Producatori corpuri iluminat

N/A

ETHIMO – mobilier outdoor Italia

ETHIMO – producător de mobilier outdoor, Italia

Producătorul italian Ethimo este specializat în mobilier de exterior – pentru terasă și grădină și decorațiuni de înaltă calitate, inspirându-se din culorile calde și primitoare ale Mediteranei și farmecul unor locuri umile și autentice: colecțiile sale cu design contemporan sunt realizate pentru confort și cu scopul de a crea amenajări sofisticate în care să vă relaxați și savurați luxul adevărat al timpului liber.

Creațiile Ethimo au întotdeauna un design sofisticat și elegant, pe care doar un echilibru perfect de formă, volum, culoare și detalii unice reușește să îl creeze. Toate aceste detalii au făcut întotdeauna ca mobilierul de exterior, colecțiile de mobilier pentru terasă și grădină Ethimo să se remarce într-un mod deosebit.

Deciziile privind producția companiei sunt ghidate de selecția materialelor și de atenția acordată detaliilor, pentru a crea elemente unice, care adaugă o notă elegantă și personală grădinilor și teraselor private, hotelurilor exclusiviste și restaurantelor sofisticate.

FLOS

De peste 50 de ani, FLOS produce corpuri de iluminat premium care inovează atât prin design, cât și prin funcționalitate.

Alături de partenerii săi, designeri recunoscuți în toată lumea, FLOS a produs corpuri de iluminat care au rămas în istorie. Spre exemplu, candelabrul 2097 este rezultatul unei colaborări cu designerul Gino Sarfatti în 1958 și este în continuare unul dintre cele mai apreciate corpuri de iluminat din lume, o piesă de referință în design-ul de iluminat. De menționat sunt și piesele Taccia, Taraxacum sau Arco, realizate de frații Achille și Pier Giacomo Castiglioni pentru Flos în anii ’60.

Dintre numele celebre cu care FLOS colaborează, enumerăm: Philippe Starck, Marcel Wanders, Patricia Urquiola, Michael Anastassiades, Vincent Van Duysen, Piero Lissoni.

LuceDomotica este importator oficial și distribuitor autorizat FLOS în România.

Vă invităm în showroom-ul nostru din București, Bd. Mărășești pentru a vedea corpurile de iluminat FLOS, pentru iluminat arhitectural sau decorativ.

Vezi corpurile de iluminat FLOS

Vibia

Un renumit producător de corpuri de iluminat cu sediul în Barcelona, Vibia reflectă în creațiile sale cultura design-ului moștenit.

Decorative sau tehnice, în catalogul Vibia găsim corpuri de iluminat cu un design deosebit, materiale de calitate și tehnologie LED, atât pentru iluminat interior, cât și pentru iluminat exterior.

Vezi corpurile de iluminat Vibia

Fabbian

Fabbian a fost înființată în 1961 ca o companie de producție de corpuri de iluminat rezidențiale și pentru hoteluri. Experiența, împreună cu tradiția și calitatea au fost întotdeauna caracteristice produselor Fabbian, astfel încât compania a dobândit treptat și recunoașterea internațională.

Corpurile de iluminat Fabbian sunt realizate în colaborare cu designeri de talie internațională și s-ar putea clasifica ca fiind elegante și moderne, în același timp. Toată producția de corpuri de iluminat se realizează intern, în cadrul companiei, inclusiv sticla suflată manual.

Vezi corpurile de iluminat Fabbian

ARES – THE OUTDOOR BY FLOS

Cu o experiență de peste 30 de ani în producția de corpuri de iluminat pentru exterior, Ares ne oferă soluții inovatoare și funcționale pentru iluminat exterior, la un raport calitate-preț excelent. Sunt printre puținii producători din Europa care oferă un grad de protecție al corpurilor de iluminat atât de ridicat – în general IP 65/67 – și soluții pentru protejarea LED-ului și funcționarea îndelungată a produselor.

În 2015, Ares intră în grupul FLOS, ceea ce le aduce ca beneficiu nu doar know-how-ul adunat în cei peste 50 de ani de activitate a companiei FLOS, ci și o nouă viziune asupra conceptului de produs și o nouă perspectivă în design-ul de iluminat.

Vezi corpurile de iluminat Ares

Flexalighting

De profesie arhitect, Roberto Mantovani a început să creeze corpuri de iluminat așa cum le dorea pentru proiectele sale: cu LED de calitate, de dimensiuni cât mai mici, dar puternice, cu un design minimalist și finisaje impecabile. Așa s-a născut Flexalighting, un producător italian de corpuri de iluminat tehnice, spoturi led și proiectoare led de interior și exterior, concepute pentru a se integra cu arhitectura și peisagistica, într-o direcție de cercetare care vizează maximizarea eficacității iluminatorului și calitatea rezultatului final.

Vezi corpurile de iluminat Flexalighting

Bover

Corpuri de iluminat decorative pentru exterior și interior, produse la comandă în Spania.

Luce&Light

Luce & Light este un producător italian de top de sisteme de iluminat arhitectural, bazate pe tehnologia LED pentru aplicații de interior și de exterior.
Foarte atent la calitatea și fiabilitatea produselor sale și cercetarea materialelor primare pe care le utilizează, poate să garanteze ca valoare esențială pentru companie Made in Italy.
Toate produsele sunt dezvoltate și produse la fabrica L & L din Vicenza, Italia.

Vezi corpurile de iluminat Luce&Light