Cum se desfășoară activitatea noastră și importurile din Italia și Spania?

În această perioadă dificilă, când ne confruntăm cu pandemia de Covid-19, la LuceDomotica căutăm să continuăm să lucrăm cu energie, seninătate și responsabilitate socială.

Suntem precauți în activitatea socială și facem tot ce ne stă în putință să îi protejăm pe toți cei din jurul nostru, de la colegi și clienți până la familii și prieteni. Am luat toate măsurile necesare astfel încât să prevenim răspândirea virusului. Aceste momente incerte cresc angajamentul nostru de a oferi cel mai bun sprijin și încurajare clienților și colaboratorilor noștri.

Prin urmare, vă asigurăm că nivelul serviciilor noastre și continuitatea operațională nu sunt afectate, suntem 100% operativi, echipa noastră este complet disponibilă.

Revenim cu vești noi în privința fabricilor din Italia și Spania – majoritatea au repornit activitatea, unele la 100% – ex. Flos Arhitectural. 

Informațiile certe pe care le avem sunt următoarele:

  • Flos Decorativ, Italia – repornește treptat producția, putem livra corpurile de iluminat în 2-4 săptămâni
  • Flos Arhitectural, Spania – producția funcționează la 100%, termen standard de producție 4 săptămâni, cu excepția produselor care sunt deja în stoc
  • Linea Light, Italia – producția a repornit la 100%
  • Vibia, Spania – producția funcționează 100%
  • Macrolux, Italia – producția lucrează la 50%, estimăm termene de livrare de 2-4 săptămâni
  • Panzeri, Italia – producția lucrează normal, termen standard 2-4 săptămâni
  • Faro BCN, Spania – au repornit activitatea, putem considera un workflow normal de lucru, livrări standard în funcție de stoc
  • Flexalighting, Italia – vor reporni producția pe 20 aprilie 2020, după care ne așteptăm la termene normale de livrare (2-3 săptămâni)

Belgia și Germania lucrează normal, nu au fost întrerupte activitățile de producție.

Ne așteptăm ca din 20 aprilie să repornească toți producătorii italieni și spanioli. Revenim cu update-uri pe măsură ce le vom primi.

Transporturile nu sunt restricționate, livrările se realizează în timpi standard.

Măsurile noastre și ale partenerilor noștri vor fi adaptate continuu în funcție de evoluția situației. Vă recomandăm să vă informați doar din surse oficiale, verificate și de încredere:

Site oficial MAI – comunicări ale Grupului de Comunicare Strategică

Site oficial OMS – Organizația Mondială a Sănătății

Site oficial Ministerul Sănătății

Rămânem la dispoziția dumneavoastră în continuare.

Echipa LuceDomotica

021-335.84.35

office@lucedomotica.ro

Comments are closed here.