2C%22count%22%3A15%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Ftorpurf-d="cancel-imagtem%5C%2Fveioze-lampi-do-class%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A20%2C%22/ilu%22%3A%22Lampadaro%2C%20l%5Cu0103mpi%20de%20podea%22%2C%22slug%22%3A%22lampadaro%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A20%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3ELampadaro%20canapea%2C%20l%5Cu0103mpi%20de%20podea%20ref="httpd%20-link" h%20efnat o%5Cu021bial%2C%20classri%2C%20 /ca.urf%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A13%2C%22count%22%3A23%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Ftorpurf-d="cancel-imagtem%5C%2Flampadaro%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A21%2C%22/ilu%22%3A%22rrofile%20LED%20a="caniu%2C%20-link" h%20.ro/cutia-cu%22%2C%22slug%22%3A%22profile-led-dncast"htelsist me-mevilaro%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A21%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3EO%20-ele"%5Cu021bio%20de%20profile%20led%20a="caniu%2C%20%5Cu00eencast"hte%2C%20.plsphte%20sau%20ucspvn/ace%2C%20ptntru%20-link" h%20.ro/cutia-cu%20-imagtem.%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A13%2C%22count%22%3A28%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Ftorpurf-d="cancel-imagtem%5C%2Fprofile-led-dncast"htelsist me-mevilaro%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A17%2C%22/ilu%22%3A%22Spoturf%20%5Cu00eencast"hte%20%5Cu0219i%20.plsphte%22%2C%22slug%22%3A%22spoturf-dncast"htela1edente%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A17%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22une -ds/2%3A%2014px%3B%5C%22%3ESpoturf%20LED%20%5Cu00eencast"hte%20%5Cu0219i%20.plsphte%2C%20spoturf%20baie%2C%20rormitem%2C%20buc%5Cu0103t%5Cu0103rie.%20Spoturf%20cu%20IP%20ptntru%20cat-item.%3C%5C%2Ffff;%3E%3C%5C%2Fh2%3E%22%2C%221edent%22%3A13%2C%22count%22%3A36%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Ftorpurf-d="cancel-imagtem%5C%2Fspoturf-dncast"htela1edente%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A22%2C%22/ilu%22%3A%22rroie">ymce b"pan%5C%2Ftorpurf-d="cancel-imagtem%5C%2Fproie">ymce b"pan%5C%2Ftorpurf-d="cancel-imagtem%5C%2Fplafonieet_-imagtem_cplspo-tavan%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A71%2C%22/ilu%22%3A%22Int-item%22%2C%22slug%22%3A%22-imagtem%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A71%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%22%2C%221edent%22%3A0%2C%22count%22%3A61%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2F-imagtem%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A100%2C%22/ilu%22%3A%22Mobiliag%20outdoem%20Italia%22%2C%22slug%22%3A%22mobiliag-outdoem-italia%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A100%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cftrong%3EMobiliag%20ptntru%20ilunaj%5Cu0103ri%20cat-itehlu%20caclusivist .%20Mobiliag%20ptntru%20gr%5Cu0103dit%5Cu0103%20%5Cu0219i%20t-ias%5Cu0103.%3C%5C%2Fftrong%3E%3C%5C%2Fh2%3E%5Cr%5Cp%26nbsp%3B%5Cr%5Cp%5Cr%5CpCanapelt%20%5Cu0219i%20fotolii%2C%20scaunu%20%5Cu0219i%20mese%2C%20sezlongurf%20%5Cu0219i%20umbrele%20ptntru%20ilunaj%5Cu0103ri%20efnat o%5Cu021bialu%20t-ias%5Cu0103%20%5C%2F%20gr%5Cu0103dit%5Cu0103%20%5Cu0219i%20ilunaj%5Cu0103ri%20de%20lux%20ptntru%20HoReCa.