Avantajele unei case inteligente Bticino MyHome


Automatizarea casei (smart home) cu sistemul MyHome de la Bticino, lider in Italia si in lume, inseamna un plus de confort si siguranta pentru toti membrii familiei tale. Un sistem modular care indeplineste toate functionalitatile principale ale unei case, folosind solutii tehnice inovatoare.

MyHome inseamna alegerea unui sistem integrat de automatizare a casei practic si versatil, cu un design elegant, care ofera solutii inteligente in ceea ce priveste confortul, siguranta, eficienta energetica, solutiile multimedia si controlul la distanta. De asemenea, datorita structurii sale modulare poti accesa diferite nivele de operare si poti efectua modificari ulterioare, in functie de dorintele tale.

Oare am scos fierul de calcat din priza? Am setat alarma cand am plecat de acasa? Copiii isi fac temele sau se joaca? Daca plec in vacanta 2 saptamani, oare ce o sa se intample cu casa?

Cu MyHome, aceste griji dispar.

Functii de confort:

 • Controlul luminilor – poti sa aprinzi sau sa stingi toate luminile, un grup de lumini sau o singura lumina din casa cu un singur buton
 • Managementul storurilor, jaluzelelor, sistemelor de inchidere a usilor si alte dispozitive motorizate
 • Controlul temperaturii – poti seta diferite profile de temperatura pentru fiecare zona a casei, pentru a crea un climat ideal, unde si cand este necesar
 • Sistemul de sunet creeaza fundalul muzical dorit in orice camera
 • Activarea scenariilor creeaza, cu o singura miscare, situatia dorita in termeni de lumina, caldura si muzica de ambient, selectand unul dintre scenariile pre-setate (pentru dimineata, pentru atunci cand ajungi de la serviciu, pentru momentele de relaxare seara etc.)

Functii de securitate si eficienta energetica:

 • Alarme anti-efractie – protejeaza fiecare camera si fiecare intrare si iti trimite notificari in caz de urgenta, prin telefon, SMS si e-mail
 • CCTV – cu ajutorul camerelor de supraveghere poti vedea in timp real fiecare spatiu in care sunt instalate, local sau la distanta, prin intermediul touchscreen-ului instalat sau al smartphone-ului
 • Alarme tehnice – identifica rapid situatiile de urgenta si le izoleaza (cum ar fi cazul unei inundatii, al unei scurgeri de gaz sau o pana de curent)
 • Monitorizarea detaliata si cumulata a consumului de electricitate, gaz si apa
 • Managementul sarcinilor electrice – monitorizeaza consumul principalelor electrocasnice si evita producerea unei pene de curent datorita consumului excesiv de energie electrica

Lumini

Jaluzele

Climatizare

Scenarii

Muzica

Alarme

Video-interfonie

Camere video

Securitate

Control la distanta

Cu MyHome Web, esti in contact permanent cu casa ta, oriunde te-ai afla. Ai nevoie doar de un smartphone, o tableta sau un PC conectat la internet.

Poti primi notificari despre orice problema sau situatie de urgenta si poti activa actiunile de monitorizare (spre exemplu, primirea unui e-mail cu poze din zona in care s-a declansat alarma anti-efractie) sau securiza casa (ex. inchiderea electrovalvei de siguranta si deschiderea unei ferestre motorizate pentru ventilatie, in cazul unei scurgeri de gaz).

Poti sa trimiti comenzi de la distanta, chiar si prin SMS, prin care sa aprinzi luminile, sa inchizi/deschizi jaluzelele, sa activezi scenarii, sa setezi temperatura sau sa activezi programe care sunt legate de un criteriu temporal sau de un eveniment.

Bticino s-a asigurat ca datele transmise casei tale inteligente sunt in siguranta; certificarile obtinute, printre care si ISO27001 – “Managementul securitatii informatiei” sunt o dovada solida.

Buna Dimineata!

Dimineti perfecte. Starea de spirit pe care o ai atunci cand te trezesti este foarte importanta; iti influenteaza nu doar dimineata, ci toata ziua. Cu Bticino, fiecare zi este mai frumoasa si mai productiva. Poti seta scenariul de dimineata sa se activeze de luni pana vineri, de la ora 8 si sa realizeze o serie de functii care sa iti aduca confort:

 • poti seta temperatura sa creasca cu 30 de minute inainte sa te trezesti in dormitor, baie si dressing
 • jaluzelele incep sa se deschida la ora 8
 • porneste muzica ta preferata
 • luminile se aprind la ora 8:15 in zonele din casa unde iti desfasori activitatea dimineata (hol, baie, dressing, bucatarie)
Plecare

Esti conectat in permanenta cu casa ta.

De acum poti sa pleci de acasa fara griji, indiferent ca mergi la sala, la birou sau in afara tarii. Poti trimite comenzi de la distanta, iar daca apare o problema sau o situatie de urgenta, MyHome o gestioneaza si iti trimite notificari prin telefon, SMS si e-mail.

