VIBIA

- Noutăți în design -


Vibia - unul dintre cei mai apreciați producători europeni de corpuri de iluminat, cu un design recunoscut la nivel mondial. Vibia oferă un portofoliu excelent de corpuri de iluminat cu design contemporan și linii curate, elegante. În cele ce urmează vă prezentăm o selecție a celor mai noi și apreciate corpuri de iluminat Vibia.

Lampi suspendate decorative Palma Vibia

Globul clasic, ușor aplatizat în această versiune, evoluează spre o formă mai organică, iar versiunea suspendată cu un suport de cablu aproape imperceptibil accentuează ideea de plutire. Colecția Palma include aplice de perete și lămpi suspendate pe verticală și pe orizontală, cu o sferă sau mai multe, cu suport și proiector pentru plante. Mai multe informații despre corpurile de iluminat Palma găsiți aici.


Algorithm

- Vibia -

algorithm Vibia corpuri iluminat receptie lobby

Guise Wall

- Vibia -

design iluminat aplice Guise Vibia

Flat

- Vibia -

corpuri iluminat Vibia

Cele mai noi colecții VIBIA


Una dintre cele mai apreciate noutăți de la Vibia este gama de lămpi suspendate Algorithm. Vibia propune o lampă suspendată din sticlă pe care utilizatorul o poate alege într-o configurație predefinită sau poate crea propria compoziție a corpului de iluminat pentru a se adapta perfect spațiului său. 

O altă noutate sunt aplicele de perete din sticlă transparentă Guise, cu design Stefan Diez pentru Vibia. Design-ul ultra-modern combină tehnologia LED cu eleganța sticlei, într-un mod aproape imperceptibil. Datorită transparenței perfecte a sticlei, când este stinsă lampa dispare în ambient. Aprinsă, exprimă o prezență luminoasă, aproape magnetică.

Proaspăt lansată, colecția Flat este o inovație care integrează lumina și mobilierul într-un singur obiect de design, sub semnătura japonezului Ichiro Iwasaki pentru Vibia. Lampa de podea este disponibilă cu unul sau două discuri, care se dublează ca mobilier.

corpuri-iluminat-design-plafoniere-design

TOP - wall & ceiling

O reinterpretare modernă a plafonierelor clasice, în culori pastelate pentru amenajări moderne sau contemporane. Noua gamă de corpuri de iluminat Top de la Vibia include aplice de perete și plafoniere de tavan, în versiune cu lumină indirectă sau lumină ambientală reflectată printr-o sferă delicată din sticlă. Odată cu colecția de aplice și plafoniere Top, Vibia introduce și o paletă nouă de culori mate - roz, albastru și verde, aceasta fiind unul dintre atuurile principale ale colecției. Corpurile de iluminat Top sunt disponibile în diferite variante de dimensiuni, cu diametru de 17 cm, 40 cm, 60 cm sau 90 cm.


Guise Horizontal

- Vibia -

vibia lampa iluminat guise sticla

Guise Vertical

- Vibia -

lampa suspendata sticla guise vibia

Guise Round

- Vibia -

lampa siuspendata sticla vibia guise

Colecția Guise include și lămpi suspendate, realizate din cristal micro-gravat, cu LED-uri incorporate ascunse. Designer-ul Stefan Diez a gândit o fantă precisă în sticlă pentru a introduce LED-urile, care sunt încastrate în linie ca o cusătură interioară imperceptibilă. Sticla conduce lumina din interior către suprafața micro-gravată, de unde se reflectă armonios în spațiu.

Noile modele prezintă soluții practice atât pentru spațiile office cât și pentru cele rezidențiale, pentru iluminatul deasupra mesei de dining sau a unei mese de conferințe. Lămpile suspendate sunt disponibile în versiune orizontală și verticală, cu diferite diametre și lungimi.

Ultra-apreciate în toată lumea, Guise este una dintre colecțiile Vibia care a câștigat numeroase premii înternaționale, printre care și Red Dot Award în 2018.

Duo

- Vibia -

plafoniere Vibia

Sticks

- Vibia -

corpuri iluminat supendate Vibia

Plafonierele Duo, o simbioză perfectă între aspectul natural cald al lemnului cu rafinamentul tehnic metalului. Este o lampă a contrastelor, care se integrează în mod natural în orice tip de spațiu. Interiorul este realizat cu măiestrie din lemn de stejar curbat.

Colecția Sticks - un sistem unic de iluminat care creează o relație armonioasă între spațiu și arhitectura sa. Fiecare corp de iluminat Sticks se rotește pe axa proprie, oferind libertate nelimitată în direcționarea sursei de lumină. Corpurile de iluminat din colecția Sticks pot fi conectate de la un perete la altul, de la podea la unul din pereți si chiar de la perete la tavan. Creație a lui Arik Levy, Sticks răspândește un concept nou care înglobează toate tipurile de iluminat.

Musa

 - Vibia -

Corpuri iluminat suspendate musa vibia

Halo Jewel

- Vibia -

vibia-halo-jewel-lampa-suspendata-design

Tempo

- Vibia -

lampi-suspendate-sticla-vibia-tempo

Musa - o veioză atipică, diferită. O aplică de perete decorativă, o colecție de corpuri de iluminat Note Design Studio pentru VIBIA. Compoziția distinctivă a două cercuri, unul de lumină și celălalt de suport, marchează expresia formală echilibrată și performanța sa funcțională ca lampă. Baza concavă ușor texturată captează lumina din difuzorul simplu și o amplifică cu finețe. Corpurile de iluminat Musa sunt disponibile în versiune de masă cu fir sau portabilă (cu baterie) și ca aplice de perete, în 3 variante de culori - roz somon, gri și alb.

Colecția Halo Jewel prezintă lumina ca un element prețios care se exprimă printr-o structură suspendată minimalistă cu accente fine aurii. Difuzorul vertical din metacrilat este susținut de o structură din oțel, iar partea din spate a difuzorului are un finisaj auriu, oferindu-i un aspect curat și de decorativ și o simbolistică a eleganței.

Cu un design Lievore Altherr pentru Vibia, colecția de lămpi suspendate Tempo dispune de 3 variante de difuzoare din sticlă, toate inspirate de gradele de luminanță și de interacțiunea opacității, translucenței și transparenței.


„Lumina este creațieeste sloganul Vibia, iar scopul lor este de a veni cu soluții de iluminat care să răspundă nevoilor oamenilor în diverse contexte, gândind design-ul și iluminatul în sine ca o modalitate prin care individul își poate exprima personalitatea și da formă punctelor sale de vedere personale. Astfel, Vibia proiectează corpuri de iluminat moderne, deseori abstracte, transformând tehnicul în decorativ și invers. Un portofoliu complex de corpuri de iluminat de interior și exterior potrivite pentru toate tipurile de spații - rezidențiale, comerciale sau office.

Proiecte