%5Cr%5Cp%5Cr%5Cp%26nbsp%3B%5Cr%5Cp%5Cr%5Cp%3Cftrong%3ELucefna%20la%20un%20proie">%3F%20Trica.e-no%20detaliv>e%20pu%20%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22color%3A%20%23ff9900%3B%5C%22%3E%3Ca%20-grid%3D%5C%22color%3A%20%23ff9900%3B%5C%22%20țad%3D%5C%22mailmo%3Astaff%40/div>ymce b"pan%5C%22%3Estaff%40/div>ymce b"pan%20%3C%5C%2Fa%3E%3C%5C%2Ffff;%3E%5Cu0219i%20%5Cu00ee%5Cu021bi%20preg%5Cu0103tim%20%5Cu00eentreg%20ctsy99dul%20de%20cat-item.%3C%5C%2Fftrong%3E%5Cr%5Cp%5Cr%5CpSau%20uct%5Cu0103-no%20la%200735-879.616.%22%2C%221edent%22%3A0%2C%22count%22%3A10%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fmobiliag-outdoem-italia%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A101%2C%22/ilu%22%3A%22Canapelt%20de%20cat-item%22%2C%22slug%22%3A%22mobiliag-cat-item-canapelt%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A101%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cftrong%3Ejanapelt%20ptntru%20t-ias%5Cu0103%20%5Cu0219i%20gr%5Cu0103dit%5Cu0103%2C%20mobiliag%20cat-item%20dit%20lemn%2C%20teak%2C%20mahon.%3C%5C%2Fftrong%3E%3C%5C%2Fh2%3E%5Cr%5Cp%26nbsp%3B%5Cr%5Cp%5Cr%5CpCanapelt%20mevilaro%20sau%20dittg-o%20singur%5Cu0103%20pt o%5Cu0103%20hu%202%20sau%203%20locsri%2C%20de%20cat-item%2C%20at ale%20ptntru%20ilunajaro%20t-ias%5Cu0103%20sau%20gr%5Cu0103dit%5Cu0103%2C%20piscot%5Cu0103%20sau%20HoReCa.%5Cr%5Cp%5Cr%5Cp%26nbsp%3B%5Cr%5Cp%5Cr%5Cp%3Cftrong%3ELucefna%20la%20un%20proie">%3F%20Trica.e-no%20detaliv>e%20pu%20%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22color%3A%20%23ff9900%3B%5C%22%3E%3Ca%20-grid%3D%5C%22color%3A%20%23ff9900%3B%5C%22%20țad%3D%5C%22mailmo%3Astaff%40/div>ymce b"pan%5C%22%3Estaff%40/div>ymce b"pan%20%3C%5C%2Fa%3E%3C%5C%2Ffff;%3E%5Cu0219i%20%5Cu00ee%5Cu021bi%20preg%5Cu0103tim%20%5Cu00eentreg%20ctsy99dul%20de%20cat-item.%3C%5C%2Fftrong%3E%5Cr%5Cp%5Cr%5CpSau%20uct%5Cu0103-no%20la%200735-879.616.%22%2C%221edent%22%3A100%2C%22count%22%3A3%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fmobiliag-outdoem-italia%5C%2Fmobiliag-cat-item-canapelt%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A102%2C%22/ilu%22%3A%22Fotolii%20de%20cat-item%22%2C%22slug%22%3A%22mobiliag-cat-item-fotolii%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A102%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cftrong%3EFotolii%20ptntru%20t-ias%5Cu0103%20%5Cu0219i%20gr%5Cu0103dit%5Cu0103%2C%20scaunu%20loung .%20Mobiliag%20outdoem%20Italia.%3C%5C%2Fftrong%3E%3C%5C%2Fh2%3E%5Cr%5Cp%26nbsp%3B%5Cr%5Cp%5Cr%5CpFotolii%20de%20cat-item%2C%20mobiliag%20de%20lux%20ptntru%20t-ias%5Cu0103%20%5Cu0219i%20gr%5Cu0103dit%5Cu0103%2C%5Cu00a0%20ilunaj%5Cu0103ri%20casu%20%5C%2F%20vilt%20%5Cu0219i%20ilunaj%5Cu0103ri%20premium%20HoReCa.%5Cr%5Cp%5Cr%5Cp%26nbsp%3B%5Cr%5Cp%5Cr%5Cp%3Cftrong%3ELucefna%20la%20un%20proie">%3F%20Trica.e-no%20detaliv>e%20pu%20%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22color%3A%20%23ff9900%3B%5C%22%3E%3Ca%20-grid%3D%5C%22color%3A%20%23ff9900%3B%5C%22%20țad%3D%5C%22mailmo%3Astaff%40/div>ymce b"pan%5C%22%3Estaff%40/div>ymce b"pan%20%3C%5C%2Fa%3E%3C%5C%2Ffff;%3E%5Cu0219i%20%5Cu00ee%5Cu021bi%20preg%5Cu0103tim%20%5Cu00eentreg%20ctsy99dul%20de%20cat-item.%3C%5C%2Fftrong%3E%5Cr%5Cp%5Cr%5CpSau%20uct%5Cu0103-no%20la%200735-879.616.%22%2C%221edent%22%3A100%2C%22count%22%3A2%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fmobiliag-outdoem-italia%5C%2Fmobiliag-cat-item-fotolii%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A103%2C%22/ilu%22%3A%22M%5Cu0103su%5Cu021bt%20de%20cafea%20re%20cat-item%22%2C%22slug%22%3A%22mobiliag-cat-item-masutodcafea%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A103%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%3Ch2%3E%3Cftrong%3EMobiliag%20outdoem%20Italia.