Proiectare luminotehnica

Lumina este unul dintre cele mai importante aspecte in arhitectura; ea contureaza cladirea, spatiul, forma si semnificatia sa. Lumina evidentiaza arhitectura si arhitectura evidentiaza lumina.

Iluminatul exterior va permite sa evidentiati punctele focale si sa creati jocuri de umbre si forme spectaculoase. Poate fi folosit pentru a spori siguranta si securitatea sau pentru a accentua diferite elemente: arhitecturale, copaci si plante, cai de acces, trepte.

Un iluminat bun utilizat in mod corespunzator va ajuta sa vedeti mai bine si sa efectuati sarcini mai usor. De asemenea, va confera siguranta, confort si flexibilitate in crearea si ajustarea unui ambient.

Proiectele luminotehnice pe care le concepem la fiecare lucrare au un rol foarte important in obtinerea rezultatului dorit. Cu ajutorul lor putem obtine date despre efectul luminos, temperatura si conul luminii. Aceste informatii ne sunt de ajutor inaintea demararii proiectului pentru a selecta cantitatea si produsele necesare.

Instalatii electrice

Proiectam si executam instalatii electrice interioare si exterioare pentru orice tip de cladire, civila sau industriala, avand o experienta indelungata in acest domeniu si personal calificat si autorizat ANRE.

Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti, specializati si in tablouri electrice (Schneider, Eaton – Moeller, Gewis, Legrand).

Instalatii fotovoltaice


Top
x

Abonare Newsletter