Producatori corpuri iluminat

FLOS

Corpuri iluminat FLOS – design, inovație, calitate.

De peste 50 de ani, FLOS produce corpuri de iluminat premium care inovează atât prin design, cât și prin funcționalitate.

Alături de partenerii săi, designeri recunoscuți în toată lumea, FLOS a produs corpuri de iluminat care au rămas în istorie. Spre exemplu, candelabrul 2097 este rezultatul unei colaborări cu designerul Gino Sarfatti în 1958 și este în continuare unul dintre cele mai apreciate corpuri de iluminat din lume, o piesă de referință în design-ul de iluminat. De menționat sunt și piesele Taccia, Taraxacum sau Arco, realizate de frații Achille și Pier Giacomo Castiglioni pentru Flos în anii ’60.

Dintre numele celebre cu care FLOS colaborează, enumerăm: Philippe Starck, Marcel Wanders, Patricia Urquiola, Michael Anastassiades, Vincent Van Duysen, Piero Lissoni.

Corpuri iluminat Flos România – LuceDomotica este importator oficial și distribuitor autorizat FLOS în România.

Vă invităm în showroom-ul nostru din București pentru a vă prezenta corpurile de iluminat FLOS pentru iluminat arhitectural sau decorativ.

Vezi corpurile de iluminat FLOS

Flexalighting

De profesie arhitect, Roberto Mantovani a început să creeze corpuri de iluminat așa cum le dorea pentru proiectele sale: cu LED de calitate, de dimensiuni cât mai mici, dar puternice, cu un design minimalist și finisaje impecabile. Așa s-a născut Flexalighting, un producător italian de corpuri de iluminat tehnice, spoturi led și proiectoare led de interior și exterior, concepute pentru a se integra cu arhitectura și peisagistica, într-o direcție de cercetare care vizează maximizarea eficacității iluminatorului și calitatea rezultatului final.

Vezi corpurile de iluminat Flexalighting

Vibia

Corpuri iluminat Vibia

Un renumit producător de corpuri de iluminat cu sediul în Barcelona, Vibia reflectă în creațiile sale cultura design-ului moștenit.

Decorative sau tehnice, corpurile de iluminat Vibia au un design deosebit, materiale de calitate și tehnologie LED, atât pentru iluminat interior, cât și pentru iluminat exterior.

Corpuri iluminat Vibia în România – LuceDomotica,  importator oficial Vibia în România.

Vezi corpurile de iluminat Vibia

Luce & Light

Corpuri iluminat Luce & Light, iluminat exterior, iluminat interior.

LuceDomotica – importator oficial corpuri iluminat Luce & Light în România.

Luce & Light este un producător italian de top de sisteme de iluminat arhitectural, bazate pe tehnologia LED pentru aplicații de interior și de exterior. Foarte atent la calitatea și fiabilitatea produselor sale și cercetarea materialelor primare pe care le utilizează, poate să garanteze ca valoare esențială pentru companie Made in Italy. Toate corpurile de iluminat și componentele sunt dezvoltate și produse la fabrica Luce & Light din Vicenza, Italia.

Vezi corpurile de iluminat Luce&Light

Fabbian

Fabbian a fost înființată în 1961 ca o companie de producție de corpuri de iluminat rezidențiale și pentru hoteluri. Experiența, împreună cu tradiția și calitatea au fost întotdeauna caracteristice produselor Fabbian, astfel încât compania a dobândit treptat și recunoașterea internațională.

Corpurile de iluminat Fabbian sunt realizate în colaborare cu designeri de talie internațională și s-ar putea clasifica ca fiind elegante și moderne, în același timp. Toată producția de corpuri de iluminat se realizează intern, în cadrul companiei, inclusiv sticla suflată manual.

Vezi corpurile de iluminat Fabbian

ARES – THE OUTDOOR BY FLOS

Cu o experiență de peste 30 de ani în producția de corpuri de iluminat pentru exterior, Ares ne oferă soluții inovatoare și funcționale pentru iluminat exterior, la un raport calitate-preț excelent. Sunt printre puținii producători din Europa care oferă un grad de protecție al corpurilor de iluminat atât de ridicat – în general IP 65/67 – și soluții pentru protejarea LED-ului și funcționarea îndelungată a produselor.

În 2015, Ares intră în grupul FLOS, ceea ce le aduce ca beneficiu nu doar know-how-ul adunat în cei peste 50 de ani de activitate a companiei FLOS, ci și o nouă viziune asupra conceptului de produs și o nouă perspectivă în design-ul de iluminat.

Vezi corpurile de iluminat Ares

Bover

Corpuri de iluminat decorative pentru exterior și interior, produse la comandă în Spania.

Intra Lighting

Producător sloven de corpuri de iluminat tehnice și pentru birouri, Intra Lighting se distinge printr-un portofoliul variat de soluții funcționale pentru iluminat arhitectural și tehnic, în special iluminat office, de birou.

Catalogul Intra Lighting ne oferă o varietate de spoturi led, profile LED și sisteme profesionale de iluminat arhitectural și tehnic pentru birouri.

Masiero

Producătorul italian Masiero combină într-un mod unic stilul clasic cu modernul în designul său de iluminat.

Brand-ul Masiero încorporează trei colecții diferite, Classica, Eclettica și Ottocento, cu diferite tipuri de corpuri de iluminat, de la lămpi suspendate moderne și elegante până la clasicul tradițional regăsit în candelabrele cu cristale. Fiecare produs Masiero este o piesă valoroasă de artă, elegantă și absolut exclusivistă, care îmbrățișează pe deplin filozofia “modelării luminii”.