DESIGN DE ILUMINAT REZIDENȚIAL - ILUMINAT INTERIOR ȘI EXTERIOR


ANUL
2015


LOCALIZARE
Pipera


STUDIO ARHITECTURĂ
Fabrica de Arhitectură

În 2015, alături de Fabrica de Arhitectură, am realizat design-ul de iluminat pentru un nou ansamblu rezidențial de lux în Pipera.

Pentru iluminatul interior, am folosit aplice și lămpi suspendate decorative, printre care și Nafir, conceput de Karim Rashid. O opțiune creativă a constat în combinarea corpurilor de iluminat Sol și Lun de la XAL pe un perete din living cu finisaj din piatră maro. Pentru iluminatul tehnic și arhitectural – pe holuri, scări, living, baie – am folosit spoturi orientabile încastrate și aplicate și profile cu LED.

 

Pentru iluminatul exterior, am folosit corpuri de iluminat Ares (Flos Outdoor): stâlpi și spoturi pentru iluminatul căilor de acces, pentru evidențierea pereților delimitanti din piatră și cărămidă și pentru iluminatul grădinilor și al spațiilor verzi din curte.

Ansamblul dispune de 5 vile, cu acces comun la carosabil, o curte cu spațiu verde divizată în 5 curți mai mici, piscină acoperită și o zonă de spa.

 


DESIGN DE ILUMINAT PENTRU PROIECTUL TĂU


VEZI ȘI ALTE PROIECTE

Casa L. – design iluminat interior exterior

DESIGN ILUMINAT INTERIOR ȘI EXTERIOR - ILUMINAT REZIDENȚIAL

Casa C. – iluminat arhitectural rezidențial

ILUMINAT ARHITECTURAL INTERIOR ȘI EXTERIOR - REZIDENȚIAL

Penthouse N. – iluminat interior și exterior

Vă prezentăm unul dintre cele mai noi proiecte ale noastre, un penthouse de lux situat într-una din cele mai frumoase zone din București. Proiectul a fost realizat în 2016, alături de partenerii noștri Fabrica de Arhitectură. La acest penthouse am realizat design-ul de iluminat și instalația electrică. Beneficiarul a optat pentru un sistem smarthome, un concept nou în România de instalație electrică. Cu ajutorul acestui sistem (Bticino), se pot controla funcțiile de încălzire în pardoseală, climatizare, perdea, sonorizare, controlul temperaturii. Unul dintre scenariile personalizate pe care le-am realizat la cererea beneficiarului este reglajul intensității luminii în procent de 25%, 50%, 100%, cu... Citeste mai mult