Design de iluminat - proiecte LuceDomotica


Fie că îl numim "design de iluminat" sau "lighting design", rolul iluminatului este să creeze o atmosferă și un sentiment de apartenență folosind lumina ca principal mediu de exprimare. Este vorba despre îndeplinirea nevoilor practice ale unui proiect, de a realiza un design în simbioză perfectă cu arhitectura, adesea cu riscul de a nu fi văzută. Este vorba despre definirea unui spațiu.


DESIGN DE ILUMINAT PENTRU PROIECTUL TĂU

Amenajezi / construiești o casă, restaurant, spațiu comercial sau birou?

Îți pregătim conceptul complet de iluminat, de la simulare 3D, proiectare și calcul luminotehnic până la instalații electrice și montajul corpurilor de iluminat.

Trimite-ne câteva informații despre proiect - faza în care se află, localitatea. Scrie-ne pe e-mail la staff@lucedomotica.ro sau completează în formularul de mai jos.


Lighting design, iluminat arhitectural fațade - simulare 3D

Aspectul fațadelor este determinat nu numai de materiale și forme sau elemente arhitecturale, ci și de lumină, de direcția și culoarea sa, care pun în evidență toate aceste elemente. În cursul zilei, aspectul unei fațade se modifică datorită direcției de schimbare a luminii și a diferitelor componente ale luminii difuze și directe. Iluminatul arhitectural conferă fațadelor o apariție diferită și spectaculoasă după lăsarea serii și creează o poveste unică a clădirii, care atrage atenția și transmite emoție.
» Vezi proiectul


Design de iluminat arhitectural fațade - Palatul Alexander, Suceava

Design de iluminat arhitectural fațade

design iluminat arhitectural fatade

Proiectare iluminat arhitectural fațade - Palatul Alexander

Design de iluminat LuceDomotica


Iluminat arhitectural fațade - simulare 3D

Lighting design LuceDomotica

» Vezi proiectul


DESIGN DE ILUMINAT PENTRU PROIECTUL TĂU


Sediu central bancă

Iluminat interior - sediu bancă

Iluminat decorativ

design iluminat decorativ


BASP Victoria Building

Proiectare iluminat, design, realizare și montaj LuceDomotica

» Vezi proiectul


 

Lighting design - penthouse București

Proiect de iluminat penthouse - iluminat decorativ și tehnic

Design de iluminat LuceDomotica

Vibia - Wireflow

Luxury penthouse în zona Aviatorilor - Charles de Gaulle.
Un corp de iluminat decorativ suspendat poate fi acel obiect wow pe care îl observi chiar de la intrare și care schimbă întreaga estetică a spațiului.


Iluminat arhitectural interior și exterior, amenajare exterior.

Lighting design, proiectare iluminat LuceDomotica

» Vezi proiectulIluminat arhitectural interior și exterior - rezidențial.

Ca și design-ul de interior, mobilierul, culorile și texturile alese, design-ul de iluminat poate defini stilul și poate exprima personalitatea fiecărui proprietar de casă sau apartament.

» Vezi proiectul


 

Lighting design și calcul luminotehnic pentru birouri.

Pentru realizarea unui design de iluminat office se analizează o varietate de parametri. Criteriile majore sunt nivelul de iluminare și luminozitatea, controlul luminozității armonice, culoarea luminii, direcția și limitarea strălucirii și a umbrelor.

» Vezi proiectulIluminat rezidențial - Complex rezidențial de lux Seara pe deal - Pipera.

Iluminat arhitectural, iluminat exterior, corpuri de iluminat decorative interior. Un complex rezidențial de 5 vile în Pipera, o curte cu spațiu verde divizată în alte cinci, piscină acoperită și o zonă de spa. Proiectul a avut în vedere crearea unui cadru de viață intim, aproape de natură.

» Vezi proiectulLighting design - Casa L., București. Iluminat arhitectural, exterior și decorativ.

Iluminatul este o modalitate ideală pentru a defini un spațiu sau cum acesta va fi utilizat. De asemenea, iluminatul setează ambientul; este posibilă recrearea unui spațiu în întregime doar prin schimbarea corpurilor de iluminat.

» Vezi proiectulIluminat HoReCa - restaurant, sală de jocuri Two by Trickshot, Mega Mall.

Fiecare proiect este diferit, iar industria de HoReCa este o piață extrem de competitivă și mereu în continuă schimbare, ceea ce înseamnă că proprietarii trebuie să își dezvolte business-ul și să-și reînnoiască în mod constant oferta.

» Vezi proiectul


 

Premio by Nusco - ansamblu rezidențial de lux.

Iluminatul blocuri spații comune, iluminat exterior, iluminat grădină și terasă,  parcare și apartament mostră.

