Corpuri iluminat arhitectural fațade

Corpuri iluminat fațade, iluminat arhitectural fatade, clădiri istorice sau clădiri moderne, iluminat arhitectural fatade office birouri, iluminat fațade case / vile, spații rezidențiale și comerciale.

Design de iluminat, concept, proiectare luminotehnică și render 3D, corpuri de iluminat și montaj – pachet complet pentru iluminat arhitectural exterior fațade.

Vă oferim un portofoliu vast de proiectoare LED, aplice și spoturi încastrate sau aparente, stâlpi de iluminat, corpuri de iluminat decorative.

Proiecte realizate – click aici.

LuceDomotica vă oferă un portofoliu complet de corpuri de iluminat decorative și tehnice, pentru iluminat interior sau exterior, de la branduri renumite precum FLOS, Vibia, Karman, Flexalighting, Luce&Light și altele.

Vrei un concept de iluminat arhitectural pentru fațade? Te putem ajuta. Îți facem un proiect complet – de la simulare 3D până la soluția tehnică de montaj.

Trimite-ne planul sau poze și câteva informații despre proiect:

  • faza în care se află proiectul (fie că este în construcție sau finalizat)
  • faza în care se află lucrările de instalații electrice (proiectate, în curs de finalizare, realizate)
  • termenul estimat de finalizare a proiectului

Design-ul de iluminat arhitectural al fațadelor devine o componentă importantă a identității clădirii, fiind o carte de vizită pentru întreaga structură.

Trimite-ne un e-mail la staff@lucedomotica.ro sau sună-ne la 0742-014.333.