LINEA LIGHT - ITALIAFiecare proiect al Linea Light Group spune o poveste diferită. Colaborarea cu designeri și clienți înseamnă împărtășirea valorilor culturale și provocărilor profesionale. O experiență care satisface nevoile reale. Creativitate care transformă emoțiile. Disponibilitatea de a accepta noi provocări și capacitatea de a le depăși.

Tehnologie de pionierat

O amprentă clară, caracterizată prin capacitatea de a descoperi, cerceta și testa soluții și tehnologii inovatoare.
Grupul Linea Light a fost printre primele companii de iluminat din Europa care s-a specializat în tehnologia LED, un răspuns perfect la eficiența energetică și iluminată, fidelitatea culorii și versatilitatea în fiecare proiect.
Toate conceptele se transformă în aplicații integrate, de la electronică la mecanică, de la optică la design. Fiecare componentă este proiectată pornind de la sursă și fabricată cu scopul de a obține performanțe optime ale produsului finit.

Valori vizibile

Grupul Linea Light a ales să își păstreze fabricile în Italia, menținând tradiția și valorile calității și cercetării, tipice celor mai bune produse „Made in ltaly”. De la înființarea sa în 1976, grupul Linea Light a continuat să crească și să obțină mai multe cunoștințe și expertiză în domeniul iluminatului, reușind astfel să anticipeze noile tendințe în tehnologie și pe piață.
Totul este dezvoltat intern: de la selecția riguroasă a diodelor led, la producerea pieselor semifabricate, la asamblare și logistică. Procesul implică sute de profesioniști, motivați și flexibili, capabili să personalizeze produsele, pentru a putea fi folosite oriunde în lume.

Realitatea creativă

Într-o epocă în care ideile sunt legate de producția și standardizarea logicii, Linea Light Group a reușit să dezvolte o abordare orientată către piață pentru a oferi imaginației spațiu să crească și să redea creativitatea designerilor, cu toate mijloacele posibile.

Departamentele specializate lucrează sincronizat pentru a realiza un produs tehnologic de înaltă performanță: 85 de persoane sunt repartizate în departamentul de cercetare și dezvoltare și urmează fiecare aspect, de la inginerie de produs la prototipare, de la proiectarea optică la analiza fotometrică.

Electronica este vatra pulsantă a oricărui dispozitiv tehnologic avansat din industria LED și principalul business al grupului Linea Light. Chiar și cu capacitățile de adaptare ale acestei tehnologii, o placă de circuit ad-hoc pune accentul pe calitatea diodelor, pentru cerințele de iluminare ale fiecărui corp de iluminat creat. Compatibilitate, siguranță, performanță: o triplă excelență, care oferă produse sigure și eficace.

Soluții custom

Grupul Linea Light combină productivitatea și tehnologia unei mari companii moderne, dar în același timp poate să ofere și soluții personalizate pentru fiecare proiect. Un întreg departament este dedicat proiectării de produse și sisteme personalizate, creează componente electronice speciale, personalizează designul și finisajele. Rezultatul acestei abordări unice industriale și arhitecturale în același timp este infinitul de soluții de iluminat.

Excelența italiană

Grupul Linea Light se distinge printr-o abordare atentă a particularităților și nevoilor pieței partenerilor locali, folosind o gândire „Think Global, Act Local”, concentrându-se pe conectarea zonelor și serviciilor la distanțe reduse.
Astăzi, Linea Light Group este o companie cu o prezență internațională puternică: a creat hub-uri în SUA și Extremul Orient pentru a asigura un serviciu de producție localizat și, în același timp, sucursale și birouri comerciale interconectate și distribuite în principalele zone ale lumii.
O rețea răspândită, care este întotdeauna aproape de partenerii săi, oriunde sunt proiectele lor, capabilă să asigure o acoperire globală și să ofere un serviciu personalizat și în timp util.


Premii internaționale - Red Dot Awards

Lama, Fylo, Joe, Quantum, Kyklos, Mr. Magoo, 2Nights, Oxygen, Diphy, Demi, Derby

Istorie. Evoluție.

1976

Minulamp - componente pentru corpuri de iluminat

1985

Linea Light - asamblare corpuri de iluminat

1989

Prima colecție de corpuri de iluminat decorative Linea Light

1994

Tràddel - colecția de iluminat arhitectural

2001

i-LèD - colecția de iluminat profesional cu LED

2005

Înființarea departamentului de electronică. Are peste 50 de angajați în prezent.

2008

DMX512

White Dynamic (3000K - 6000K)

2010

MA&DE - colecția de design

Noi tehnologii de protecție a LED-ului

Inaugurare Light Village - showroom și laboratoare, 1.400 mp

2012

FullHD - LED CRI 95

Opti-3 - soluții specializate pentru iluminat office

2015

Opti-Light - producția de corpuri de iluminat cu tehnologie micro-laser, transparente atunci când sunt stinse

Membru oficial al grupului DALI, certificare produse proprii

Inaugurare Light Village Milano

2016

Warm Tune - 3000K - 1800K, confort vizual curba Kruithof

2017

UltraHD - CRI 98

Eye WiFi - sistem wireless de management al iluminatului, monitorizare și gestionare consum, conceput special pentru iluminatul inteligent și economic al spațiilor industriale, halelor de producție, depozitelor

Succesul grupului Linea Light pe piața iluminatului se bazează pe valori reale care fac diferența: experiență și inovație, o perspectivă globală însoțită de meșteșugul italian tipic, tehnologie de ultimă oră și precizie artizanală. Pentru a face față complexităților provocatoare ale lumii în care trăim, această filozofie cercetează, dezvoltă și implementează soluții originale, în armonie cu arhitectura, natura și oamenii.
Ideea designerului este implementată într-un produs de înaltă calitate, de lungă durată.


CONCEPT DE ILUMINAT PENTRU PROIECTUL TĂU

Amenajezi / construiești o casă, restaurant, spațiu comercial sau birou?

Îți pregătim conceptul complet de iluminat, de la simulare 3D până la instalații electrice și montajul corpurilor de iluminat.

Trimite-ne câteva informații despre proiect - faza în care se află, localitatea.

Scrie-ne pe e-mail la office@lucedomotica.ro sau contactează-ne la 0742.014.333.


Îți prezentăm câteva dintre proiectele noastre:

Simulare iluminat
fațade clădiri istorice
Iluminat arhitectural fațade Lucedomotica

Design iluminat arhitectural
Hilton Garden Inn

Casa T – proiect iluminat arhitectural
interior și exterior

Proiecte