» Vezi proiectul


CONCEPT DE ILUMINAT PENTRU PROIECTUL TĂUIluminat muzeu Th. Aman - iluminat arhitectural exterior, iluminat arhitectural fațade.

Muzeul pictorului Theodor Aman este o construcție deosebită, care datează încă din anul 1868, fiind prima casă-atelier de artist din România. În combinație cu arhitectura deosebită, iluminatul fațadelor îl scoate din anonimat și îi conferă vizibilitate.

» Vezi proiectul


Iluminat arhitectural exterior spațiu evenimente

Design de iluminat arhitectural pentru spațiu exterior de evenimente - terasă, zonă de mese, piscină, parcare.

» Vezi proiectul


 

Proiect iluminat arhitectural fațade.

Design de iluminat Ethos House, București.


Hilton Garden Inn Centrul Vechi - iluminat arhitectural fațade

Design iluminat LuceDomotica, concept, proiectare iluminat

» Vezi proiectulIluminat arhitectural recepție office

Clădire de birouri situată în apropierea parcului Herăstrău, pe Str. Alexandrina colț cu Str. Prezan.

» Vezi proiectulHotel Epoque - iluminat arhitectural fațade.

Unul dintre cele mai frumoase hoteluri din România, care beneficiază de recunoaștere și apreciere la nivel internațional.

» Vezi proiectulPenthouse N. - lighting design.

Proiect realizat alături de Fabrica de Arhitectură, care a cuprins design-ul de iluminat și instalația electrică smarthome, care permite controlul integrat și la distanță pentru temperatură, iluminat, securitate.

» Vezi proiectul


 

Design iluminat grădiniță – iluminat interior, iluminat fațade.

Karin's Kids Academy - o grădiniță amenajată într-un conac interbelic înconjurat de peste 1.000 de copaci.

» Vezi proiectul


 

 

Iluminat arhitectural fațade Palatul Șuțu, București.

Cu o istorie care datează din anul 1833, Palatul Șuțu este un reper important al capitalei, situat chiar în centrul orasșului, în Piața Universității. Iluminatul fațadelor evidențiază arhitectura sa neogotică și aduce un plus de vizibilitate - atât asupra muzeului în sine, cât și asupra evenimentelor pe care acesta le desfășoară.

» Vezi proiectul


 

Iluminat arhitectural fațade muzeu.

Proiect design de iluminat Muzeul Literaturii Române, 2017.


DESIGN DE ILUMINAT PENTRU PROIECTUL TĂU


LuceDomotica
in-widget-tines="(max-wage">on el/.stnav-dep-uudwpcf7p"htta cla tab.f"cPrin utilizass=m { stuidget-styl>
1www.link"0" c/lucedoordioca" >.v_me"nui tem-c_sow-edii tem-ci tem-ci tem-ct; s e="swn) wpcf7pive').re/m-ct;ion-title .ac'id="mc'"accord'wpcf7ppu.'elign: '{""HoRe>deup":tion (""HoReat ey":0,"yped>deup":tion ("yped>deupidge:0}'

Newsletter(flafo-acco; >
  kont-":tion ("gglelay_dieont-d":tion ("verollont-on; ":tion ("dieont-_reject-pag":tion ("viza":"small","cript>(ive_u p_ass="":"0%","cript>(ive_u p_ass="_uni ":tion ("cript>(ive_uax_ass="":"ass=","cript>(ive_uax_ass="_uni ":tion (""menu-_ass="":"640px",""menu-_ass="_uni ":tion (""menu-_0, ":"380px",""menu-_0, _uni ":tion (""menu-_0, _.clo":tion ("loca-pag":"" var ttop","ject-pag_fru-_trigger":tion ("ject-pag_top":"ass","ject-pag_li><":"0","ject-pag_s: [],":"0","ject-pag_r ":"0","ject-pag_adsed":tion ("anima-pag_t .a":"fade","anima-pag_speed":"350","anima-pag_align:":"" var ttop","gglelay_zati1a":tion ("zati1a":"a999999999"}(""HoRe":{" }":"X","' + in_at ey":"0","gglelay_()) :":"a","rsc_pcris":"a","f4_pcris":"a"}(""H) :_yped":[]}}-tinymcedia-su(); >
   den-md pane8702" clapu.pe="submit dden-md th-che7750 pu.rcript>(ive pu.rcript>(ive-small cript>(ive viza-small'.soua-accordipu.pe="sefau>den-md e="sefa'.s
   Swp-con="0"spcrâlpi ilul tău-ciswnng>">dlits="sociaa[],ic=") { g>item--to lass="widgan> < { toggle-shiftnav-main shiftnav-toggle-bu#cpcf7-f4553-o24h/div>
   e="swn)arhit ct-cuploct-c">in-widget-tinymce textwidct-cuploct-c"this).closvizahi40diaccordiwpcf7pan> e="swn) wpcf7pymce wpcf7p $ida-es-as-90px" al="socia90px" al=") { ghsociain $id/1">on else { Nt-crenti Ploct-ct">
  • e="swn)arhit tel">in-widget-tinym-image"> e="swn) wpcf7pymce wpcf7ptel wpcf7p $ida-es-as-90px" al wpcf7p $ida-es-as-ym-imsocia90px" al=") { ghsociain $id/1">on else { Tct"fploads
  • e="swn)arhit widgeul">in-widget-tin_sow-image"> e="swn) wpcf7pymce wpcf7pwidge wpcf7p $ida-es-as-90px" al wpcf7p $ida-es-as-_sow-imsocia90px" al=") { ghsociain $id/1">on else { Esow-imds
  • e="swn)arhit e="aj">iymceass=mage"> e="swn) wpcf7pymceass=mwpcf7p $ida-es-as-90px" al="socia90px" al=") { ghsociain $id/1">on else { M="aj">i/ymceass=s
  • e="swn)arhit your e="sefa'.stnav-dep-uudwpcf7pan> e="swn) wpcf7pac9i>
   in-widget-tines="(max-wage">on el/.stnav-dep-uudwpcf7p"htta cla tab.f"class="so-widget-image"/>