%20M%5Cu0103su%5Cu021bt%20de%20cafea%20rit%20lemn%20ptntru%20t-ias%5Cu0103%20%5Cu0219i%20gr%5Cu0103dit%5Cu0103%2C%20p%5Cu0103t"hte%2C%20rotundo%20sau%20ovaue.%3C%5C%2Fftrong%3E%3C%5C%2Fh2%3E%5Cr%5Cp%26nbsp%3B%5Cr%5Cp%5Cr%5CpMesu%20%5Cu0219i%20m%5Cu0103su%5Cu021bt%20de%20cafea%2C%20gam%5Cu0103%20complev%5Cu0103%20de%20mobiliag%20ptntru%20cat-item.%20Mobil%5Cu0103%20de%20lux%20ptntru%20ilunaj%5Cu0103ri%20HoReCa%2C%20pg el-gr,.e%20%5Cu0219i%20barurf%20high-h19-0%2C%20terasu%20%5Cu0219i%20gr%5Cu0103ditf%20sau%20uff%5Cu021bii%20efnat o%5Cu021bialu.%5Cr%5Cp%5Cr%5Cp%26nbsp%3B%5Cr%5Cp%5Cr%5Cp%3Cftrong%3ELucefna%20la%20un%20proie">%3F%20Trica.e-no%20detaliv>e%20pu%20%3Cfff;%20-grid%3D%5C%22color%3A%20%23ff9900%3B%5C%22%3E%3Ca%20-grid%3D%5C%22color%3A%20%23ff9900%3B%5C%22%20țad%3D%5C%22mailmo%3Astaff%40/div>ymce b"pan%5C%22%3Estaff%40/div>ymce b"pan%20%3C%5C%2Fa%3E%3C%5C%2Ffff;%3E%5Cu0219i%20%5Cu00ee%5Cu021bi%20preg%5Cu0103tim%20%5Cu00eentreg%20ctsy99dul%20de%20cat-item.%3C%5C%2Fftrong%3E%5Cr%5Cp%5Cr%5CpSau%20uct%5Cu0103-no%20la%200735-879.616.%22%2C%221edent%22%3A100%2C%22count%22%3A2%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fmobiliag-outdoem-italia%5C%2Fmobiliag-cat-item-masutodcafea%5C%2F%22%7D%2C%7B%22tba-_id%22%3A104%2C%22/ilu%22%3A%22Mesu%20ditfng%20re%20cat-item%22%2C%22slug%22%3A%22mesu-ditfngaeat-item%22%2C%22tba-_groip%22%3A0%2C%22tba-_taxonomy_id%22%3A104%2C%22taxonomy%22%3A%22hrevietem c%22%2C%22definapt="p%22%3A%22%22%2C%221edent%22%3A100%2C%22count%22%3A3%2C%22filmag%22%3A%22raw%22%2C%22urat%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2Fmobiliag-outdoem-italia%5C%2Fmesu-ditfngaeat-item%5C%2F%22%7D%5D%2C%22homeUrl%22%3A%22și i%3A%5C%2F%5C%2Fcelu/div>ymce b"pan%5C%2F%22%7D' )s);fffinapt> sfgridă arfvm-foot-i-3o 00dia="o/bor.fa,.fas,.far,.fal,.fab{-moz-osx-une -dmootht d:grayscale;-webkit-une -dmootht d:alumin/asud;disph 3tinurae-iCick;une -dgrid:normal;une -varialu:normal;uplo-dend-it d:auto;urae-ry-370:1}.fa-lg{une -ds/2:1.33333em;urae-ry-370:.75em;vere b"l-s="si:-.0667em}.fa-xs{une -ds/2:.75em}.fa-sm{une -ds/2:.875em}.fa-1x{une -ds/2:1em}.fa-2x{une -ds/2:2em}.fa-3x{une -ds/2:3em}.fa-4x{une -ds/2:4em}.fa-5x{une -ds/2:5em}.fa-6x{une -ds/2:6em}.fa-7x{une -ds/2:7em}.fa-8x{une -ds/2:8em}.fa-9x{une -ds/2:9em}.fa-10x{une -ds/2:10em}.fa-fw{uplo-s="si:c.ro/w;width:1.25em}.fa-ul{lis -dgridap-co:none;margin-left:2.5em;htnat d-left:0}.fa-ul>li{pofic="p:relhttpd}.fa-li{left:-2em;hofic="p:absoluto;uplo-s="si:c.ro/w;width:2em;urae-ry-370:inh-itt}.fa-bord-i{bord-i:solid .08em #eee;bord-i-radius:.1em;htnat d:.2em .25em .15em}.fa-pull-left{float:left}.fa-pull-r-370{float:r-370}.fa.fa-pull-left,.fas.fa-pull-left,.far.fa-pull-left,.fal.fa-pull-left,.fab.fa-pull-left{margin-r-370:.3em}.fa.fa-pull-r-370,.fas.fa-pull-r-370,.far.fa-pull-r-370,.fal.fa-pull-r-370,.fab.fa-pull-r-370{margin-left:.3em}.fa-spin{-webkit-animac="p:fa-spin 2s infitfte uraear;animac="p:fa-spin 2s infitfte uraear}.fa-pulse{-webkit-animac="p:fa-spin 1s infitfte steps(8);animac="p:fa-spin 1s infitfte steps(8)}@-webkit-keyfrilus fa-spin{0%{-webkit-t"hnsidge:rothte(0reg);t"hnsidge:rothte(0reg)}100%{-webkit-t"hnsidge:rothte(360reg);t"hnsidge:rothte(360reg)}}@keyfrilus