Colecție de stâlpi iluminat exterior – design, excelență, tradiție


Compania NERI a fost fondată în 1962 de Domenico Neri, artist, sculptor și atent observator și interpret al cerințelor estetice și funcționale ale unui oraș. Din acel moment, NERI Italia promovează decorul și performanța prin colecțiile sale de produse cuprinse în două cataloage Heritage și Contemporary. Cele două cataloage pot fi găsite în secțiunea Cataloage corpuri de iluminat.

În prezent, NERI este standardul de iluminat în peste jumătate din municipalitățile italiene, iar mesajul companiei a fost și continuă să fie despre inovație și cercetare tehnologică.

NERI oferă trei categorii de produse concepute pentru a îmbunătăți spațiul urban: iluminat public, mobilier stradal și structuri publice (foișoare, pavilioane, chioșcuri). NERI oferă atât gama contemporană, concepută cu designeri de prestigiu, cât și gama tradițională (heritage) derivată din tradiția clasică a orașelor italiene.

Colecția de stâlpi stradali este una extrem de variată. Dacă stâlpii tradiționali sunt ușor de integrat doar în centrele vechi ale orașelor, stâlpii de iluminat exterior cu design contemporan sunt potriviți pentru o paletă largă de proiecte (urbane, rezidențiale sau din industria ospitalieră).

Cataloage

Răsfoiește cele mai noi cataloage cu corpuri de iluminat decorative și tehnice.