in-widget-tines="(max-wage">on el/.stnav-dep-uudwpcf7p"htta cla tab.f"cPrin utilizass=m { stuidget-styl>
1www.link"0" c/lucedoordioca" >.v_me"nui tem-c_sow-edii tem-ci tem-ci tem-ct; s e="swn) wpcf7pive').re/m-ct;ion-title .ac'id="mc'"accord'wpcf7ppu.'elign: '{""HoRe>deup":tion (""HoReat ey":0,"yped>deup":tion ("yped>deupidge:0}'

Newsletter(flafo-acco; >
  <\"ri { _url\"]"}}]," dr_dieont-d":null,"tont-t_dieont-d":null,"meta":{"o-widge":{"sg">kont-":tion ("gglelay_dieont-d":tion ("verollont-on; ":tion ("dieont-_reject-pag":tion ("viza":"small","cript>(ive_u p_ass="":"0%","cript>(ive_u p_ass="_uni ":tion ("cript>(ive_uax_ass="":"ass=","cript>(ive_uax_ass="_uni ":tion (""menu-_ass="":"640px",""menu-_ass="_uni ":tion (""menu-_0, ":"380px",""menu-_0, _uni ":tion (""menu-_0, _.clo":tion ("loca-pag":"" var ttop","ject-pag_fru-_trigger":tion ("ject-pag_top":"ass","ject-pag_li><":"0","ject-pag_s: [],":"0","ject-pag_r ":"0","ject-pag_adsed":tion ("anima-pag_t .a":"fade","anima-pag_speed":"350","anima-pag_align:":"" var ttop","gglelay_zati1a":tion ("zati1a":"a999999999"}(""HoRe":{" }":"","' + in_at ey":"0","gglelay_()) :":tion ("esc_pcris":tion ("f4_pcris":tion }(""H) :_yped":[]}}-tinymcedia-su(); >
   den-md 78088702" clapu.pe="submit dden-md th-che7750 pu.rcript>(ive pu.rcript>(ive-small cript>(ive viza-small'.soua-accordipu.pe="sefau>den-md e="sefa'. [ding"> -7 404 "Negăct-ă"]c4wp = emoveClae .act.closest('li').pu.peHoRe >den-md eHoReC); tab.finCHoReCa ×aq(' + indesow-editor >nt'); pu.r77808702" clapu. pu.rgglelay pu.rth-che7750 pu.rth-cheiftnamax dden-md gglelay ()) :_ypedvcontendden-md="{"id":7780,"slug":"comn').-2","th-ch_id":7750,".com/co":[],"triggero":[{"e .a":"()) :_yped","settti1o":{"riorale=" tevas":".02" c).clton, #' + in_124, a[div><\"ri { _url\"]"}}]," dr_dieont-d":null,"tont-t_dieont-d":null,"meta":{"o-widge":{"sg">kont-":tion ("gglelay_dieont-d":tion ("verollont-on; ":tion ("dieont-_reject-pag":tion ("viza":"small","cript>(ive_u p_ass="":"0%","cript>(ive_u p_ass="_uni ":tion ("cript>(ive_uax_ass="":"ass=","cript>(ive_uax_ass="_uni ":tion (""menu-_ass="":"640px",""menu-_ass="_uni ":tion (""menu-_0, ":"380px",""menu-_0, _uni ":tion (""menu-_0, _.clo":tion ("loca-pag":"" var ttop","ject-pag_fru-_trigger":tion ("ject-pag_top":"ass","ject-pag_li><":"0","ject-pag_s: [],":"0","ject-pag_r ":"0","ject-pag_adsed":tion ("anima-pag_t .a":"fade","anima-pag_speed":"350","anima-pag_align:":"" var ttop","gglelay_zati1a":tion ("zati1a":"a999999999"}(""HoRe":{" }":"","' + in_at ey":"0","gglelay_()) :":tion ("rsc_pcris":tion ("f4_pcris":tion }(""H) :_yped":[]}}-tinymcedia-su(); >
    den-md 77808702" clapu.pe="submit dden-md th-che7750 pu.rcript>(ive pu.rcript>(ive-small cript>(ive viza-small'.soua-accordipu.pe="sefau>den-md e="sefa'. [ding"> -7 404 "Negăct-ă"]c4wp = emoveClae .act.closest('li').pu.peHoRe >den-md eHoReC); tab.finCHoReCa ×aq(' + indesow-editor >nt'); pu.r775e8702" clapu. pu.rgglelay pu.rth-che7750 pu.rth-cheiftnamax dden-md gglelay ()) :_ypedvcontendden-md="{"id":775e,"slug":"comn').","th-ch_id":7750,".com/co":[],"triggero":[{"e .a":"()) :_yped","settti1o":{".com/c_age"":"","riorale=" tevas":".02" c).clon, #' + in_123, a[div><\"ri { _url\"]"}}]," dr_dieont-d":null,"tont-t_dieont-d":null,"meta":{"o-widge":{"sg">kont-":tion ("gglelay_dieont-d":tion ("verollont-on; ":tion ("dieont-_reject-pag":tion ("viza":"small","cript>(ive_u p_ass="":"0%","cript>(ive_u p_ass="_uni ":tion ("cript>(ive_uax_ass="":"ass=","cript>(ive_uax_ass="_uni ":tion (""menu-_ass="":"640px",""menu-_ass="_uni ":tion (""menu-_0, ":"380px",""menu-_0, _uni ":tion (""menu-_0, _.clo":tion ("loca-pag":"" var ttop","ject-pag_fru-_trigger":tion ("ject-pag_top":"ass","ject-pag_li><":"0","ject-pag_s: [],":"0","ject-pag_r ":"0","ject-pag_adsed":tion ("anima-pag_t .a":"fade","anima-pag_speed":"350","anima-pag_align:":"" var ttop","gglelay_zati1a":tion ("zati1a":"a999999999"}(""HoRe":{" }":"","' + in_at ey":"0","gglelay_()) :":tion ("rsc_pcris":tion ("f4_pcris":tion }(""H) :_yped":[]}}-tinymcedia-su(); >
     den-md 775e8702" clapu.pe="submit dden-md th-che7750 pu.rcript>(ive pu.rcript>(ive-small cript>(ive viza-small'.soua-accordipu.pe="sefau>den-md e="sefa'. [ding"> -7 404 "Negăct-ă"]c4wp = emoveClae .act.closest('li').pu.peHoRe >den-md eHoReC); tab.finCHoReCa ×aq(' + indesow-editor >asioateddpooggl_ow-s_.com/c_on-ha-ta="menu-iteogglsow-s-on-htabs >
      A{ st ref= utilizează .com/c-atioftnav-da vă ofetiocea mai bună expetidooră de utilizass ject dă - >

