De ce să te abonezi

Dacă găsești utile informațiile de mai jos, îți vom trimite un e-mail cel mult săptămânal.

Noutăți din iluminat

 

Este jobul nostru să fim la zi cu noutățile din domeniul iluminatului. Te poți baza pe noi că te vom ține la curent cu cele mai noi soluții de iluminat de la branduri de renume din Europa. Imagini cu cele mai noi corpuri de iluminat prezentate în cadrul târgurilor de profil (Milano, Frankfurt).

Tendințe și idei de proiecte

 

Concepte de iluminat tailor-made. Te invităm să descoperi și să te lași inspirat de cele mai noi proiecte realizate de echipa noastră de lighting design. Găsești direct în inbox-ul tău proiecte premium de iluminat din care să te inspiri pentru amenajările tale viitoare.

Articole tematice

 

Îți prezentăm tips & tricks atât de la specialiștii noștri, cât și de la brandurile consacrate cu care colaborăm. Pe lângă imagini de la proiectele noastre, venim către tine și cu „how-to” bine documentat, în special tehnic, ca să știi din start ce fel de soluții poți implementa în proiectul tău.


Arhivă

 

The Lighthouse Ep. 3 - Casă provensală – Descoperă cât de importantă este lumina în crearea unui cadru de viață intim, aproape de natură.

The Lighthouse Ep. 2 - Noutăți iluminat. Euroluce 2023  – Descoperă cele mai noi colecții prezentate la Euroluce - corpuri de iluminat de la producători de renume din Europa.

The Lighthouse Ep. 1 - Iluminat peisagistic – Te invităm să intri în universul iluminatului peisagistic. Descoperă ce include un proiect de iluminat peisagistic.

 

What’s Next

 

În următoare ediție îți vom prezenta 7 tehnici de iluminat arhitectural. Stay tuned!

 

Iluminat arhitectural fatade muzeu