Corpuri iluminat iGuzzini – soluții complete de iluminat pentru proiecte personalizate


iGuzzini illuminazione a fost fondată în 1959, în Italia, iar în prezent este printre liderii internaționali în domeniul iluminatului arhitectural. iGuzzini își propune să îmbunătățească relația dintre oameni și mediu prin lumină.

„Ne dorim o lumină care să lumineze zâmbetele oamenilor pe care îi întâlnim pe stradă, creând și răspândind fericirea. Ne dorim o lumină care să încălzească serile de familie petrecute în parc, lăsând în urmă jocuri și râsete.” – manifesto iGuzzini

Bruno Gecchelin, Daniel Libeskind, David Adjaye, Dean Skira, Jean Michel Wilmotte, Mario Cucinella, Massimiliano Fuksas, Renzo Piano, Richard Meier și Rodolfo Bonetto: acestea sunt doar câteva dintre marile nume cu care iGuzzini a lucrat în ultimii șaizeci de ani. iGuzzini colaborează cu arhitecți internaționali la proiecte ambițioase, care au contribuit fiecare la evoluția sectorului de iluminat.

iGuzzini propune prin portofoliul său vast atât soluții de iluminat pentru spații mari, muzee, aeroporturi, retail, instituții sau spații publice, cât și pentru domeniul rezidențial.

„Inovația face parte din ADN-ul iGuzzini. Ne angajăm să studiem viitorul iluminatului pentru a crea soluții inteligente concentrate pe oameni și pe nevoile lor zilnice.” – Adolfo Guzzini.

Cataloage

Răsfoiește cele mai noi cataloage cu corpuri de iluminat decorative și tehnice.