Producatori corpuri iluminat

FLOS

Corpuri iluminat FLOS – design, inovație, calitate.

De peste 50 de ani, FLOS produce corpuri de iluminat premium care inovează atât prin design, cât și prin funcționalitate.

Alături de partenerii săi, designeri recunoscuți în toată lumea, FLOS a produs corpuri de iluminat care au rămas în istorie. Spre exemplu, candelabrul 2097 este rezultatul unei colaborări cu designerul Gino Sarfatti în 1958 și este în continuare unul dintre cele mai apreciate corpuri de iluminat din lume, o piesă de referință în design-ul de iluminat. De menționat sunt și piesele Taccia, Taraxacum sau Arco, realizate de frații Achille și Pier Giacomo Castiglioni pentru Flos în anii ’60.

Dintre numele celebre cu care FLOS colaborează, enumerăm: Philippe Starck, Marcel Wanders, Patricia Urquiola, Michael Anastassiades, Vincent Van Duysen, Piero Lissoni.

Corpuri iluminat Flos România – LuceDomotica este importator oficial și distribuitor autorizat FLOS în România.

Vă invităm în showroom-ul nostru din București pentru a vă prezenta corpurile de iluminat FLOS pentru iluminat arhitectural sau decorativ.

Vezi corpurile de iluminat FLOS

Platek

Corpuri de iluminat exterior Platek

Specializați în design-ul iluminatului arhitectural de exterior, Platek Italia produce corpuri de iluminat profesionale pentru fațade, spații rezidențiale, comerciale sau office. 

Vezi corpurile de iluminat PLATEK

Flexalighting

De profesie arhitect, Roberto Mantovani a început să creeze corpuri de iluminat așa cum le dorea pentru proiectele sale: cu LED de calitate, de dimensiuni cât mai mici, dar puternice, cu un design minimalist și finisaje impecabile. Așa s-a născut Flexalighting, un producător italian de corpuri de iluminat tehnice, spoturi led și proiectoare led de interior și exterior, concepute pentru a se integra cu arhitectura și peisagistica, într-o direcție de cercetare care vizează maximizarea eficacității iluminatorului și calitatea rezultatului final.

Vezi corpurile de iluminat Flexalighting

Catellani & Smith

“Am început să îmi fac lămpile fără să știu dacă le voi vinde vreodată. Succesul a venit brusc, pe neașteptate, fără avertisment. Nici nu știam cum să le fac pe o linie de producție. Așa s-a născut Catellani & Smith. Aproape din întâmplare. Logan Smith – despre care i-am încurajat pe oameni să creadă că este un arhitect londonez – era de fapt numele calului pe care îl aveam la acea vreme. A fost un mod de a nu concentra totul asupra mea, de a-mi da credibilitate, dar și de a începe o călătorie neîntreruptă marcată de o ironie continuă și spontană. Îmi place să minimizez creațiile mele. La sfârșitul zilei sunt doar lămpi. Dar mi-am pus totul în ele, toată cercetarea, atenția, expresia. Și aștept ca toată lumea care lucrează cu mine să facă la fel. Este o chestiune de respect pentru cei care cred în noi și pe care îi emoționează creațiile noastre. Nu sunt designer. Nu sunt artist. Și nici nu vreau să fiu. Sunt o persoană care iubește ceea ce face. Apoi și altora le place. Din 1989 lucrurile s-au schimbat. Compania a crescut, producția a crescut, cercetarea a evoluat odată cu tehnologia. Acum putem face mult mai multe. Totul s-a schimbat astfel încât nimic să nu se schimbe. Lămpile noastre sunt și astăzi fabricate artizanal, în spații de lucru atractive. Toate sunt făcute în Italia, pe malul râului Serio… Nu este stres. Fiecărei lămpi îi este atribuit timpul necesar să fie bine făcută. Pentru că „frumosul” este subiectiv, „perfectul” nu este. Am crescut oamenii care lucrează cu mine și ei la rândul lor m-au ajutat să cresc. Astăzi ne pregătim pentru o nouă fază. Noii Smiths sunt pregătiți să facă valuri.”

Enzo Catellani

Vezi corpurile de iluminat Catellani & Smith

Vibia

Corpuri iluminat Vibia

Un renumit producător de corpuri de iluminat cu sediul în Barcelona, Vibia reflectă în creațiile sale cultura design-ului moștenit.

