Profile și sisteme modulare cu LED


The Running Magnet | profile magnetice

Profile pentru iluminat arhitectural FLOS

Sistemele de profile Running Magnet pot fi încastrate, aplicate sau suspendate și se pot configura cu spoturi sau corpuri de iluminat decorative.

Se pot realiza diferite configurații de iluminat arhitectural interior; profilele Running Magnet se pot utiliza pentru iluminatul rezidențial, cât și în spații comerciale sau de birouri, recepții sau săli de conferințe.

Contact rapid: 0742 014 333


Moonline | profil perimetral și ambiental

Sistemul Moonline, cu module LED dimabile, merge dincolo de conceptul clasic de lumină, definind și proiectând spațiul. Cu Moonline se pot crea linii de lumină în mijlocul unui perete/tavan sau se poate evidenția și crea volumul unui spațiu, utilizând profilul perimetral.

Sistemul Moonline de la Flos reprezintă, prin urmare, un nou capitol în simbioza luminii cu arhitectura.

Contact rapid: 0742 014 333


Zero | sisteme modulare de iluminat

Corpuri de iluminat modulare MACROLUX

Sistemele modulare de iluminat Zero sunt realizate din profile metalice fără ramă, cu proiectoare magnetice cu braț orientabil la +/- 90°.

În funcție de designul preferat și de cerințele spațiului, puteți opta pentru sistemele Zero Sharp, cu deschidere de 70 sau 140 de mm, realizată cu ajutorul unui profil în unghi la 45° care are rolul de a crea senzația de planeitate și de a ascunde interiorul sistemului.

Contact rapid: 0742 014 333


MX1_12 | profile iluminat arhitectural

Profil configurabil cu LED pentru iluminat tehnic, producător MACROLUX

Profilele din aluminiu MX1_12 pot fi încastrate sau suspendate și se pot monta în diferite configurații, adaptate la specificațiile de proiectare ale arhitecților.

Profilele sunt disponibile în trei finisaje: alb, negru și argintiu.

Contact rapid: 0742 014 333


Proiectare luminotehnică

Design de iluminat

LuceDomotica vă oferă un portofoliu complet de corpuri de iluminat decorative și tehnice, pentru iluminat interior sau exterior, de la branduri renumite precum FLOS, Ares, Flexalighting, Macrolux.

Proiecte