Vezi proiectele noastre

Cum lucrăm

Implementăm fiecare proiect cu o precizie deosebită prin a pune accentul atât pe estetica rezultatului final, cât și pe detaliile mai puțin observabile din spatele unei instalații electrice. Scopul nostru este să ridicăm standardele de calitate ale produselor și serviciilor din domeniul instalațiilor electrice din România, folosind experiența acumulată din 2003 până în prezent.

Ce ne definește

Suntem o echipă unită de proiectanți, arhitecți, ingineri și electricieni autorizați care colaborează pentru a asigura succesul fiecărui proiect. Ne implicăm atât rațional, cât și emoțional în realizarea proiectelor, având pasiune pentru ceea ce facem. Construim mereu o legătură strânsă și transparentă cu partenerii noștri pe toată perioada colaborării.

Ce ne motivează

Avem dorința de a fi cât mai buni, de a crește și de a inova cu fiecare proiect pe care îl implementăm. Vrem să atingem cel mai înalt grad de comportament etic și conduită. Propunem în proiecte întotdeauna corpuri de iluminat de calitate, cu scopul de a satisface și cele mai exigente nevoi. Ne propunem ca rezultatul final să iasă așa cum ne-am propus.

Lucrăm la standarde italiene
și utilizăm cele mai noi
tehnologii de lucru

Solutii inovatoare - Despre noi -LuceDomotica

Suntem în permanență conectați la noutățile din domeniu și colaborăm direct cu cei mai mari producători de corpuri de iluminat și de tehnologii în domeniul electricelor. Realizăm activități de proiectare și de execuție la cele mai înalte standarde și în conformitate cu normele europene.

Proiecte iluminat