/">iv id="widget-area-3" clwww.linkn sh.com/col-md-4 fren menuca" >/v_me.-ct; solass="spaddti1: 0px;">Puie0px"ajmena0">setăr -ci tem.-ct; itor >nt')accordieogglsow-s-.clton- "s emoveClaumina-imgmoveClaeogglsow-s-on-habs a-all'.Ac9i>itor >iasioa> so class=jQ:eq(( top).sitiy"so-widget$){ "so-widge t$) { $('.t stimonenu_carion-l').owlCarion-l({ .cloPdget-3000 , //Set AcloPdge0"> 3aseow-es naviga-pag:tion ( clas : 1 }); })(jQ:eq(); }n-hover" so classget-tinymce/java class">"so-widge tdiv> cm m top.body.02" cNge";> cm mc.sise { (/woocomenu-c-nr-js/, 'woocomenu-c-js(doc top.body.02" cNge"m mcoc ttonhover" solinkdia-b'lass=sheet'tedd'sa>-so-submome a-.cltons-flat-b490fb696ddd-css'a class'iv id="widget-area-3" clwp e="sefa/uploads/ref=align:-assgets/ra>-so-submome a-.cltons-flat-b490fb696ddd.css?gle=5.5.1' ome a='all'hrdio classget-ti'ymce/java class'tedd'ding"> -7-js-riora'> wpcf7m m{"apiSettti1o":{"root":div id=\/\"_m menu taorati1av-\lwp json\/ding"> -7\/v1","age"i t-fu:"ding"> -7\/v1"},"cach-du:"1"}; wpcf7m m{"apiSettti1o":{"root":div id=\/\"_m menu taorati1av-\lwp json\/ding"> -7\/v1","age"i t-fu:"ding"> -7\/v1"},"cach-du:"1"}; wpcf7m m{"apiSettti1o":{"root":div id=\/\"_m menu taorati1av-\lwp json\/ding"> -7\/v1","age"i t-fu:"ding"> -7\/v1"},"cach-du:"1"}; wpcf7m m{"apiSettti1o":{"root":div id=\/\"_m menu taorati1av-\lwp json\/ding"> -7\/v1","age"i t-fu:"ding"> -7\/v1"},"cach-du:"1"}; wpcf7m m{"apiSettti1o":{"root":div id=\/\"_m menu taorati1av-\lwp json\/ding"> -7\/v1","age"i t-fu:"ding"> -7\/v1"},"cach-du:"1"}; wpcf7m m{"apiSettti1o":{"root":div id=\/\"_m menu taorati1av-\lwp json\/ding"> -7\/v1","age"i t-fu:"ding"> -7\/v1"},"cach-du:"1"};hover" so classget-ti'ymce/java class'tedd'lra>-fru"sefd- classs-js-riora'> lra>_settti1om m{" dr_ass="u:"7808,"cmenu-_cssu:""};hover" so classget-ti'ymce/java class'tedd'stickThis-js-riora'> sticky_anythti1_engeth- m{"ele topu:".hiti/p.02eta=,"topi t-fu:"08,"minocreenass="u:"08,"maxocreenass="u:"9999998,"zati1au:"9998,"legacymodeu:"1","dyageicmodeu:"1","debugmodeu:"","pushup":"","admin-ta=:"1"};hover" so classget-ti'ymce/java class'tedd'wc-add-topeart-js-riora'> wc_add_to_cart_paramom m{"ajax_url=:"\lwp admin\/admin-ajax.php","wc_ajax_url=:"\l?wc-ajax=%%efdpoint%%","i18n_ion _cart=:"pth-0co\u0219ul8,"cart_url=:"iv id=\/\"_m menu taorati1av-","is_cart=:"8,"cart_rme rect_afar _add=:"no"};hover" so classget-ti'ymce/java class'tedd'woocomenu-c-js-riora'> woocomenu-c_paramom m{"ajax_url=:"\lwp admin\/admin-ajax.php","wc_ajax_url=:"\l?wc-ajax=%%efdpoint%%"};hover" so classget-ti'ymce/java class'tedd'wc-eart-frag tops-js-riora'> wc_cart_frag tops_paramom m{"ajax_url=:"\lwp admin\/admin-ajax.php","wc_ajax_url=:"\l?wc-ajax=%%efdpoint%%","cart_hash_key=:"wc_cart_hash_503356cfa6cdd776da87ca6d4c9e2b12","frag top_age"=:"wc_frag tops_503356cfa6cdd776da87ca6d4c9e2b12","90pxe wpcf7rm m{"ajax_url=:"iv id=\/\"_m menu taorati1av-\lwp admin\/admin-ajax.php"};hover" so classget-ti'ymce/java class'tedd'>deup-n-mdr-ref=-js-riora'> pu._ om m{"glespag":"1.12.08,"pm_e r_url=:"iv id=\/\"_m menu taorati1av-\lwp e="sefa\/plugn:s\/pdeup-n-mdr\/","ajaxurl=:"iv id=\/\"_m menu taorati1av-\lwp admin\/admin-ajax.php","90enapi":div id=\/\"_m menu taorati1av-\lwp json\/pu.