Fie că îl numim "design de iluminat arhitectural" sau "lighting design", rolul iluminatului este să creeze o atmosferă și un sentiment de apartenență folosind lumina ca principal mediu de exprimare. Este vorba despre îndeplinirea nevoilor practice ale unui proiect, de a realiza un design în simbioză perfectă cu arhitectura, adesea cu riscul de a nu fi văzută. Este vorba despre definirea unui spațiu.

Design de iluminat pentru un nou ansamblu rezidențial de lux în Pipera. Proiect realizat în colaborare cu Fabrica de Arhitectură. Iluminat arhitectural, iluminat exterior, corpuri de iluminat decorative interior.

Iluminat arhitectural, decorativ, tehnic.

Proiect de iluminat rezidențial, 2017, Casa L București.

Iluminat comercial TWO by TRICKSHOT, 2017.

Proiect iluminat tehnic, arhitectural, pentru restaurant, cafenea, sala biliard, bowling.

Un nou ansamblu rezidențial de lux, în inima Bucureștiului, dezvoltat de către grupul Nusco. În colaborare cu Fabrica de Arhitectură, am realizat iluminatul pentru spațiile comune, zona de exterior, spațiile verzi,  parcare și apartamentul mostră.

Muzeul pictorului Theodor Aman este o construcție deosebită, care datează încă din anul 1868, fiind prima casă-atelier de artist din România. În combinație cu arhitectura deosebită, iluminatul fațadelor îl scoate din anonimat și îi conferă vizibilitate.

Proiect iluminat arhitectural fațade.

Design de iluminat Ethos House, București.

Imobil de birouri situat în apropierea parcului Herăstrău, pe Str. Alexandrina colț cu Str. Prezan.

Iluminat arhitectural fațade, design de iluminat hotel

Proiect de iluminat Hotel Epoque, București

Proiectul a fost realizat în 2016, alături de Fabrica de Arhitectură. La acest penthouse am realizat design-ul de iluminat și instalația electrică. Beneficiarul a optat pentru un sistem smarthome, care permite controlul integrat și la distanță pentru temperatură, iluminat, securitate.

Iluminat arhitectural fațade și iluminat interior hotel.

Proiect de iluminat interior și exterior hotel Hilton Garden Inn, București.

Iluminat arhitectural -
restaurant.

Proiect de iluminat fațade Restaurant Vatra, 2017.

Karin's Kids Academy - o grădiniță amenajată într-un conac interbelic înconjurat de peste 1.000 de copaci.

Cu o istorie care datează din anul 1833, Palatul Șuțu este un reper important al capitalei, situat chiar în centrul orasșului, în Piața Universității. Iluminatul fațadelor evidențiază arhitectura sa neogotică și aduce un plus de vizibilitate - atât asupra muzeului în sine, cât și asupra evenimentelor pe care acesta le desfășoară.

Iluminat arhitectural fațade muzeu.

Proiect design de iluminat Muzeul Literaturii Române, 2017.


Top
x

Abonare Newsletter