DESIGN ILUMINAT INTERIOR ȘI EXTERIOR - ILUMINAT REZIDENȚIAL


ANUL
2017


LOCALIZARE
România


STUDIO ARHITECTURĂ
Fabrica de Arhitectură

Design iluminat interior exterior

Design iluminat interior și exterior - iluminat rezidențial, decorativ, arhitectural, tehnic

Un proiect cu arhitectură modernă, contopită cu vegetația deja existentă. Interiorul abundă de culoare și veselie și emană pozitivism. Parterul este împărțit în 3 zone - bucătărie, zona de luat masa și living-ul, sau zona de socializare și relaxare. Terasa acoperită găzduiește o masă de ping-pong și 2 leagăne, iar grădina a fost amenajată cu hamace și spații de joacă pentru copii.

Corpuri iluminat interior Flos
Design iluminat interior rezidențial LuceDomotica.

Iluminat decorativ - vilă modernă, iluminat rezidențial

Atât în interior, cât și în exterior, s-au folosit cu precădere materiale naturale în culori neutre - lemn, piatră, cărămidă. Design-ul de iluminat interior - lămpile suspendate Skygarden deasupra mesei, lampadarul Arco și aplicele Ginger în zona de living se aliniază conceptului general de design și îl complimentează prin detalii deosebite - grădina din interiorul lămpilor Skygarden, baza din marmură a lampadarului, difuzorul din lemn presat al aplicelor.

 

Servicii design de iluminat - află mai multe.

Iluminat arhitectural LuceDomotica, design iluminat interior, rezidențial.
Proiector led iluminat exterior, iluminat gradină

La iluminatul exterior am folosit proiectoare led pentru a evidenția vegetația și copacii, dar și lămpi decorative cu rol de iluminat ambiental.

În zona vitrată de la dining am utilizat proiectorul Fenestra pentru a ilumina conturul ferestrelor. Deasupra mesei de ping pong am amplasat 2 lămpi suspendate decorative, ușor distanțate de la tavan cu o tijă metalică care le susține în poziție fixă, indiferent de viteza vântului.

Aplice led iluminat exterior, iluminat gard
Lampi suspendate iluminat exterior, design iluminat rezidențial

La baza copacilor am poziționat proiectoarele cu led Kirk, iar printre copaci și pe terasa de la etaj am ales câteva corpuri de iluminat decorative LaDina, cu diferite culori și diferite dimensiuni.

Corpuri iluminat dormitor Flos, design iluminat interior
Design iluminat interior, rezidențial

Dormitoarele au fost amenajate cu textile delicate, cu mici accente mediteraneene, iar corpurile de iluminat mențin această linie elegantă și discretă a design-ului de interior.

La dormitoare am realizat 2 tipuri de iluminat:

Lămpi suspendate moderne, design iluminat rezidențial
Aplice pat, lămpi și veioze pentru citit
Veioză pat Flos, design iluminat interior

Dormitoarele copiilor au fost amenajate în funcție de personalitatea fiecăruia, în culori vesele, cu spații de relaxare și spații pentru studiu.

Aplice decorative iluminat rezidențial - iluminat cameră copii
Amenajare dormitor copii, design iluminat interior
Iluminat cameră copii, design iluminat rezidențial
Iluminat baie copii

Mansarda este locul preferat al tuturor, locul unde se petrece o dup-amiază răcoroasă de duminică.

Lămpi suspendate decorative - iluminat interior
Design iluminat - amenajare mansardă
Design iluminat modern, LuceDomotica

Foto: Cosmin Dragomir


CONCEPT DE ILUMINAT PENTRU PROIECTUL TĂU


VEZI ȘI ALTE PROIECTE

Casa C. – iluminat arhitectural rezidențial

ILUMINAT ARHITECTURAL INTERIOR ȘI EXTERIOR - REZIDENȚIAL ANUL 2015 LOCALIZARE România STUDIO DESIGN Graphic Studio Concept de iluminat rezidențial - interior și exterior O casă modernă pentru weekend, amplasată pe malul lacului, la marginea pădurii. Proiectul a avut în vedere crearea unui cadru intim, în armonie cu peisajul, care a fost îmblânzit și integrat casei. Toate elementele se așează lin de-a lungul curbelor de nivel generând un dinamism calm, amplificat de o fină variație a înălțimilor. Chiar și cele mai îndepărtate colțuri sunt participative la scenografia peisagistică.  Finisajele și iluminatul conferă unitate. Spațiul interior se desfășoară dincolo de terasele exterioare cu ajutorul... Vezi Articol

Penthouse N. – iluminat interior și exterior

Vă prezentăm unul dintre cele mai noi proiecte ale noastre, un penthouse de lux situat într-una din cele mai frumoase zone din București. Proiectul a fost realizat în 2016, alături de partenerii noștri Fabrica de Arhitectură. La acest penthouse am realizat design-ul de iluminat și instalația electrică.   Beneficiarul a optat pentru un sistem smarthome, un concept nou în România de instalație electrică. Cu ajutorul acestui sistem (Bticino), se pot controla funcțiile de încălzire în pardoseală, climatizare, perdea, sonorizare, controlul temperaturii.   Unul dintre scenariile personalizate pe care le-am realizat la cererea beneficiarului este reglajul intensității luminii în procent de... Vezi Articol

Iluminat decorativ și arhitectural – ansamblu rezidențial Pipera

DESIGN DE ILUMINAT REZIDENȚIAL - ILUMINAT INTERIOR ȘI EXTERIOR ANUL 2015 LOCALIZARE Pipera STUDIO ARHITECTURĂ Fabrica de Arhitectură În 2015, alături de Fabrica de Arhitectură, am realizat design-ul de iluminat pentru un nou ansamblu rezidențial de lux în Pipera. Iluminat exterior Iluminat decorativ living Iluminat arhitectural Corpuri iluminat decorative living Pentru iluminatul interior, am folosit aplice și lămpi suspendate decorative, printre care și Nafir, conceput de Karim Rashid. O opțiune creativă a constat în combinarea corpurilor de iluminat Sol și Lun de la XAL pe un perete din living cu finisaj din piatră maro. Pentru iluminatul tehnic și arhitectural – pe holuri,... Vezi Articol