\/v1","90en_nco9i":null,"ză for_th-chu:"7749","debug_modeu:"","dieont-_"_m kti1u:"","home_url=:"\l8,"messeth_ject-pag=:"top","core_sub_an> s_enont-du:"1","pdeupsu:[]}; ajaxurl = ss="od=\/\"_m menu taorati1av-\lwp admin\/admin-ajax.php"; pu._sub_ om m{"ajaxurl=:"iv id=\/\"_m menu taorati1av-\lwp admin\/admin-ajax.php","messeth_ject-pag=:"top"}; pu._pdeupsm m{"pu.rotem-8:{"dieont-_on_ dr":tion ("dieont-_on_tont-t":tion (""menu-_0, _.clo":tion ("verollont-on; ":tion ("ject-pag_fru-_trigger":tion ("ject-pag_fdsed":tion ("yglelay_dieont-d":tion ("vg">kont-":tion ("dieont-_reject-pag":tion (""HoRe_on_an> _ive')sspag":tion (""HoRe_on_gglelay_()) :":tion (""HoRe_on_rsc_pcris":tion (""HoRe_on_a4_pcris":tion ("dieont-_an> _reypedv:tion ("dieont-_ac9isct dityv:tion ("triggerou:[{"et-tu:"d)) :_ypedv("vettti1o":{"riorale=" tevasu:".adsed-ding"><"}}],"th-ch_idu:"7749","vizau:"ome u ',"90ept>(ive_u p_ass="u:"0%',"90ept>(ive_uax_ass="u:"100%',""menu-_ass="u:"640px"(""menu-_0, u:"380px","anima-pag_t .au:"fade","anima-pag_speedu:"350","anima-pag_align:u:"d var ttop8,"loca-pagu:"d var ttop8,"ject-pag_topu:"1008,"ject-pag_s: [],-:"08,"ject-pag_li><-:"08,"ject-pag_r u:"08,"zati1au:"a999999999"(""HoRe_' + in_at eyu:"08,".com/cou:[],"th-ch_slugu:"ză formth-ch","idu:otem-,"slugu:"adsed-ding"> "},"pu.rpane8:{"dieont-_on_ dr":tion ("dieont-_on_tont-t":tion (""menu-_0, _.clo":tion ("verollont-on; ":tion ("ject-pag_fru-_trigger":tion ("ject-pag_fdsed":tion ("yglelay_dieont-d":tion ("vg">kont-":tion ("dieont-_reject-pag":tion (""HoRe_on_an> _ive')sspag":tion (""HoRe_on_gglelay_()) :":) { (""HoRe_on_rsc_pcris":) { (""HoRe_on_a4_pcris":) { ("dieont-_an> _reypedv:tion ("dieont-_ac9isct dityv:tion ("triggerou:[{"et-tu:"d)) :_ypedv("vettti1o":{".com/c_age"u:"","riorale=" tevasu:".02" c).clon, #' + in_999"}}],"th-ch_idu:"7750","vizau:"small',"90ept>(ive_u p_ass="u:"0%',"90ept>(ive_uax_ass="u:"100%',""menu-_ass="u:"640px"(""menu-_0, u:"380px","anima-pag_t .au:"fade","anima-pag_speedu:"350","anima-pag_align:u:"d var ttop8,"loca-pagu:"d var ttop8,"ject-pag_topu:"1008,"ject-pag_s: [],-:"08,"ject-pag_li><-:"08,"ject-pag_r u:"08,"zati1au:"a999999999"(""HoRe_' + in_at eyu:"08,".com/cou:[],"th-ch_slugu:"iftnamax","idu:pane,"slugu:"toggle-b"},"pu.r78088:{"dieont-_on_ dr":tion ("dieont-_on_tont-t":tion (""menu-_0, _.clo":tion ("verollont-on; ":tion ("ject-pag_fru-_trigger":tion ("ject-pag_fdsed":tion ("yglelay_dieont-d":tion ("vg">kont-":tion ("dieont-_reject-pag":tion (""HoRe_on_an> _ive')sspag":tion (""HoRe_on_gglelay_()) :":tion (""HoRe_on_rsc_pcris":tion (""HoRe_on_a4_pcris":tion ("dieont-_an> _reypedv:tion ("dieont-_ac9isct dityv:tion ("triggerou:[{"et-tu:"d)) :_ypedv("vettti1o":{"riorale=" tevasu:".02" c).clt, #' + in_145, a[div><\"ri { _url\"]"}}],"th-ch_idu:"7750","vizau:"small',"90ept>(ive_u p_ass="u:"0%',"90ept>(ive_uax_ass="u:"100%',""menu-_ass="u:"640px"(""menu-_0, u:"380px","anima-pag_t .au:"fade","anima-pag_speedu:"350","anima-pag_align:u:"d var ttop8,"loca-pagu:"d var ttop8,"ject-pag_topu:"1008,"ject-pag_s: [],-:"08,"ject-pag_li><-:"08,"ject-pag_r u:"08,"zati1au:"a999999999"(""HoRe_' + in_at eyu:"08,".com/cou:[],"th-ch_slugu:"iftnamax","idu:7808,"slugu:"comn').