Sisteme de iluminat modulare, cu LED


Sistemele de profile pentru iluminat sunt soluții moderne care permit configurarea personalizată a instalației de iluminat pentru orice tip de interior. Profilele de iluminat se pot utiliza pentru iluminatul rezidențial, în spații comerciale sau clădiri de birouri, pentru recepții sau amenajarea sălilor de conferințe. De asemenea, se pot realiza diferite configurații de iluminat arhitectural de interior sau exterior.


ML_30, MACROLUX sistem liniar configurabil

Sistemul liniar ML_30 se integrează perfect în orice tip de spațiu, fiind disponibil în diferite dimensiuni și finisaje.

Sistemul ML_30 se poate configurat în funcție de nevoile dumneavoastră, iar pe suprafața acestuia se pot atașa proiectoare, precum Zero sau Vyrgo.

Rama exterioară nu este finisata în unghiuri drepte, fiind foarte discretă, atfel profilul fiind ideal pentru iluminatul spațiilor rezidențiale sau comerciale.


MX1_12, un model de profil configurabil cu LED de la Macrolux

Profilele din aluminiu MX1_12 pot fi încastrate sau suspendate și se pot monta în diferite configurații adaptanduse perfect specificațiilor de proiectare ale arhitecților. Sunt ideale pentru iluminatul în spații rezidențiale, precum zona scărilor sau living, dar și în spații comerciale.

LuceDomotica realizează proiecte și instalații complete de iluminat pentru spații rezidențiale sau pentru spații comerciale sau iluminat arhitectural. Vă oferim corpuri de iluminat moderne, de la branduri renumite.


Profile și sisteme modulare cu LED în catalogul online LuceDomotica

In catalogul online LuceDomotica va prezentam sisteme de iluminat ce pot fi incastrate, aplicate sau suspendate si se pot configura cu spoturi sau corpuri de iluminat decorative.

Proiectele luminotehnice pe care le concepem la fiecare lucrare au un rol foarte important in obtinerea rezultatului dorit. Cu ajutorul lor putem obtine date despre efectul luminos, temperatura si conul luminii.

Aceste informatii ne sunt de ajutor inaintea demararii proiectului pentru a selecta cantitatea si produsele necesare.

LuceDomotica

Proiectare luminotehnica. Design de iluminat.

Proiecte