DESIGN DE ILUMINAT

CONCEPT, CORPURI DE ILUMINAT, MONTAJ.


Oferim consultanță și realizăm concepte pentru design de iluminat. Lucrăm cu arhitecți, designeri de interior, peisagiști, cât și cu beneficiari din România și Europa, pe diverse tipuri de proiecte comerciale și rezidențiale.

Acoperim întreaga gamă de faze tipice de proiectare, de la proiectarea conceptuală prin proiectarea detaliată, documentația de instalații, specificațiile, supravegherea șantierului până la gestionarea reclamațiilor înainte și în perioada de garanție.

Umbre, lumini, accente, materiale și suprafețe, task-uri și ambient; acestea sunt lucrurile la care ne raportăm într-un proiect și care influențează design-ul de iluminat. Fără jocul teatral de lumină sau, mai bine spus, fără întuneric, umbre și nuanțe ar fi imposibil să percepem lumina. Finisajele interioare, materialele, suprafețele și, nu în ultimul rând, soluția de iluminat, toate acestea definesc modul în care un spațiu este văzut și perceput.


Design de iluminat HoReCa, iluminat profesional pentru birouri, spații comerciale și iluminat rezidențial.

TRIMITE-NE PROIECTUL TĂU

Vrei un iluminat profesional pentru proiectul tău? Te putem ajuta. Trimite-ne planul sau poze și câteva informații despre proiect:

  • tipul de iluminat pe care îl dorești - interior, exterior, fațade, etc.
  • faza în care se află proiectul (fie că este în construcție sau finalizat)
  • faza în care se află lucrările de instalații electrice (proiectate, în curs de finalizare, realizate)
  • termenul estimat de finalizare a proiectului

Adaptăm fiecare concept de iluminat în funcție de cerințele arhitectului / beneficiarului, în funcție de buget, de proiectul de electrică și de structură - ce tipuri de corpuri de iluminat ne permite să utilizăm, cum se pot monta etc.

Dispunem de un portofoliu variat de sisteme şi corpuri de iluminat, arhitectural sau iluminat decorativ, în stil clasic sau modern, industrial, de tip loft sau contemporan.

Trimite-ne un e-mail la staff@lucedomotica.ro sau sună-ne la 0742-014.333.


Top
x

Abonare Newsletter