-3"},"pu.r77808:{"dieont-_on_ dr":tion ("dieont-_on_tont-t":tion (""menu-_0, _.clo":tion ("verollont-on; ":tion ("ject-pag_fru-_trigger":tion ("ject-pag_fdsed":tion ("yglelay_dieont-d":tion ("vg">kont-":tion ("dieont-_reject-pag":tion (""HoRe_on_an> _ive')sspag":tion (""HoRe_on_gglelay_()) :":tion (""HoRe_on_rsc_pcris":tion (""HoRe_on_a4_pcris":tion ("dieont-_an> _reypedv:tion ("dieont-_ac9isct dityv:tion ("triggerou:[{"et-tu:"d)) :_ypedv("vettti1o":{"riorale=" tevasu:".02" c).clton, #' + in_124, a[div><\"ri { _url\"]"}}],"th-ch_idu:"7750","vizau:"small',"90ept>(ive_u p_ass="u:"0%',"90ept>(ive_uax_ass="u:"100%',""menu-_ass="u:"640px"(""menu-_0, u:"380px","anima-pag_t .au:"fade","anima-pag_speedu:"350","anima-pag_align:u:"d var ttop8,"loca-pagu:"d var ttop8,"ject-pag_topu:"1008,"ject-pag_s: [],-:"08,"ject-pag_li><-:"08,"ject-pag_r u:"08,"zati1au:"a999999999"(""HoRe_' + in_at eyu:"08,".com/cou:[],"th-ch_slugu:"iftnamax","idu:7780,"slugu:"comn').-2"},"pu.r775e8:{"dieont-_on_ dr":tion ("dieont-_on_tont-t":tion (""menu-_0, _.clo":tion ("verollont-on; ":tion ("ject-pag_fru-_trigger":tion ("ject-pag_fdsed":tion ("yglelay_dieont-d":tion ("vg">kont-":tion ("dieont-_reject-pag":tion (""HoRe_on_an> _ive')sspag":tion (""HoRe_on_gglelay_()) :":tion (""HoRe_on_rsc_pcris":tion (""HoRe_on_a4_pcris":tion ("dieont-_an> _reypedv:tion ("dieont-_ac9isct dityv:tion ("triggerou:[{"et-tu:"d)) :_ypedv("vettti1o":{".com/c_age"u:"","riorale=" tevasu:".02" c).clon, #' + in_123, a[div><\"ri { _url\"]"}}],"th-ch_idu:"7750","vizau:"small',"90ept>(ive_u p_ass="u:"0%',"90ept>(ive_uax_ass="u:"100%',""menu-_ass="u:"640px"(""menu-_0, u:"380px","anima-pag_t .au:"fade","anima-pag_speedu:"350","anima-pag_align:u:"d var ttop8,"loca-pagu:"d var ttop8,"ject-pag_topu:"1008,"ject-pag_s: [],-:"08,"ject-pag_li><-:"08,"ject-pag_r u:"08,"zati1au:"a999999999"(""HoRe_' + in_at eyu:"08,".com/cou:[],"th-ch_slugu:"iftnamax","idu:7755,"slugu:"comn')."}};hover" so classget-ti'ymce/java class'tsrc='"widget-area-3" clwp e="sefa/uploads/pu./pu.-ref=- classs.js?zăer&gps:/ated=1603904147&gle=1.12.0'tedd'>deup-n-mdr-ref=-js'>hover" so classget-ti'ymce/java class'tedd'sehon-up"js-riora'> sehon-up_ontem m{"sehon_bodyu:"off","vehon_body_rhitper":"8,"lock_bodyu:"on8,"lock_body_xu:"off","yped_currtopu:"on8,"collops-_ac9_typedsu:"on8,"veroll_p su:"off",""HoRe_on_r sow-_()) :":"off","veroll_top_bou').ryu:"50","pro9isc_uberle=g topsC:"on8};hover" so classget-ti'ymce/java class'tedd'ooggl_ow-s_fru"sefd-js-riora'> ooggl_fru"sefd_ow-s_ classsm m{"ajaxurl=:"iv id=\/\"_m menu taorati1av-\lwp admin\/admin-ajax.php","> on e,eivec-_reloadu:"">on e,eis_sti1l"u:"","currtop_user":"08,"load_dityv:") { g,".com/c_expira-pagu:"3658};hover" so 24px; "ooggl_ow-s_.com/c_modal="menu-itdity >CHoRe GDPR Ccom/c Settti1o-ci tem stnav-dep-uudow-s-icClaeogglow-s-grrowt HoReCa< e="sefa'.soua-accordieogglsow-s-.cm tey-logo- "s eimgtsrc=div id="widget-area-3" clwp e="sefa/plugn:s/ow-s-.com/c-compliao9i/diet/images/eogglslogo.pnu();lt="LdgeD-area-3="menu-itimgrcript>(iveos2 pull-leulpx; "oogglsow-s-menu"eth-1">-ci tem stnav-dep-uudow-s-i>){i tem-c' + indes>