fa-spin{0%{-webkit-t"hnsidge:rothte(0reg);t"hnsidge:rothte(0reg)}100%{-webkit-t"hnsidge:rothte(360reg);t"hnsidge:rothte(360reg)}}.fa-rothte-90{-ms-filmag:"hregid:DXImageT"hnsidge.Microsoft.B9-spImage(rotht="pa1)";-webkit-t"hnsidge:rothte(90reg);t"hnsidge:rothte(90reg)}.fa-rothte-180{-ms-filmag:"hregid:DXImageT"hnsidge.Microsoft.B9-spImage(rotht="pa2)";-webkit-t"hnsidge:rothte(180reg);t"hnsidge:rothte(180reg)}.fa-rothte-270{-ms-filmag:"hregid:DXImageT"hnsidge.Microsoft.B9-spImage(rotht="pa3)";-webkit-t"hnsidge:rothte(270reg);t"hnsidge:rothte(270reg)}.fa-flipthorizuCdil{-ms-filmag:"hregid:DXImageT"hnsidge.Microsoft.B9-spImage(rotht="pa0, mirrora1)";-webkit-t"hnsidge:scale(-1,1);t"hnsidge:scale(-1,1)}.fa-fliptvere b"l{-ms-filmag:"hregid:DXImageT"hnsidge.Microsoft.B9-spImage(rotht="pa2, mirrora1)";-webkit-t"hnsidge:scale(1,-1);t"hnsidge:scale(1,-1)}.fa-flipthorizuCdil.fa-fliptvere b"l{-ms-filmag:"hregid:DXImageT"hnsidge.Microsoft.B9-spImage(rotht="pa2, mirrora1)";-webkit-t"hnsidge:scale(-1,-1);t"hnsidge:scale(-1,-1)}:root .fa-rothte-90,:root .fa-rothte-180,:root .fa-rothte-270,:root .fa-flipthorizuCdil,:root .fa-fliptvere b"l{-webkit-uilmag:none;uilmag:none}.fa-stack{disph 3tinurae-iCick;ry-370:2em;urae-ry-370:2em;hofic="p:relhttpd;vere b"l-s="si:middle;width:2.5em}.fa-stack-1x,.fa-stack-2x{left:0;hofic="p:absoluto;uplo-s="si:c.ro/w;width:100%}.fa-stack-1x{urae-ry-370:inh-itt}.fa-stack-2x{une -ds/2:2em}.fa-inverse{color:#fff}.sg-only{bord-i:0;clip:rect(0,0,0,0);ry-370:1px;margin:-1px;overflow:ase"><;htnat d:0;hofic="p:absoluto;width:1px}.sg-only-uncusabid:ass=ve,.sg-only-uncusabid:uncus{clip:auto;ry-370:auto;margin:0;overflow:visibid;hofic="p:stht=c;width:auto}@une -face{une -family:'sow-une awesome-b"hnds';une -dgrid:normal;une -wy-370:400;src:url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-b"hnds-400.eot);src:url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-b"hnds-400.eot#1573831016) icamac("embee">d-optnt-co"),url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-b"hnds-400.woff2) icamac("woff2"),url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-b"hnds-400.woff) icamac("woff"),url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-b"hnds-400.ttf) icamac("truet-co"),url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-b"hnds-400.svg#une awesome) icamac("svg")}.sow-uab{une -family:'sow-une awesome-b"hnds';une -dgrid:normal!imd paant;une -wy-370:normal!imd paant}@une -face{une -family:'sow-une awesome-free';une -dgrid:normal;une -wy-370:400;src:url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-regilar-400.eot);src:url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-regilar-400.eot#1573831016) icamac("embee">d-optnt-co"),url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-regilar-400.woff2) icamac("woff2"),url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-regilar-400.woff) icamac("woff"),url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-regilar-400.ttf) icamac("truet-co"),url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-regilar-400.svg#une awesome) icamac("svg")}.sow-uar{une -family:'sow-une awesome-free';une -dgrid:normal!imd paant;une -wy-370:400!imd paant}@une -face{une -family:'sow-une awesome-free';une -dgrid:normal;une -wy-370:900;src:url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-solid-900.eot);src:url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-solid-900.eot#1573831016) icamac("embee">d-optnt-co"),url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-solid-900.woff2) icamac("woff2"),url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-solid-900.woff) icamac("woff"),url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-solid-900.ttf) icamac("truet-co"),url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/so-widget/umdndla/now-s/une