DESIGN ILUMINAT ARHITECTURAL

Concept iluminat, render 3DANUL
2019


LOCALIZARE
București


STUDIO DESIGN
LuceDomotica

design iluminat arhitectural cladiri

Iluminat arhitectural fațade

O clădire istorică, cu arhitectură neoclasică. Fațadă impunătoare cu arcade și timpane la nivelul inferior, pilaștri la nivelul superior printre care regăsim panouri decorative cu retrageri succesive și cornișe late. Am creat un iluminat arhitectural de accent, care creează contrast între ferestre și pilaștri. Scopul acestui tip de iluminat este de a evidenția sobrietatea fațadei, conferindu-i înălțime și intensificând astfel impozanța întregii structuri.

 

concept iluminat arhitectural fatade
iluminat arhitectural fatade
Design iluminat arhitectural fatade
Iluminat arhitectural fatade concept

Iluminatul este un instrument foarte important în arhitectură și design, acesta influențând percepția asupra unui obiect sau clădiri, asupra culorilor, formelor și stării de spirit. Ambientul și felul în care ne simțim într-un spațiu sunt puternic corelate cu design-ul și iluminatul respectivului spațiu, oferindu-ne și o înțelegere mai profundă asupra activității care se desfășoară acolo. Spre exemplu, într-o clădire modernă de birouri mobilierul este nou, iar spațiul este bine iluminat cu o temperatură de culoare neutră, nici prea rece, nici prea caldă, iar imaginea pe care ne-o creează acest ambient este a unui loc plăcut, cu oameni și proceduri moderne. Într-un spațiu de tip comunist, cu mobilier vechi și iluminat slab, foarte cald sau cu lumină albastră ne simțim diferit, nu foarte confortabil.

De aceea, recomandăm consultarea unui specialist în iluminat și utilizarea unor corpuri de iluminat de calitate, în special la iluminatul exterior și iluminatul fațadelor.VEZI ȘI ALTE PROIECTE

Iluminat arhitectural fațade – Hotel Epoque

ILUMINAT ARHITECTURAL FAȚADE - HOTEL EPOQUE Design de iluminat arhitectural

Design iluminat arhitectural – Hilton Garden Inn

DESIGN ILUMINAT HILTON GARDEN INN Iluminat interior, iluminat arhitectural fațade

Casa T – proiect iluminat arhitectural interior și exterior

DESIGN ILUMINAT INTERIOR ȘI EXTERIOR, MOBILIER OUTDOOR - REZIDENȚIAL Proiect de iluminat arhitectural - casă de vacanță