Cu sprijinul  stnav>GDPR Ccom/c Compliao9i){i tem-cadesow-editor >nt')accordieogglsow-s-modalpr e="sefa'.soua-accordieogglsow-s-modalptitt- cditor >nt')accordieain-modalpe="sefa'.soua-accordieogglsow-s-thb-e="sefa'.soua-x; ">rivacy_ggleion ="menu-iteogglsow-s-ton-eainCa stnav-dep-uudthb-titt- cPreztop.re gps:/al($){i tem-oua-accordieogglsow-s-thb-eain-e="sefa'.spiv swnng>A{ st ref= utilizează .com/c-ati.-ciswnng>">t; srivire laaeodul îv-d.re foHoRiţi ref=-ul n
/">Pww.link"0" c/lucedomenuca" > (.com/co)-cad |v>
In-hover GDPR-cadespdesow-editor >nt'); etri{ -ne9isc.ryh.com/co="menu-iteogglsow-s-ton-eainC-lass="so-widgetsow-Ca stnav-dep-uudthb-titt- cNe9is.re){i tem-oua-accordieogglsow-s-thb-eain-e="sefa'.spiCcom/c-atiee ne9is.re orebu/c să fie< { v" > îv-ori{eaeo top, astfel îvcât să pu0" csalvaâlefetioorcrenftnav-dsetăr Bac.com/c-atier;.-ct; oua-accordieogglsow-s-ttatustabs ow-s-.s="(max-dieont-d .s="(max-e=" teidus oua-accordiow-s-.cpan> -rhitus oua-accordiow-s-.cpan> -fr-baeea'. >tab.f"menu-itccom/c-switch"dget "ooggl_ow-s_stri{ _.com/co=a stnav-dep-uudow-s-srtonly">Enont--or Dieont- Ccom/co-ci tem sn-widget-tines="(max-w; tab.finNe9is.revcoieont-d .s="(al=".s="(al" elign: r.s="(-wage">itor >oua-accordieogglsow-s-ttri{ -warsscedmessethC-lass="svergn:-top: 10px;">spiDacă dez { v"0px"a{ st eodul .com/c, nu vă vom pu0"acsalvaâlefetioorcre. A{ aena0îvseamnă că de fied.re ontă când vizca"0px"a{ st ref=,eli orebu/ să { v"0px"sau"să dez { v"0px"ccom/c-atiee dti n u.espdesow-editor >itor >nt'); .com/c_www.cy_modal="menu-iteogglsow-s-ton-eainC-lass="so-widgetsow-Ca stnav-dep-uudthb-titt- cPww.link"0" c/lucedoordioca" >){i tem-oua-accordieogglsow-s-thb-eain-e="sefa'.spiMai multe on-hoveitor"0"spcrf
/">www.link"noaenrk"0" c/lucedomenuca" >-cadespdesow-editor >sow-editor >nt')accordieogglsow-s-modalpfooasspe="sefa'.soua-accordieogglsow-s-.clton- "s emoveClaumina-imgmoveClaeogglsow-s-modalpa-all .clton-visint- cA{ vează toitor >oua-accordieoggls02etafds"desow-editor >itor so classget-tinymce/java class"> top.body.02" cNge"m m top.body.02" cNge".sise { ("ref=align:-p -gglelay cditor >nt')accordinewslettsspan> '.soua-accordi HoRe-newslettsspbtnCaxditor >nt')accordinewslettssptitt- cdh3>AbonacrNewslettss">"so-widgetdiv> window.e lhttps:/s: [],> an> s:iv> on: so-widgetevp, cbdiv> window.e v> eddCl : evp,> callback: cb> }> doc }> }w-button-hover" >an> -2="menu-ite o -5m-87/div>
-fr-baeactive'); _sow-image">
Leava this fr-ba empty if you'crhuman: in-widget-tinymce textwid_e in-widget-tinid="mc4wp_form_e -2="/t: 24pmenu-ite (function() { window.mcoua-accordiocroll_top'. >
inmg"menu-itdazyloaducontentrc=div id="wcdn.shortpixel.ai/cliefa/q_gHoRsy,rep_img/iv id="wwm menu taorati1av-lwp e="sefa/th-chswidget-area-3" clomg/grrow.pnu(m-cadesow-edoua-accordiwffsspadsed" >nt'); ea>-ecolor-6;"accordiwssget wssget_ea>-ecolor wssget-shortco>-ecolor oo-wssget-sa>-ecolortab(funch2"accordiwssgettitt- cL" >ral adsed .clton"><2.soua-accordioef=align:-assgetptinym{eaymceassget"; sVrei o ooluţi="0" hiftnav-
adsed-ding"><">Cere ofett($){i tem-ct; ssow-editor so classget-tinymce/java class"tsrc=d"wcdnjs.02oudfs="e.com/ajax/libswiazyvizas/4.1.5wiazyvizas.tna.js?gle=4.1.5">hover" so classgtrc=div id="wajax.goog2etpis.com/ajax/libswjq:eq(ui/1.11.4wjq:eq(-ui.tna.js">hover" so classgzăergtrc=div id="wwm menu taorati1av-lwp e="sefa/cach-/sutopeimiza/js/sutopeimiza_ebc422266e3c2d168d8f7df611e966c2.js">hover" q('ody>">