Decorative sau tehnice, corpurile de iluminat Vibia au un design deosebit, materiale de calitate și tehnologie LED, atât pentru iluminat interior, cât și pentru iluminat exterior.

Corpuri iluminat Vibia în România – LuceDomotica,  importator oficial Vibia în România.

Vezi corpurile de iluminat Vibia

Luce & Light

Corpuri iluminat Luce & Light, iluminat exterior, iluminat interior.

LuceDomotica – importator oficial corpuri iluminat Luce & Light în România.

Luce & Light este un producător italian de top de sisteme de iluminat arhitectural, bazate pe tehnologia LED pentru aplicații de interior și de exterior. Foarte atent la calitatea și fiabilitatea produselor sale și cercetarea materialelor primare pe care le utilizează, poate să garanteze ca valoare esențială pentru companie Made in Italy. Toate corpurile de iluminat și componentele sunt dezvoltate și produse la fabrica Luce & Light din Vicenza, Italia.

Vezi corpurile de iluminat Luce&Light

Linea Light

Linea Light – o companie mare care poate produce și soluții custom de iluminat pentru proiectele tale.

Un grup unic, format din departamente specializate, capabile să îndeplinească orice cerință de proiect, cu o garanție de calitate 100% italiană. Medii exterioare și interioare. Spații rezidențiale, profesionale sau colective. Showroom-uri și muzee. Proiecte speciale.

Fiecare proiect al Linea Light Group spune o poveste diferită. Colaborarea cu designeri și clienți înseamnă împărtășirea valorilor culturale și provocărilor profesionale. O experiență care satisface nevoile reale. Creativitate care transformă emoțiile. Disponibilitatea de a accepta noi provocări și capacitatea de a le depăși.
Cu Linea Light Group, toate ideile tale vor vedea lumina.

Gama de corpuri de iluminat Linea Light acoperă toate segmentele – rezidențial, office, comercial, urban și industrial:

  • un portofoliu vast pentru iluminat arhitectural exterior, soluții pentru iluminat fațade, clădiri, parcări, drumuri și alei, corpuri de iluminat RGB
  • corpuri de iluminat și soluții de iluminat arhitectural interior, spoturi, șine, proiectoare
  • soluții de iluminat profesionale pentru spații și hale industriale, cu automatizări și control Wi-Fi
  • un catalog de corpuri de iluminat decorative pentru iluminat rezidențial
  • o gamă de corpuri de iluminat premium, cu design italian, premiate la toate competițiile internaționale

Vezi corpurile de iluminat Linea Light.

KARMAN

Corpuri iluminat Karman – be, amaze, create

Karman, companie italiană, fondată în 2005 în Fossombrone, în inima regiunii Marche.

Din echipa designerilor KARMAN, enumerăm: Edmondo Testaguzza, Matteo Ugolini, Stefano Bizzarri & Claudio Cinti, Sotirios Papadopoulos & Giovanna Colapristi, Laura Alesi & Silvia Braconi, Luca de Bona & Dario de Meo.

Vezi corpurile de iluminat KARMAN

Fabbian

Fabbian a fost înființată în 1961 ca o companie de producție de corpuri de iluminat rezidențiale și pentru hoteluri. Experiența, împreună cu tradiția și calitatea au fost întotdeauna caracteristice produselor Fabbian, astfel încât compania a dobândit treptat și recunoașterea internațională.

Corpurile de iluminat Fabbian sunt realizate în colaborare cu designeri de talie internațională și s-ar putea clasifica ca fiind elegante și moderne, în același timp. Toată producția de corpuri de iluminat se realizează intern, în cadrul companiei, inclusiv sticla suflată manual.

Vezi corpurile de iluminat Fabbian

ARES – THE OUTDOOR BY FLOS

Cu o experiență de peste 30 de ani în producția de corpuri de iluminat pentru exterior, Ares ne oferă soluții inovatoare și funcționale pentru iluminat exterior, la un raport calitate-preț excelent. Sunt printre puținii producători din Europa care oferă un grad de protecție al corpurilor de iluminat atât de ridicat – în general IP 65/67 – și soluții pentru protejarea LED-ului și funcționarea îndelungată a produselor.

În 2015, Ares intră în grupul FLOS, ceea ce le aduce ca beneficiu nu doar know-how-ul adunat în cei peste 50 de ani de activitate a companiei FLOS, ci și o nouă viziune asupra conceptului de produs și o nouă perspectivă în design-ul de iluminat.

Vezi corpurile de iluminat Ares