DESIGN ILUMINAT ARHITECTURAL FAȚADE

Iluminat exterior restaurantANUL
2017


LOCALIZARE
București


STUDIO DESIGN
LuceDomotica

Design de iluminat arhitectural fațade

Restaurant Vatra - Situat în apropierea parcului Cișmigiu, pe strada Ion Brezoianu nr.19, aproape de intersecția cu Bd. Regina Elisabeta. Un restaurant tradițional românesc cu decor autentic din zona Ardealului.

 

Design iluminat fatade
Proiectare design iluminat fatade

Simulare iluminat / realizat

 

Design iluminat LuceDomotica

Balcoanele cu flori ne plac întotdeauna, poate pentru că ne amintesc de străduțele înguste din Italia sau Grecia ori de peisajul rural românesc. Iar iluminatul arhitectural al fațadelor accentuează frumusețea lor și creează un punct de atracție pentru trecători. De asemenea, conferă întregii structurii un aer modern și ușurează tranziția de la stilul tradițional al restaurantului la ambientul unei metropole aglomerate europene.

 VEZI ȘI ALTE PROIECTE

Design iluminat arhitectural – Hilton Garden Inn

DESIGN ILUMINAT HILTON GARDEN INN Iluminat interior, iluminat arhitectural fațade

Casa T – proiect iluminat arhitectural interior și exterior

DESIGN ILUMINAT INTERIOR ȘI EXTERIOR, MOBILIER OUTDOOR - REZIDENȚIAL Proiect de iluminat arhitectural - casă de vacanță

Iluminat arhitectural fațade Palatul Șuțu – Muzeul Municipiului București

Cu o istorie care datează din anul 1833, Palatul Șuțu a dominat centrul cosmopolit al Bucureștiului prin unicitatea sa arhitecturală. A fost construit din dorința postelnicului Costache Șuțu, după planurile binecunoscutilor arhitecți vienezi Conrad Schwink și Johann Veit.Renumitul sculptor Karl Storck, același care și-a adus contribuția și la muzeul Th. Aman, a executat niște operații de modernizare în 1862, printre care și o monumentală scară desfăcută în 2 brațe, reflectată în infinitatea unei oglinzi de la Murano. Palatul a cunoscut mai multe modificări arhitectonice. Urmând noile tendințe ale epocii, au apărut steme și inscripții la portalurile de intrare, golurile ferestrelor... Vezi Articol