CONCEPT DE ILUMINAT OFFICE & CALCUL LUMINOTEHNIC

 


ANUL
2017

 

 


LOCALIZARE
Slobozia, jud. Ialomița

 

 


SIMULARE ILUMINAT
Corpuri iluminat FLOS & Ares

 

Concept de iluminat pentru o clădire modernă de birouri

Calcul luminotehnic pentru interior birouri, lobby și holuri, simulare iluminat fațade și zonă exterioară - terasă și lac. Structura are un design modern, minimalist, în care s-au utilizat finisaje metalice, beton și sticlă. Pentru că iluminatul are și un rol estetic, nu doar funcțional, corpurile de iluminat au fost alese pentru a complementa design-ul clădirii și pentru a pune în evidență materialele utilizate.

Într-un birou de 28,70 mp, pentru 6 tehnicieni, am utilizat 2 suspensii Flos, In-finity 70 de de 2m lungime, 4200lm/m, și am obținut un nivel mediu de 700lx pe mesele de lucru. În alte birouri - contabilitate, logistica, HR - am utilizat un alt tip de corp iluminat suspendat Flos, Super Flat 20 x 120 montate câte două deasupra unei mese, cu care am obținut un nivel mediu de 500 lx pe masa de lucru, ideal pentru acest tipul de activitate al biroului.

 

Pentru iluminatul ambiental am utilizat spoturile încastrate Easy Kap , care au o optică anti-orbire și posibilitatea de personalizare în culori. De asemenea, am utilizat și suspensia In-finity în versiune Up&Down (lumină directă și indirectă), care conferă o lumină difuză pe tavan și, astfel, definește spațiul și îl "aerisește".

Iluminat arhitectural fațade - structură modernă, office

Iluminatul fațadelor a fost gândit pentru a evidenția geometria structurii, volumele și materialele utilizate - beton, metal, sticlă. Corpuri de iluminat de tip wall-washer de la Ares, încastrate, cu unghi de deschidere mic, de 10°, și putere de 24W LED au fost utilizate la fațadele cu finisaj din beton. Unghiul și puterea luminoasă au fost selectate încât să disperseze lumina până la limita superioară a structurii.

 

Servicii design de iluminat fațade - află mai multe.

 

Pentru stâlpii frontali în formă de V am utilizat spoturile încastrate Naboo de la Ares, cu putere de 21W LED și unghi de de 10°. Pentru iluminatul aleilor am utilizat stâlpii de iluminat Casting de la Flos, care creează și un efect ambiental plăcut, iar finisajele - ciment sau metal - completează design-ul minimalist al structurii.


DESIGN DE ILUMINAT PENTRU PROIECTUL TĂU


VEZI ȘI ALTE PROIECTE

Iluminat restaurant cu zona de jocuri – Trickshot Bucuresti

Iluminat restaurant cu zonă de bowling și biliard - Two by Trickshot ANUL 2017 LOCALIZARE România STUDIO ARHITECTURĂ PickTwo Iluminat restaurant cu zonă de jocuri bowling și biliard Cu 2 locații deschise, restaurantele Trickshot oferă tot ce ai nevoie pentru o seară relaxantă sau o duminică alături de prieteni și familie. Cu un design realizat de cei doi tineri arhitecți de la Picktwo, Sebi și Radu, Trickshot îmbină armonios o bucătărie profesională, un restaurant, un “bowling-alley” cu un look american din anii ‘60 și un club de biliard cu accente englezești, reușind astfel să reunească, în același loc, plăcerea gastronomiei... Vezi Articol

Iluminat office – clădire de birouri Prezan

ILUMINAT OFFICE - LOBBY ANUL 2017 LOCALIZARE București DESIGN Ioana Sora Bogza, Camelia Scripa De ceva timp, în București întâlnim la fiecare pas câte un nou șantier. Se construiește mult, atât pe rezidențial, cât și pe office. Pe de-o parte e îmbucurător. În cele ce urmează vă vom prezenta imobilul de birouri situat în apropierea parcului Herăstrău, pe Str. Alexandrina colț cu Str. Prezan. Povestea acestei structuri începe în 2004, când avea o altă față. Pe atunci, la realizarea ei au lucrat și arhitecții de la Urban Office. În 2017, beneficiarul a dorit să schimbe imaginea imobilului, iar cei de... Vezi Articol

Premio Exclusive City Center Apartments by Nusco / Pinum

Un nou ansamblu rezidențial de lux, în inima Bucureștiului, dezvoltat de către grupul Nusco.   Alături de partenerii noștri Fabrica de Arhitectură, am realizat iluminatul pentru spațiile comune, zona de exterior, grădină și parcare și pentru apartamentul mostră.   Iluminat receptie Iluminat exterior balcon Iluminat exterior fatade si gradina Spoturi spatii comune Amenajare living iluminat La spațiile comune am folosit profile speciale pentru iluminat arhitectural, cu LED, spoturi și proiectoare. Niște profile similare am folosit și la zona de parcare, dar concepute pentru iluminat exterior, cu IP65.   Pentru iluminatul în grădină am folosit proiectoare de la Ares by Flos... Vezi Articol