awesome/webune s/ua-solid-900.svg#une awesome) icamac("svg")}.sow-ua,.sow-uas{une -family:'sow-une awesome-free';une -wy-370:900!imd paant;une -dgrid:normal!imd paant}.sow-now--une awesome{disph 3tinurae-iCick;speak:none;une -varialu:normal;uplo-t"hnsidge:none;urae-ry-370:1;-webkit-une -dmootht d:alumin/asud;-moz-osx-une -dmootht d:grayscale}.sow-now--une awesome[fff;-sow-now-]:beidge{coCdatt:attr(fff;-sow-now-)}.owl-caroisel .owl-wrapp-i:afo/w{coCdatt:".";disph 3tiCick;clear:both;visibility:ase"><;urae-ry-370:0;ry-370:0}.owl-caroisel{disph 3tnone;hofic="p:relhttpd;width:100%;-ms-touch-ass="p:pan-y}.owl-caroisel .owl-wrapp-i{disph 3tnone;hofic="p:relhttpd;-webkit-t"hnsidge:t"hnslhte3d(0,0,0)}.owl-caroisel .owl-wrapp-i-out-i{overflow:ase"><;hofic="p:relhttpd;width:100%}.owl-caroisel .owl-wrapp-i-out-i.autoHy-370{-webkit-t"hnsic="p:ry-370 500ms easu-in-out;-moz-t"hnsic="p:ry-370 500ms easu-in-out;-ms-t"hnsic="p:ry-370 500ms easu-in-out;-o-t"hnsic="p:ry-370 500ms easu-in-out;t"hnsic="p:ry-370 500ms easu-in-out}.owl-caroisel .owl-item{float:left}.owl-coCdrols .owl-page,.owl-coCdrols .owl-buttw-s div{cursor:po-imag}.owl-coCdrols{-webkit-iser--ele"ttnone;-khtml-iser--ele"ttnone;-moz-iser--ele"ttnone;-ms-iser--ele"ttnone;iser--ele"ttnone;-webkit-tap-highl-370-color:rgba(0,0,0,0)}.grabbt d{cursor:url(hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/plugins/addw--so-widget/umdndla/css/grabbt d.png) 8 8,mopd}.owl-caroisel .owl-wrapp-i,.owl-caroisel .owl-item{-webkit-backface-visibility:ase"><;-moz-backface-visibility:ase"><;-ms-backface-visibility:ase"><;-webkit-t"hnsidge:t"hnslhte3d(0,0,0);-moz-t"hnsidge:t"hnslhte3d(0,0,0);-ms-t"hnsidge:t"hnslhte3d(0,0,0)}.alpha{htnat d-left:0!imd paant}.omega{htnat d-r-370:0!imd paant}.panel-grid .widget{backgroind:t"hns1edent;htnat d:0;margin:0}.glyphnow-{top:0}.clearfix:afo/w{clear:both}.pull-r-370{float:r-370!imd paant}.pull-left{float:left!imd paant}.column,.columns{width:100%;float:left;box-ds/t d:bord-i-box}@00dia (min-width:550px){.column,.columns{margin-left:4%}.column:firs0-child,.columns:firs0-child{margin-left:0}.one.column,.one.columns{width:4.66666666667%}.two.columns{width:13.3333333333%}.three.columns{width:22%}.four.columns{width:30.6666666667%}.ftpd.columns{width:39.3333333333%}.six.columns{width:48%}.seven.columns{width:56.6666666667%}.y-370.columns{width:65.3333333333%}.nine.columns{width:74%}.ten.columns{width:82.6666666667%}.yleven.columns{width:91.3333333333%}.twelpd.columns{width:100%;margin-left:0}.one-thtrd.column{width:30.6666666667%}.two-thtrds.column{width:65.3333333333%}.one-half.column{width:48%}.offset-by-one.column,.offset-by-one.columns{margin-left:8.66666666667%}.offset-by-two.column,.offset-by-two.columns{margin-left:17.3333333333%}.offset-by-three.column,.offset-by-three.columns{margin-left:26%}.offset-by-four.column,.offset-by-four.columns{margin-left:34.6666666667%}.offset-by-ftpd.column,.offset-by-ftpd.columns{margin-left:43.3333333333%}.offset-by-six.column,.offset-by-six.columns{margin-left:52%}.offset-by-seven.column,.offset-by-seven.columns{margin-left:60.6666666667%}.offset-by-y-370.column,.offset-by-y-370.columns{margin-left:69.3333333333%}.offset-by-nine.column,.offset-by-nine.columns{margin-left:78%}.offset-by-ten.column,.offset-by-ten.columns{margin-left:86.6666666667%}.offset-by-yleven.column,.offset-by-yleven.columns{margin-left:95.3333333333%}.offset-by-one-thtrd.column,.offset-by-one-thtrd.columns{margin-left:34.6666666667%}.offset-by-two-thtrds.column,.offset-by-two-thtrds.columns{margin-left:69.3333333333%}.offset-by-one-half.column,.offset-by-one-half.columns{margin-left:52%}} sfinapt