 • cu ajutorul camerelor instalate, poti vedea de la calculator sau prin smartphone-ul tau ce fac copiii sau ce se intampla in casa
 • se activeaza alarmele anti-efractie si coboara jaluzelele
 • se sting toate luminile si se pot inchide prizele, daca nu iti amintesti ce ai facut cu fierul de calcat
 • programul de termo-reglare scade temperatura la 18 grade pana la ora 19, inainte sa ajungi acasa, apoi creste la 23 de grade
 • sistemul de irigatie porneste in gradina, iar casa este ventilata prin deschiderea usoara a ferestrelor de la mansarda; in caz de vant sau ploaie, ferestrele se pot inchide automat cu ajutorul senzorilor specia
Inapoi Acasa

Acasa este oaza ta de liniste si confort. Casa ta are grija de tine. Dupa o zi incarcata, iti creeaza toate conditiile de confort, ca tu sa ai parte de liniste si relaxare. Inainte sa te indrepti spre casa, poti anunta sistemul sa porneasca scenariul de intoarcere acasa sau il poti seta sa porneasca automat la o ora prestabilita.

 • senzorii de lumina detecteaza lasarea intunericului si aprind luminile exterioare la o intensitate redusa
 • temperatura din anumite zone ale casei creste la nivelul dorit de tine
 • senzorii din zona parcarii detecteaza prezenta ta si pornesc luminile de pe drumul de acces si din gradina; ai vazut cat de frumoasa este casa ta seara?
 • odata ce ai dezactivat alarmele anti-efractie, se aprind luminile in anumite zone ale casei si se ridica partial jaluzelele
 • porneste muzica ta preferata in bucatarie sau in living
Relaxare

Petrece timp cu familia ta. Momentele petrecute in familie, cu copiii, cu prietenii sunt de nepretuit. Ai la dispozitie doar 2-3 ore pe zi; fa-le sa conteze. MyHome iti creeaza ambientul perfect pentru orice activitati faceti impreuna, fie ca va uitati la un film, cititi, va jucati sau povestiti activitatile din ziua respectiva. Poti crea un scenariu special pentru aceste momente.

 • scazi intensitatea luminilor si le opresti pe cele din zonele neutilizate ale casei
 • cresti temperatura la un nivel confortabil, in camera in care va aflati sau in mai multe zone ale casei
 • setezi un anumit tip de muzica, potrivit pentru activitatile pe care le veti avea
Noapte Buna!

Un somn bun are un impact pozitiv asupra zilei urmatoare. Cu MyHome, dormi bine si ai un somn linistit. Nu mai trebuie sa te gandesti daca ai activat alarma, daca ai stins luminile sau daca dorm copiii. Poti stabili un scenariu care sa aiba grija de toate aceste lucruri pentru tine – fie porneste automat la o anumita ora, fie il activezi manual.

 • cobori jaluzelele complet
 • activezi alarmele si senzorii perimetrali de la ferestre si usi
 • stingi toate luminile si activezi senzorii de miscare pentru lumina in intervalul orar 23 – 05
 • cobori temperatura la un nivel confortabil pentru somn
 • poti sa vezi activitatea din camera copiiilor fara a te deplasa, cu ajutorul touchscreen-ului MyHome sau prin smartphone

Design

Expresia excelentei si inovatiei. Bticino ofera o un mix perfect intre tehnologie si design, o experienta care iti captiveaza toate simturile. Ai la dispozitie o gama vasta de solutii ideale pentru o varietate de nevoi, gusturi si dorinte, din punct de vedere al materialelor si al design-ului.

Siguranta

Bucura-te de liniste si siguranta si atunci cand esti acasa, si atunci cand esti plecat. O simpla atingere a unui buton iti poate aduce un somn linistit. Cand esti departe, MyHome te ajuta sa monitorizezi casa ta inteligenta si sa o protejezi, atat impotriva intrusilor, cat si in cazul unor situatii de urgenta (scurgeri de gaz, inundatii).

Confort

Sistemul MyHome de la Bticino creeaza conditiile ideale pentru a te bucura in fiecare spatiu de maximul de confort si bunastare pe care casa ta ti le poate oferi. Esti intotdeauna protejat si rasfatat de o tehnologie inteligenta si docila, receptiva la orice iti este necesar.

Control la distanta

Cand pleci in vacanta sau esti la serviciu, cu ajutorul unui smartphone, tableta sau PC, poti monitoriza activitatea din casa ta si poti activa diferite scenarii sau anumite functii. Inainte sa te intorci de la birou activezi scenariul care iti creeaza confort de la primii pasi in casa, iar cand esti in vacanta poti sa activezi un scenariu care, la anumite momente in anumite zile ale saptamanii, aprinde si stinge luminile in diferite camere, lasand senzatia unei prezente in casa.

Proiecte