ETHIMO – producător de mobilier outdoor, Italia


Producătorul italian Ethimo este specializat în mobilier de exterior – pentru terasă și grădină și decorațiuni de înaltă calitate, inspirându-se din culorile calde și primitoare ale Mediteranei și farmecul unor locuri umile și autentice: colecțiile sale cu design contemporan sunt realizate pentru confort și cu scopul de a crea amenajări sofisticate în care să vă relaxați și savurați luxul adevărat al timpului liber.

Creațiile Ethimo au întotdeauna un design sofisticat și elegant, pe care doar un echilibru perfect de formă, volum, culoare și detalii unice reușește să îl creeze. Toate aceste detalii au făcut întotdeauna ca mobilierul de exterior, colecțiile de mobilier pentru terasă și grădină Ethimo să se remarce într-un mod deosebit.

Deciziile privind producția companiei sunt ghidate de selecția materialelor și de atenția acordată detaliilor, pentru a crea elemente unice, care adaugă o notă elegantă și personală grădinilor și teraselor private, hotelurilor exclusiviste și restaurantelor sofisticate.

Vezi corpurile de mobilier pentru exterior din familia Ethimo

Cataloage

Răsfoiește cele mai noi cataloage cu corpuri de iluminat decorative și tehnice.