t-co='uplo/javafinapt'>var wpcf7 = {"apiSettt ds":{"root":"hitect\/\ral, tehnic și indu\swpwjson\/luCdass-form-7\/v1","/ilus1ece":"luCdass-form-7\/v1"},"cached":"1"}; var wpcf7 = {"apiSettt ds":{"root":"hitect\/\ral, tehnic și indu\swpwjson\/luCdass-form-7\/v1","/ilus1ece":"luCdass-form-7\/v1"},"cached":"1"}; var wpcf7 = {"apiSettt ds":{"root":"hitect\/\ral, tehnic și indu\swpwjson\/luCdass-form-7\/v1","/ilus1ece":"luCdass-form-7\/v1"},"cached":"1"}; var wpcf7 = {"apiSettt ds":{"root":"hitect\/\ral, tehnic și indu\swpwjson\/luCdass-form-7\/v1","/ilus1ece":"luCdass-form-7\/v1"},"cached":"1"}; var wpcf7 = {"apiSettt ds":{"root":"hitect\/\ral, tehnic și indu\swpwjson\/luCdass-form-7\/v1","/ilus1ece":"luCdass-form-7\/v1"},"cached":"1"}; var si ky_anytht d_engage = {"ylement":".head-i.clear","tops1ece":"0","minfineenwidth":"0","maxfineenwidth":"999999","/t dex":"999","legacymode":"1","dy/ilicmode":"1","debugmode":"","pushup":"","adminbar":"1"}; var wc_tna_to_cart_params = {"ajax_url":"\swpwadmin\/admin-ajax.php","wc_tjax_url":"\s?wc-ajax=%%endpo-im%%","i18n_view_cart":"Vezi co\u0219ul","cart_url":"hitect\/\ral, tehnic și indu","is_cart":"","cart_r0direct_afo/w_tna":"no"}; var woocomul sfinapt t-co='uplo/javafinapt' src='hitecturtehnic și induswpwluCdatt/uploads/cache/fvm/1573831016/out/foot-i-4a273774.min.js'>fffinapt>sfinapt t-co='uplo/javafinapt'>var pum_vars = {"version":"1.8.14","ajaxurl":"hitect\/\ral, tehnic și indu\/wpwadmin\/admin-ajax.php","pg elpi":"hitect\/\ral, tehnic și indu\swpwjson\/pum\/v1","pg e_ntsy9":null,"default_thelu":"7749","debug_mode":"","disabid_trackt d":"","home_url":"\s","message_hofic="p":"top","core_sub_forms_enabidd":"1","popups":[]}; var ajaxurl = "hitect\/\ral, tehnic și indu\/wpwadmin\/admin-ajax.php"; var pum_debug_vars = {"debug_mode_enabidd":"Popup Maker: Debug Mode Enabidd","debug_ elrted_at":"Debug elrted at:","debug_more_info":"For more infcamac="p "p how to use thts infcamac="p visit hitect\/\rdocs.wppopupmaker.com\s?utm_00dium=js-debug-infc&utm_campaign=CuCdaxtualHelp&utm_sou sfinapt t-co='uplo/javafinapt' src='urtehnic și induswpwluCdatt/uploads/pum/pum-site-finapts.js?defer&gene"hted=1575308782&ver=1.8.14'>fffinapt>sfinapt t-co='uplo/javafinapt'>var moove_froCdatd_gdpr_finapts = {"ajaxurl":"hitect\/\ral, tehnic și indu\/wpwadmin\/admin-ajax.php","hoft_id":"5003","hlugin_dir":"hitect\/\ral, tehnic și indu\/wpwluCdatt\/plugins\/gdpr-cookie-compliasy9","is_page":"","str-ss_itft":"2","enabidd_default":{"thtrd_party":0,"advasy9d":1},"geo_locac="p":"false","forcd_reload":"false","is_single":"1","curdent_iser":"0","load_lity":"true","cookie_expirac="p":"365"}; var panelsSgrids = {"fullCuCdainer":"body"}; var mc4wp_forms_luCfig = [];fffinapt> sfinapt t-co='uplo/javafinapt' src='hitecturtehnic și induswpwluCdatt/uploads/cache/fvm/1573831016/out/foot-i-e08c1f19.min.js'>fffinapt>sfgrid>#moove_gdpr_cookie_modal,#moove_gdpr_cookie_info_bar,.gdpr_cookie_fettt ds_shortcode_luCdatt{une -family:Nutfto,sans-serif}#moove_gdpr_save_hopup_settt ds_buttw-{backgroind-color:#ff9900;color:#fff}#moove_gdpr_save_hopup_settt ds_buttw-:hover{backgroind-color:#000}#moove_gdpr_cookie_info_bar .moove-gdpr-info-bar-luCdainer .moove-gdpr-info-bar-luCdatt a.mgbutton,#moove_gdpr_cookie_info_bar .moove-gdpr-info-bar-luCdainer .moove-gdpr-info-bar-luCdatt button.mgbutton{backgroind-color:#ff9900}#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-foot-i-luCdatt .moove-gdpr-buttw--hold-i a.mgbutton,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-foot-i-luCdatt .moove-gdpr-buttw--hold-i button.mgbutton,.gdpr_cookie_fettt ds_shortcode_luCdatt .gdpr-shr-buttw-.buttw--gneen{backgroind-color:#ff9900;bord-i-color:#ff9900}#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-foot-i-luCdatt .moove-gdpr-buttw--hold-i a.mgbutton:hover,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-foot-i-luCdatt .moove-gdpr-buttw--hold-i button.mgbutton:hover,.gdpr_cookie_fettt ds_shortcode_luCdatt .gdpr-shr-buttw-.buttw--gneen:hover{backgroind-color:#fff;color:#ff9900}#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-close i,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-close fff;.gdpr-now-{backgroind-color:#ff9900;bord-i:1px solid #ff9900}#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-close i:hover,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-close fff;.gdpr-now-:hover{color:#ff9900}#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li.menu-item--ele"ted a fff;.gdpr-now-,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li.menu-item--ele"ted buttw- fff;.gdpr-now-{color:inh-itt}#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li:hover a,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li:hover button{color:#000}#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li a fff;.gdpr-now-,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li buttw- fff;.gdpr-now-{color:inh-itt}#moove_gdpr_cookie_modal .gdpr-acc-urat{urae-ry-370:0;une -ds/2:0;color:t"hns1edent;hofic="p:absoluto}#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-close:hover i,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li a,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li buttw-,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li buttw- i,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li a i,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-tab-main .moove-gdpr-tab-main-luCdatt a:hover,#moove_gdpr_cookie_info_bar.moove-gdpr-dark-fihelu .moove-gdpr-info-bar-luCdainer .moove-gdpr-info-bar-luCdatt a.mgbutton:hover,#moove_gdpr_cookie_info_bar.moove-gdpr-dark-fihelu .moove-gdpr-info-bar-luCdainer .moove-gdpr-info-bar-luCdatt button.mgbutton:hover,#moove_gdpr_cookie_info_bar.moove-gdpr-dark-fihelu .moove-gdpr-info-bar-luCdainer .moove-gdpr-info-bar-luCdatt a:hover,#moove_gdpr_cookie_info_bar.moove-gdpr-dark-fihelu .moove-gdpr-info-bar-luCdainer .moove-gdpr-info-bar-luCdatt button:hover,#moove_gdpr_cookie_info_bar.moove-gdpr-dark-fihelu .moove-gdpr-info-bar-luCdainer .moove-gdpr-info-bar-luCdatt fff;.change-fettt ds-buttw-:hover{color:#ff9900}#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li.menu-item--ele"ted a,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li.menu-item--ele"ted buttw-{color:#000}#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li.menu-item--ele"ted a i,#moove_gdpr_cookie_modal .moove-gdpr-modal-luCdatt .moove-gdpr-modal-left-luCdatt #moove-gdpr-menu li.menu-item--ele"ted buttw- i{color:#000}#moove_gdpr_cookie_modal.lity-hide{disph 3tnone} fffff;>ffa> LehnDc și i fffff;> Prezattede gene"hlăfffff;>ffbuttw->ffli> fffff;> Necesedefffff;>ffbuttw->ffli> fffff;> Polii i de luCfidențmin/thtefffff;>ffbuttw->ffli> Cu ffrijinulGDPR mevilffa> Prezattede gene"hlăfffff;>fdivh19-0="moove-gdpr-tab-main-luCdatt">

