Cum se desfășoară activitatea noastră și importurile din Italia și Spania?

În această perioadă dificilă, când ne confruntăm cu pandemia de Covid-19, la LuceDomotica căutăm să continuăm să lucrăm cu energie, seninătate și responsabilitate socială.

Suntem precauți în activitatea socială și facem tot ce ne stă în putință să îi protejăm pe toți cei din jurul nostru, de la colegi și clienți până la familii și prieteni. Am luat toate măsurile necesare astfel încât să prevenim răspândirea virusului. Aceste momente incerte cresc angajamentul nostru de a oferi cel mai bun sprijin și încurajare clienților și colaboratorilor noștri.

Prin urmare, vă asigurăm că nivelul serviciilor noastre și continuitatea operațională nu sunt afectate, suntem 100% operativi, echipa noastră este complet disponibilă.

În ceea ce privește livrările, fabricile din Italia vor fi închise în perioada 23 martie – 6 aprilie 2020. Estimăm o posibilitate a livrărilor din Italia începând cu sfârșitul lunii aprilie.

În privința fabricilor din Spania (Flos Arhitectural, Vibia), acestea se vor opri în perioada 30 martie – 9 aprilie 2020.

Suntem încrezători că vom depăși cu bine această perioadă dificilă și că situația se va debloca după jumătatea lunii aprilie.

Informațiile vor fi actualizate permanent.

Măsurile noastre și ale partenerilor noștri vor fi adaptate continuu în funcție de evoluția situației. Vă recomandăm să vă informați doar din surse oficiale, verificate și de încredere:

Site oficial MAI – comunicări ale Grupului de Comunicare Strategică

Site oficial OMS – Organizația Mondială a Sănătății

Site oficial Ministerul Sănătății

Rămânem la dispoziția dumneavoastră în continuare.

Echipa LuceDomotica

021-335.84.35

office@lucedomotica.ro

Comentariile sunt închise.