De ce să te abonezi

Dacă găsești utile informațiile de mai jos, îți vom trimite un e-mail cel mult săptămânal.

Noutăți din iluminat

 

Este jobul nostru să fim la zi cu noutățile din domeniul iluminatului. Te poți baza pe noi că te vom ține la curent cu cele mai noi soluții de iluminat de la branduri de renume din Europa. Imagini cu cele mai noi corpuri de iluminat prezentate în cadrul târgurilor de profil (Milano, Frankfurt).

Tendințe și idei de proiecte

 

Concepte de iluminat tailor-made. Te invităm să descoperi și să te lași inspirat de cele mai noi proiecte realizate de echipa noastră de lighting design. Găsești direct în inbox-ul tău proiecte premium de iluminat din care să te inspiri pentru amenajările tale viitoare.

Articole tematice

 

Îți prezentăm tips & tricks atât de la specialiștii noștri, cât și de la brandurile consacrate cu care colaborăm. Pe lângă imagini de la proiectele noastre, venim către tine și cu „how-to” bine documentat, în special tehnic, ca să știi din start ce fel de soluții poți implementa în proiectul tău.


Arhivă

 

The Lighthouse Ep. 9 - Outdoor – Idei de amenajare ca să te bucuri de vară: o selecție exclusivă de mobilier și corpuri de iluminat.

The Lighthouse Ep. 8 - Cadrul ideal pentru o discuție despre iluminat – Descoperă noutățile în materie de iluminat din showroomul nostru și lasă-te inspirat.

The Lighthouse Ep. 7 - Stâlpi de iluminat: design și inovație – Pentru ca arhitectura și peisagistica să continue să existe și după apus.

The Lighthouse Ep. 6 - Lămpi care au făcut istorie – O mică incursiune în lumea unui adevărat geniu al designului, creator a zeci de lămpi istorice.

The Lighthouse Ep. 5 - Idei de iluminat livingul – Soluții complete pentru iluminat interior și proiecte care să te inspire în amenajările tale.

The Lighthouse Ep. 4 - 7 tehnici de iluminat fațada unei case – Tehnicile principale pentru iluminatul arhitectural al fațadelor.

The Lighthouse Ep. 3 - Casă provensală – Cât de importantă este lumina în crearea unui cadru de viață intim, aproape de natură.

The Lighthouse Ep. 2 - Noutăți iluminat. Euroluce 2023  – Cele mai noi colecții prezentate la Euroluce 2023 - corpuri de iluminat de la producători de renume din Europa.

The Lighthouse Ep. 1 - Iluminat peisagistic – Te invităm să intri în universul iluminatului peisagistic. Ce include un proiect de iluminat peisagistic.