  sfgrong>Acest ffte utin/zdază cookie-uri.

  Folosim cookie-uri ptntru a personin/za luCţinutulși anunțurile publicitare, ptntru a of-it funcțmi de reţele so/taue şi ptntru a anin/za t"hficul. De asemenea, ue of-itm partene"ilor de reţele so/taue, de publicitate şi de anin/ze infcamațmi cu privide la mevil î;hede folosiţi ffte-il nodgru. Aceştia ue pot lumbina cu alte infcamaţii of-itte de dvs. sau culese î;uama folosirii serviciilor lor.

  Polii i de luCfidentmin/thte (cookies)ffa> | Tba-eniși luCdițmiffa> | InfcamareGDPRffa>

  Necesedefffff;>fdivh19-0="moove-gdpr-tab-main-luCdatt">

  Cookie-uriue necesede t"ebuie să fie ass=vhte î;or-se mement, astfel î;cât să putem salva preferințele ptntru fetăriue cookie-urilor.

  slabelh19-0='gdpr-acc-urat' icaarmoove_gdpr_str-ss_cookies">dezass=veazăfflabel> slabelh19-0="cookie-switch"> fffff;>

  Dacă dezass=vațm asest mevil cookie, nu vă vom putea salva preferințele. Aceasta î;seamnă că de fiehede fffă când viz/thțm asest ffte, va t"ebui să ass=vațm sau să dezass=vațm cookie-uriue dt nou.

  Polii i de luCfidențmin/thtefffff;>fdivh19-0="moove-gdpr-tab-main-luCdatt">

  Mai multe infcamațmi dg pde polii i noastri de luCfidentmin/thteffa>

  Ass=vează totffbuttw-> Salveazăffbuttw->ffdiv>ffdiv> sfinapt t-co="uplo/javafinapt">document.body.h19-0Nilu = document.body.h19-0Nilu.replace("siteor-3in-panels-beidge-js","");fffinapt>sfinapt>/* loadCSS. [c]2017 Fililunt Groip, Inc. MIT L-se;se */ (funcc="p(w){if(!w.loadCSS)w.loadCSS=funcc="p(){};var rp=loadCSS.relpreload={};rp.supd pa=funcc="p(){var ret;t"y{ret=w.document.crehteElement("urat").relList.supd pas("preload")}catch(e){ret=false}return funcc="p(){return ret}}();rp.bindM0diaToggid=funcc="p(urat){var finalM0dia=urat.00dia||"o/bo;funcc="p enabidSgridsheet(){if(urat.addEventListene")urat.remopdEventListene"("load",enabidSgridsheet);else if(urat.attachEvent)urat.detachEvent("onload",enabidSgridsheet);urat.fetAttr-bute("onload",null);urat.00dia=finalM0dia}if(urat.addEventListene")urat.addEventListene"("load",enabidSgridsheet);else if(urat.attachEvent)urat.attachEvent("onload",enabidSgridsheet);fetTimeout(funcc="p(){urat.relarstridsheet";urat.00dia="only x"});fetTimeout(enabidSgridsheet,3E3)};rp.poly=funcc="p(){if(rp.supd pa())return;var urats=w.document.getElementsByTagNilu("urat");idg(var i=0;i sdivh19-0="newsletter-form-overh y">x

  Abonede Newsletter

  sfinapt>(funcc="p() { if ( ! window.mc4wp) { window.mc4wp = { listene"s: [], forms : { on: funcc="p (event, callback) { window.mc4wp.listene"s.push( { event : event, callback: callback } ); } } } } })();fffinapt>sformă armc4wp-form-2" h19-0="mc4wp-form mc4wp-form-564o 00thod="hoft" fff;- ar564o fff;-/iluarNewsletter">
  tba-eniiși luCdițmileffa>.fffff;> Leave thts field empty if you'de human: <" /iluar_mc4wp_timestamp" valuo="1576062250" /><" /iluar_mc4wp_form_id" valuo="564o /><" /iluar_mc4wp_form_ylement_id" valuo="mc4wp-form-2" /> ffa>fdivh19-0="fo-widget-sow-0ditor fo-widget-sow-0ditor-base">Lhteral fixdd buttw-fdivh19-0="fiteor-3in-widget-tinymce tplowidget">

  sfff;h19-0="offer-uplo">Vrei o soluţie de iluminat
  ptntru proiectultău?fffff;>ffp>

  sfff;h19-0="offer-form fixdd-luCdass">Cere of-ităfffff;>ffp>

  <-md ase"><-lg ase"><-xl">Sună!fffff;>ffff;h19-0="ase"><-xs ase"><-sm">021-335.84.35fffff;>ffa>

  sfinapt t-co="uplo/javafinapt" src="urcdnjs.cloudf19re.com/ajax/libsrtazyds/2s/4.1.5rtazyds/2s.min.js?ver=4.1.5">fffinapt> sfinapt src="hitecturajax.googidapis.com/ajax/libsrjqueryui/1.11.4rjquery-ui.min.js">fffinapt> sfinapt t-co="uplo/javafinapt" defer src="hitectural, tehnic și induswpwluCdatt/cache/autoptims/2/js/autoptims/2_3a197ff142663b33b7efa8a06ac6062e.js">fffinapt>